Ogledalo strave: Najbolje strašne horror priče

Ogledalo strave: Najbolje strašne horror priče
Zanimljivosti i misterije: Kratke horror priče

Ako volite kratke strašne horror priče, ova priča Ogledalo strave će vas zabaviti, te sigurno natjerati na razmišljanje kako je sve ipak moguće.

Ogledalo strave

S obitelji sam trebala ići na neko dosadno slavlje. Uspjela sam nekako nagovoriti mamu i tatu da ne idem s njima. Kad su otišli, već je bio mrak. Otišla sam po svoju najbolju prijateljicu Julijanu, koja živi kat iznad. Naravno, jedva je dočekala da je pozovem sebi u prazan stan. Dugo smo se smijale i glupirale. Oko deset sati nevečer odlučile smo na Youtube potražiti neki strašan hororac. Odlučile smo se za “Mirrors”. Film je bio strašan i zapravo mi uopće nije bio neki užitak gledati ga. Imala sam osjećaj da je Julijani isto kao i meni pa smo se samo bez riječi zagrlile i nastavile gledati.

Film je završio oko ponoći i Julijana je odmah otišla do WC-a, a ja sam potražila neku komediju da zaboravimo na strašni hororac. Bila je toliko preplašena da je ostavila vrata WC-a širom otvorena. Meni je to bilo prilično smiješno. Sjela sam na kauč s kojeg sam je mogla vidjeti i rekla sam joj da je to blesavo, da je to samo film i da se nema čega bojati. Kad je obavila što je morala, pogledala se u ogledalo da popravi frizuru, a ja sam je i dalje promatrala. Onda se sagnula nad umivaonik da se malo osvježi, međutim, njezin je odraz ostao uspravljen u ogledalu.

Nepomično je buljio u mene. Začudila sam se i zatvorila oči na sekundu, nadajući se da umišljam. Dok su mi oči bile zatvorene, čula sam Julijanin vrisak. Dotrčala sam u WC, a njezin sablasni odraz iz ogledala pružio je ruke prema njoj i uhvatio je za kosu. I dok smo nas dvije očajnički pokušavale iščupati njezinu kosu iz ruku njezina odraza, osjetile smo da nas neka druga ruka grebe po licu dugačkim crnim noktima. Da, onaj zli odraz iz ogledala imao je tri ruke!

NE PROPUSTI  Pozitivne misli dana koje će vas natjerati na razmišljanje

San ili?

Jedva smo uspjele iščupati Julijaninu kosu i nekako se osloboditi crnih noktiju koji su nam napravili nekoliko groznih ogrebotina po licu i vratu. Onda su se odjednom sve tri ruke počele pružati iz ogledala i krenule su prema nama, da nas zgrabe… U tom sam se trenutku probudila u svojoj sobi. Bila sam u pidžami, ali sam osjećala bol na vratu i cijelo me je lice zatezalo. Malo kasnije, Julijana je pozvonila na moja vrata. Kada sam joj otvorila, primijetila sam nekoliko flastera na njezinu licu.

Pokazala mi je još nekoliko ogrebotina po vratu. Odjurila sam u kupaonicu i zapanjeno pogledala svoj vrat i lice. Vidjela sam iste takve ogrebotine. Onda mi je rekla kako je sanjala da su moji otišli na neko slavlje i kako sam je pozvala da dođe kod mene pa smo gledale horor film “Mirrors”… Kada je završila s pričomo svom snu, zaključile smo kako sam i ja sanjala apsolutno isti san… San? Ili je to ipak bila stvarnost koje se ne sjećamo?

Da li vam se sviđa ova priča Ogledalo strave? Možete nam reći u komentarima. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: