Crni humor u slikama: Pogrebno poduzeće Katanović

Crni humor u slikama - Pogrebno poduzeće Katanović
Najbolji crni humor u slikama

 Zabavni crni humor u slikama

Evo, možete se i nasmijati uz crni humor u slikama. Crni humor je taj humor u kojem su često teme bolesti, nesreće, i slično. U ovoj objavi tema je smrt. Zanimljivo je to što je crni humor često na granici dobrog ukusa, ali je uvijek jako smiješan.

Pogrebno poduzeće Katanović:
– Što roda donese, Josip odnese.

Ovo je stvarno da pukneš od smijeha! 🤣🤣

NAPOMENA: Ime i prezime je izmišljeno. Objava nije reklama te je zabavnog karaktera. Opustite se i uz druge slike crnog humora. Ugodna zabava. 🙂

Pročitaj još: Smijeh

Smijeh je nevoljna reakcija na određene vanjske ili unutarnje podražaje. Smijeh mogu pobuditi aktivnosti poput škakljanja, humorističnih priča ili misli. Najčešće se smatra vizualnom ekspresijom mnogih pozitivnih emocionalnih stanja poput radosti, veselja, sreće, olakšanja itd. U nekim pak prilikama može biti uzrokovan suprotnim emocionalnim stanjima poput sramote, isprike ili zbunjenosti (“nervozni smijeh”) ili udvornog smijeha. Čimbenici poput dobi, spola, obrazovanja, jezika i kulture determinantni su čimbenici za to da li će neka osoba iskusiti smijeh u određenoj situaciji.

Smijeh je dio čovječjeg ponašanja regulirana mozgom koje pomaže ljudima razjasniti njihove namjere u socijalnoj interakciji i pruža emocionalan kontekst konverzacijama. Smijeh se rabi kao signal pripadnosti nekoj grupi — on signalizira prihvaćenost i pozitivne interakcije s drugima. Smijeh se ponekad doživljava zaraznim, a smijeh neke osobe može sam izazvati smijeh u drugih kao pozitivnu povratnu spregu. Popularnost snimaka smijeha u televizijskim komedijama situacije može se dijelom pripisati ovome.

Proučavanje humora i smijeha te njihovih psiholoških i fizioloških učinaka na čovječje tijelo zove se gelotologija.

IZVOR: Wikipedija

Crni humor

Crni humor ili crna komedija, postupak u književnosti, kazalištu, filmu i dr., kojim se ozbiljne, zastrašujuće ili tabu teme tretiraju na veseo način. Crni humor združuje morbidne i komične elemente, koji naoko nisu spojivi. Kod čitatelja i gledatelja izaziva nelagodu, promišljanje ili smijeh. Pojam crna komedija se koristi i za čitava književna, scenska i filmska djela, kada u njima prevladava ovakav tip humora.

IZVOR: Wikipedija

Možda će vas zanimati i ovo: