Čestitke maturantima koje će ih oduševiti

Ispod možete vidjeti najbolje čestitke maturantima. Te čestitke će sigurno natjerati na razmišljanje one kojima se upućuju. Ukratko, matura ili ispit zrelosti se polaže na kraju škole. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke lijepe čestitke mladencima od roditelja. Ugodna zabava.

Čestitke maturantima koje će ih oduševiti
Čestitke za ispit zrelosti

Najbolje čestitke maturantima

Dragi učenici, bili ste predivni i završili ste ovo školovanje. Želim vam sreću na maturi i dalje u životu!

Sada postajete zreli ljudi što ćete potvrditi maturom. To je veliki ispit i nadam se da ćete u životu izabrati najispravniji put. Sretno!

Sve ćete u svom sljedećem poglavlju života postići samo upornim radom i stalnim učenjem jer čovjek uči dok je živ. Želimo vam puno sreće u polaganju maturskog ispita.

Dragi učenici, bliži se i vrijeme kada ćete polako postati samostalni ljudi, raditi i neki će se od vas uz rad i dalje obrazovati na fakultetima. Želim vam uspješnu maturu!

Najljepše čestitke

Tako ste bili dragi učenici da ćete mi ostati u pamćenju do kraja života. Želim vam puno sreće na maturi i općenito u životu!

Dragi učenici, uvijek u životu imajte planove koje ćete ostvariti samo ako ste uporni i znajte da je sve moguće. Puno sreće želim za vašu maturu!

Što ste završili srednju školu je velika stvar, a u životu vas čeka još puno toga lijepog, svakakvih uspjeha, samo morate vjerovati u sebe. Čestitam vam maturu!

Sretno pri polaganju mature dragi učenici i nadam se da ćete nas profesore pamtiti kao dobre. Sve najbolje vam želimo u budućnosti!

Nezaboravne čestitke maturantima

Presretni smo što ste uspješno završili školovanje. Sada ide matura i onda ste spremni da polako mislite na svoj samostani život i planove. Neka vam je sretno!

NE PROPUSTI  Poruke za kraj škole koje će oduševiti učenike

Dragi moji učenici, sve najbolje vam želim za maturu i želja mi je da svi u životu uspijete, da budete pozitivan primjer svima!

Mi profesori vjerujemo sa ćete iz života uzeti sve ono najbolje što nudi, te se nadamo da smo vas dobro učili svemu. Puno sreće na maturi i neka vam život bude predivan!

Dobri ste bili učenici, te ako se u nastavku života budete dobro ponašali kao u školi, ako sve shvatite ozbiljno, uspjeh vam je garantiran. Sretno na maturi!

Dobre čestitke

Učenici, ovaj dio u vašem životu je završio, vaše školovanje u srednjoj školi, a sada ide matura pa onda fakultet itd. Samo budite čvrsti i odlučni i neće biti granica za uspjehe!

Nadamo se da smo u ovoj školi vam pomogli da jednog dana postanete uspješni ljudi, da počnete razmišljati o samostanom životu, radu i daljnjem školovanju. Sretna vam matura!

Eto vidite kako brzo sve prođe i dođe dan vaše mature. Želimo vam puno sreće u budućnosti!

Nadamo se da smo vam mi profesori ove škole koju ste završili bili dobri. Sretno na maturi i znajte da je život isto škola, velika škola.

Koje su vama najljepše čestitke maturantima u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: