Frank Sinatra: Zanimljive povijesne fotografije

Frank Sinatra: Zanimljive povijesne fotografije
Povijesne fotografije glumaca i pjevača

U ovoj objavi možete vidjeti neke povijesne fotografije na kojima je Frank Sinatra. Te fotografije su bile i ostati će zanimljive. Za svaku fotografiju smo naveli kratak tekst o Sinatri, a vi možete u komentarima ove objave dati svoje mišljenje. Objavu smo stavili u kategoriju “Zanimljivosti”, te ako vas zanima, pogledajte neke super povijesne slike na kojima su američki Indijanci. Ugodna zabava.

Frank Sinatra i zanimljive fotografije

Sinatra je bio američki pjevač i glumac. Bio je živuće utjelovljenje američkog “Showmana”, ali i prilično kontroverzna osoba izvan pozornice. Sin talijanskog emigranta, rođen je u radničkoj obitelji. Kao mladić počinje se baviti glazbom, prvo u maloj skupini, a zatim samostalno.

Povijesne fotografije pjevača i glumaca
Postepeno je nizao uspjehe i privlačio milijune djevojaka. No, procvat rocka zadaje ozbiljan udarac njegovoj karijeri

Sinatra tada kreće u filmske vode i dobiva ulogu u filmu Odavde do vječnosti, za koju osvaja Oscara za najbolju sporednu ulogu 1953. godine. Od tada se paralelno bavi glumačkim i pjevačkim poslom.

Povijesne fotografije američkih glumaca i pjevača
Nastupio je u 58 filmova. Poput prave “zvijezde” čitavog je života punio stranice žutog tiska svojim brakovima, avanturama, navodnim vezama s mafijom i svojom sklonošću alkoholu

Sviđaju li vam se ove fotografije na kojima je Frank Sinatra? Možete nam reći u komentarima ove objave. Hvala

NE PROPUSTI  New York: Zanimljive povijesne fotografije

Možda će vas zanimati i ovo: