Poker automat online: Joker poker

Poker automat online: Joker poker
Poker automat – Joker poker

Ako volite zabavne kartaške igre na internetu, poker automat online će vas dobro razonoditi. Ovaj Joker poker će vas podsjetiti na one aparate za igranje koji su se nekada davno nalazili u svakom ugostiteljskom objektu.

Ulozi su bili stvarni, a dobici, nažalost, bili su rijetkost. Ljudi su tu gubili velike iznose novaca, pa su ti aparati s vremenom bili zabranjeni, osim u ovlaštenim klubovima za igre na sreću.

Kako igrati poker automat online

Prije dijeljenja stavite visinu uloga. Cilj je dobiti što jaču dobitnu kombinaciju u pokeru: Jedan par, dva para, tris, skala, boja, ful, poker, skala u boji. Ako ste dobili jednu od kombinacija, možete uzeti dobitak ili ga “duplati”, kockati se da povisite dobitak ili sve izgubite. Nakon toga nastavljate s igrom. Kraj igre je kada izgubite sve novce.

NAPOMENA: Ovaj poker je samo zabava. Ulozi i dobici nisu stvarni!

Da li često igrate neke igre na sreću, bilo iz zabave ili radi zarade? Možete nam reći u komentarima. Hvala.

Pročitaj još: Igra

Igra je aktivnost jedne ili više osoba koja služi za razonodu i zabavu. Bit igre je postići neki cilj pridržavajući se zadanih pravila.

Igra se, najopćenitije, razlikuje od ručnoga ili intelektualnog plaćenog rada, iako se te dvije aktivnosti u nekim aspektima prepleću. Dobar primjer za izrečenu tvrdnju je sport, koji po svim značajkama pripada kategoriji igara, međutim, u profesionalnim okvirima poprima odlike koje se obično vežu za tradicijsko shvaćanje rada.

Ključne sastavnice igre su motivacija za dostizanje nekog cilja, pravila te interakcija, odnosno, kontakt između sudionika. Mnoge igre upravo poradi pobrojanih elemenata imaju obrazovnu ulogu jer sudionike tjeraju na usvajanje novih znanja i vještina.

IZVOR: Wikipedija

Videoigra

Videoigra je interaktivni elektronički računalni program namijenjen za zabavu. Najčešće se odvija na računalu, mobitelu ili igraćim konzolama s video zaslonom, kao što su računalni monitor ili TV. U novije vrijeme je jedan od najpopularnijih oblika zabave u svijetu. Videoigre se iz dana u dan razvijaju i poboljšavaju u tehničkim karakteristikama. Postaju sve važniji gospodarski čimbenik mnogih zemalja.

IZVOR: Wikipedija

Možda će vas zanimati i ovo: