Ljubavne novogodišnje čestitke koje zadivljuju

Ispod možete vidjeti najbolje ljubavne novogodišnje čestitke. Te čestitke za Novu godinu će sigurno natjerati na razmišljanje one kojima se upućuju. Ukratko, Nova godina (1. siječnja) prvi je dan u kalendaru i prvi dan u godini. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke lijepe čestitke za Božić. Ugodna zabava.

Ljubavne novogodišnje čestitke koje zadivljuju
Originalne čestitke za Novu godinu

Najbolje ljubavne novogodišnje čestitke

Jedini moj, neka naša ljubav bude predivna u novoj godini kao što je bila i u staroj godini. Volim te najviše na svijetu, sretna Nova godina!

Draga moja ljubavi, ja sam presretan što te imam. Neka i u ovoj godini što je došla moja i tvoja ljubav nema granica. Sretna ti Nova godina, volim te puno!

Voljeni moj, toliko sam sretna što si moj. Uvjerena sam da će naša ljubav rasti još više. Volim te neopisivo, sretna Nova godina!

Nema ljepšeg poklona od tvog zagrljaja i poljupca voljena moja. Ja sam sretan čovjek jer si moja velika ljubav. Volim te jako, sretna Nova godina!

Najljepše čestitke za Novu godinu

Dragi moj, kada si prisutan to je meni najbolji lijek za sve tuge i boli. Zahvaljujemo uvijek dragom Bogu što postojiš, što mi je poslao ljubav kao što si ti. Volim te, sretna Nova godina!

Ljubavi moja jedina, evo dođe još jedna godina i tu si uz mene. Nema sretnijeg i zaljubljenijeg čovjeka od mene. Volim te, sretna Nova godina!

Dragi, ja te volim, ljubav moja prema tebi je prejaka. Neka i ova godina nam kao i stara donese puno sreće, ljubavi i zdravlja. Volim te puno, sretna nam Nova godina!

NE PROPUSTI  Poruke za tužne osobe koje će im sigurno pomoći

Ljubljena moja, koliko sam sretan što smo i dalje zajedno i što smo i ovu godinu dočekali zajedno i u ljubavi. Sretna Nova godina, volim te do neba!

Nezaboravne ljubavne novogodišnje čestitke

Draga moja ljubavi, moj voljeni čovječe, dođi i čvrsto me zagrli i poljubi. Nema sretnije žene od mene, sretna Nova godina!

Draga, želim da uživamo u svakom trenutku i u ovoj godini, da naša ljubav i dalje cvjeta. Volim te, sretna Nova godina!

Ljubavi moja, nema za mene većeg poklona kao što je tvoj zagrljaj i poljubac. Ja te toliko volim da ne znam kako bi bez tebe živjela. Sretna Nova godina!

Ženo draga, neka i ova godina što je došla ne umanji našu ljubav, nego neka je poveća još više. Volim te neopisivo, sretna Nova godina!

Dobre čestitke za Novu godinu

Znaš i sam što ću ti reći iskreno i za ovu godinu što je došla, a to je: “Volim te jako i to nije samo onako! ” Sretna Nova godina ljubljeni moj!

Draga moja, neka nas ljubav prati i dalje, neka se ne umanji ni milimetra. Toliko te volim i presretan sam što postojiš. Sretna Nova godina!

Neka nam nitko i ove godine ne stane na put, neka naša ljubav bude jaka do kraja života. Volim te bez granica, sretna Nova godina!

Sve najbolje neka nam bude i dalje, da budemo zajedno i volimo jedno drugo isto kao i do sada. Sretna Nova godina!

Koje su vama najljepše ljubavne novogodišnje čestitke u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe čestitke za Novu godinu. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: