Najbolje strateške igre za PC svih vremena koje se igraju

Najbolje strateške igre za PC svih vremena koje se igraju
Naj strategijske igre

U ovoj objavi možete vidjeti neke najbolje strateške igre za PC koje su se igrale i igraju. Za sve navedene igre smo stavili kratak opis, fotografiju i video. Ako želite, putem komentara dajte nam vi svoje mišljenje za neku igru, koja vam se najviše sviđa i koja vam je ostala u sjećanju. Ugodna zabava.

Najbolje strateške igre za PC

1. Age Of Empires II

Age Of Empires II
Izvor: YouTube

Age Of Empires II je strategijska igra koja je izdana 2013. godine. Igra je zanimljiva i u kojoj ćete igrajući baš uživati. Prođite sve kampanje, odaberite jednu od 18 civilizacija koje obuhvaćaju 1000 godina povijesti.

VIDEO link

2. Crusader Kings II

Crusader Kings II
Izvor: YouTube

Crusader Kings II je strateška igra koja je izdana 2012. godine. Europski kraljevi su u problemima i moraju naći način da uspostave kontrolu nad svojim rascjepkanim zemljama. Papa poziva na križarski rat kako bi zaštitio kršćane u Svetoj zemlji. Postanite sposoban vladar koji upravlja, postavlja vazale, eliminira izdajnike, uvodi zakone itd.

VIDEO link

3. Total War Saga: Troy

Najbolje strateške igre za PC: Total War Saga: Troy
Izvor: YouTube

Total War Saga: Troy je strategijska igra koja je izdana 2020. godine. Ovo je doba kada veliki heroji hodaju zemljom. Grci su krenuli prema Troji, prema velikom i neizbježnom ratu. Igra je nadahnuta Homerovom Ilijadom, usredotočena na veliki trojanski rat. Preporuka za igranje.

VIDEO link

4. Homeworld: Deserts Of Kharak

Homeworld: Deserts Of Kharak
Izvor: YouTube

Homeworld: Deserts Of Kharak je strategijska igra koja je izdana 2016. godine. U ovoj zanimljivoj strateškoj igri okupite svoju flotu i odvedite je do pobjede na pijesku Kharaka. Preuzmite kontrolu nad flotama kopnenih i zračnih vozila – od spretnih lakih napadačkih vozila do masivnih kruzera u teškoj kategoriji – izgrađenih za osvajanje pustinje.

VIDEO link

5. Steel Division 2

Steel Division 2
Izvor: YouTube

Steel Division 2 je strateška igra koja je izdana 2019. godine. U igri se nalazite na Istočnom frontu 1944. godine, te ste na  čelu cijele vaše vojske tijekom operacije Bagration, sovjetske ofenzive na njemačku vojsku u Bjelorusiji.

VIDEO link

6. Rise Of Nations

Najbolje strateške igre za PC: Rise Of Nations
Izvor: YouTube

Rise Of Nations je igra koja je izdana 2014. godine. Ovo je igra koja obuhvaća cijelu povijest. Počinjete sa jednim gradom u doba antike. Morate sakupljati resurse, graditi infrastrukturu, tahnologiju, vojsku itd. Vrlo dobra igra i preporuka je za igranje.

VIDEO link

7. Najbolje strateške igre za PC: Company Of Heroes

Company Of Heroes
Izvor: YouTube

Company Of Heroes je strategijska igra koja je izdana 2006. godine. Igra je smještena u vrijeme 2. svjetskog rata. Vi vodite svoje jedinice u borbi protiv njemačkog ratnog stroja kroz neke od najvažnijih bitaka Drugog svjetskog rata.

VIDEO link

8. Warcraft 3: Reign of Chaos

Warcraft 3: Reign of Chaos
Izvor: YouTube

Warcraft 3: Reign of Chaos je igra koja je izdana 2002. godine. U ovoj strateškoj igri imate kontrolu nad ljudima, orcima, noćnim vilenjacima i neumrlima koji u igri imaju svoje jedinstvene sposobnosti.

VIDEO Link

9. StarCraft 2: The Trilogy

Najbolje strateške igre za PC: StarCraft 2: The Trilogy
Izvor: YouTube

StarCraft 2: The Trilogy je igra koja je izdana 2019. godine. U ovoj igri morate strateški brzo upravljati svojim gospodarstvom, tehnologijom i vojskom kako bi učinkovito pobijedili neprijatelja.

VIDEO link

10. Stellaris

Stellaris
Izvor: YouTube

Stellaris je strategijska Sc-Fi igra koja je izdana 2016. godine. U ovoj zanimljivoj igri morate istraživati Svemir, kolonizirati planete, te diplomatskim pregovorima ili ratom protiv vanzemaljaca postizati svoje ciljeve.

VIDEO link

Koje su vama najbolje strateške igre za PC? Možete nam reći u komentarima ove objave i naravno navesti neke igre koje i nisu na našem popisu. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: