Najbolje igre za PC svih vremena koje su se igrale

Najbolje igre za PC svih vremena koje su se igrale
Naj kompjuterske igre

U ovoj objavi možete vidjeti neke najbolje igre za PC koje su se igrale. Za sve navedene igre smo stavili kratak opis, fotografiju i video. Ako želite, putem komentara dajte nam vi svoje mišljenje za neku igru, koja se vama najviše sviđa i koja vam je ostala u sjećanju. Ugodna zabava!

Najbolje igre za PC

1. F.E.A.R. 3

F.E.A.R. 3
Izvor: YouTube

F.E.A.R. 3 je igra koja je objavljena 2011. godine. Ovo je horror igra u kojoj se vi i vaš brat borite i prolazite pravu noćnu moru. Tijekom igre možete preuzeti ulogu genetski ojačanog vojnika s nadljudskim sposobnostima ili duha brata Paxtona Fettela koji ima velike psihičke sposobnosti.

VIDEO link

2. Legacy of Kain: Defiance

Legacy of Kain: Defiance
Izvor: YouTube

Legacy Of Kain: Defiance je igra koja je izdana 2003. godine. U ovoj igri igrate naizmjenično sa dva lika, vampirom Kainom i demonskim anđeom smrti Razielom. U svakoj misiji Kain i Raziel su opremljeni moćnim mačem, raznim moćima, gdje se bore protiv moćnih sila. Igra je jako zanimljiva i puna zagonetki koje morate rješavati.

VIDEO link

3. The Suffering

Najbolje igre za PC: The Suffering
Izvor: YouTube

The Suffering je igra koja je izdana 2004. godine. Vi se nalazite u strogo čuvanom zatvoru u kojemu se počinju dešavati grozne stvari. Morate pobjeći iz zatvora i boriti se protiv opasnih stvorenja koja su sve opasnija i kojih je sve više.

VIDEO link

4. Call Of Cthulhu: Dark Corners Of The Earth

Call Of Cthulhu: Dark Corners Of The Earth
Izvor: YouTube

Call Of Cthulhu: Dark Corners Of The Earth je igra koja je izdana 2006. godine. Ovo je horror igra puna akcije i avantura u kojoj morate istraživati, te se boriti protiv velikih paklenih sila.

VIDEO link

5. Najbolje igre za PC: Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront
Izvor: YouTube

Star Wars TM Battlefront je igra koja je izdana 2004. godine. Ovo je akcijska igra pucačina u kojoj sudjelujete u velikim bitkama Ratova zvijezda. Birate vojnika opremljenog određenim oružjem i prolazite sve epske bitke Ratova zvijezda iz epizoda I-VI.

VIDEO link

6. Driver San Francisco

Driver San Francisco
Izvor: YouTube

Driver: San Francisco je igra koja je izdana 2011. godine. U ovoj igri ste policajac John Tanner koji vozi super automobile po ulicama San Francisca, te je glavni cilj igre zaustaviti opasnog kriminalca Charlesa Jerichoa.

VIDEO link

7. Driver Parallel Lines

Najbolje igre za PC: Driver Parallel Lines
Izvor: YouTube

Driver Parallel Lines je igra koja je izdana 2007. godine. Zanimljiva igra u kojoj vozite razne automobile po ulicama New Yorka i rješavate teške zadatke. Igra sa zanimljivom radnjom 70-ih godina 20. stoljeća i puno kasnije kada izađete iz zatvora nakon 28 godina i osvećujete se onima koji su vas prevarili.

VIDEO link

8. Cold Fear

Cold Fear
Izvor: YouTube

Cold Fear je igra koja je izdana 2005. godine. U ovoj zanimljivoj igri vi ste veteran obalne straže Tom Hansen koji se ukrcava na ruski brod kako biste istražili što se događa i otkrili nezamislive strahote koje se kriju ispod brodskih krvavih paluba.

VIDEO link

9. Half-life: Opposing Force

Izvor: YouTube

Half-life: Opposing Force je igra koja je izdana 1999. godine. U ovoj igri vi ste komandos američke vojske koji je poslan u istraživački pogon Black Mesa da se eliminira Gordon Freeman. Igra je puna akcije, raznih oružja i borbi protiv opakih vanzemaljaca.

VIDEO link

10. Call Of Duty 2

Najbolje igre za PC: Call Of Duty 2
Izvor: YouTube

Call of Duty® je igra koja je izdana 2005. godine. Ovo je igra koja prikazuje glavne velike bitke 2. svjetskog rata s puno akcije, zanimljivih efekata i oružja.

VIDEO link

11. Najbolje igre za PC: Half-life

Half-life
Izvor: YouTube

Half-life je igra koja je izdana 1998. godine. U ovoj igri vi ste Gordon Freeman koji kroz akciju i avanturu mora rješavati teške zadatke kako bi preživio u zastrašujućem svijetu.

VIDEO link

12. Half-life 2: Episode Two

Half-life 2: Episode Two
Izvor: YouTube

Half-life 2: Episode Two je igra koja je izdana 2007. godine. To je druga igra u trilogiji novih igara od Valvea. Vi ste dr. Gordon Freeman koji se mora boriti protiv velikih snaga koje vas žele uništiti. Igra je puna novih oružja, vozila i stvorenja.

VIDEO link

13. Half-life 2: Episode One

Najbolje igre za PC: Half-life 2: Episode One
Izvor: YouTube

Half-life 2: Episode One je igra koja je izdana 2006. godine. Vi ste dr. Gordon Freeman koji je suočen sa brojnim problemima koje mora riješiti i boriti se protiv jakih neprijatelja, vojnika i stvorenja.

VIDEO link

14. Half-life 2

Half-life 2
Izvor: YouTube

Half-life 2 je igra koja je izdana 2004. godine. U igri vi ste znanstvenik Gordon Freeman koji se bori protiv vanzemaljaca koji su opustošili Zemlju i na kojoj je ostalo malo stanovništva. Igra je prepuna akcije, avantura i dobrih oružja.

VIDEO link

15. The Stalin Subway

Najbolje igre za PC: The Stalin Subway
Izvor: YouTube

The Stalin Subway je igra koja je izdana 2006. godine. Radnja igre su 50-te godine 20. stoljeća u Moskvi. Vi ste časnik KGB-a Gleb Suvorov koji mora spriječiti zavjeru protiv Staljina, spasiti živote ljudi itd. Igra je zanimljiva, puna akcije i dobrih autentičnih oružja.

VIDEO link

16. Army Men RTS

Army Men RTS
Izvor: YouTube

Army Men RTS je igra koja je izdana 2002. godine. Ovo je zanimljiva i neobična strateška igrica u kojoj morate prikupljati resurse, graditi baze, stvarati vojnike, vozila i naravno morate što učinkovitije eliminirati protivnika.

VIDEO link

17. Najbolje igre za PC: Painkiller Black Edition

Izvor: YouTube

Painkiller: Black Edition je igra koja je izdana 2004. godine. To je horror igra, pucačina iz prvog lica. Borite se protiv brojnih hordi iz pakla koje vas žele uništiti. Igra je prepuna brze akcije i raznih zanimljivih i neobičnih oružja.

VIDEO link

18. Painkiller Overdose

Najbolje igre za PC: Painkiller Overdose
Izvor: YouTube

Painkiller Overdose je igra koja je izdana 2007. godine. Ovo je igra puna brzih akcija, borbi protiv ljutih neprijatelja iz samih dubina pakla. Igra je bogata raznim vrstama neobičnih oružja. Preporuka za odigrati!

VIDEO link

19. Return To Castle Wolfenstein

Izvor: YouTube

Return To Castle Wolfenstein je igra koja je izdana 2001. godine. U ovoj igri vi ste špijun koji mora prekinuti znanstveni i okultni razvoj novog oružja kojim bi Hitler htjeo pobijediti saveznike. Igra je prepuna super efekata, akcije i naravno dobrih oružja.

VIDEO link

20. Wolfenstein

Najbolje igre za PC: Wolfenstein
Izvor: YouTube

Wolfenstein je igra koja je izdana 2009. godine. Ovo je akcijska igra čija je radnja smještena u izmišljeni grad Isenstadt tijekom 2. svjetskog rata. Tajni agent Blazkowicz mora spriječiti njemačke snage da iskopaju rijetke kristale Nachtsonne neophodne za pristup dimenziji “Crno sunce” i tako stvore nepobjedivo oružje. Igra je prepuna akcije, specijalnih efekata, opasnih neprijatelja, stvorenja itd.

VIDEO Link

21. Dead Space 3

Izvor: YouTube

Dead Space 3 je igra koja je izdana 2013. godine. Isaac Clarke i John Carver putuju Svemirom kako bi kako bi otkrili izvor izbijanja Necromorph-a. Padaju na planet Tau Volantis i u tom surovom okruženju moraju preživjeti suočeni sa smrtonosnim neprijateljima i spasiti čovječanstvo od propasti.

VIDEO Link

Koje su vama najbolje igre za PC? Možete nam reći u komentarima ove objave i navesti neke igre koje i nisu na našem popisu. Zahvaljujemo vam unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: