Biografija Justina Biebera – Biografije poznatih

Biografija Justina Biebera - Biografije poznatih
Životopis

Ispod je kratka biografija Justina Biebera, poznatog kanadskog pop pjevača. Ako vas zanimaju još neke biografije poznatih iz Hrvatske ili svijeta, upišete u pretragu npr. “Biografija Dražena Petrovića” ili “Dražen Petrović” i kliknete “Search”. Ako u ovoj web stranici postoji biografija tražene osobe, to će vam se automatski prikazati u rezultatima pretrage. Ako vas zanima, možete pročitati nešto o energiji u životnom prostoru.

Kratka biografija Justina Biebera

Justin Bieber je rođen 1. ožujka 1994. godine u Londonu (Ontario, Kanada). Jako mlada, njegova majka Pattie Mallette ga je samostalno odgajala. Dok je odrastao, Justin Bieber je sam naučio svirati bubnjeve, gitaru i klavir. Na početku 2007. godine, kada je imao 12 godina, Justin Bieber je pjevao pjesmu “So Sick” R&B pjevača Ne-Yo-a na lokalnom natjecanju i završio je na drugom mjestu. Majka mu je na YouTube-u objavila video nastupa, Međutim, nastavila je stavljati videe njegovih izvedbi raznih pjesama, te mu je popularnost rasla.

Počeci Justinove karijere

Producent Scooter Braun je slučajno pogledao video kako Bieber pjeva. Oduševljen je kontaktirao Justinovu majku. Nakon nekog vremena Justin je kod Brauna snimio nekoliko demo snimaka. Ubrzo nakon toga, Bieber je upoznao glazbenika Ushera, te mu je otpjevao jednu pjesmu. Usher mu je sredio audiciju za diskografsku kuću Island Def Jam Music Group. 2008. godine Bieber potpisuje ugovor s Island Recordsom.

Biografija Justina Biebera – Karijera

2009. godine, u mjesecu studenom izdaje je prvu polovicu albuma “My World”, a u ožujku 2010. godine i drugu polovicu albuma “My World 2.0”. Proslavlja se singlovima “One Time”, “One Less Lonely Girl”, “Baby” i “Somebody To Love”.

Justin Bieber odlazi na svoju prvu službenu turneju 23. lipnja 2010. godine. Počeo je u Hartfordu promovirati svoje pjesme Moj svijet i Moj svijet 2.0. Turneja se zove My World Tour koja je završila u prosincu 2010. godine. U srpnju 2010. godine, Bieber je započeo snimanje svog drugog u New Yorku. Radi puberteta, glas mu je bio postao dublji nego, te je zbog toga došlo do kašnjenja u objavi albuma.

NE PROPUSTI  Biografija Keanu Reevesa - Biografije poznatih

Justin je kao gost glumac nastupio u novoj sezoni serije CSI: Crime Scene Investigation. Kasnije je glumio u filmu o sebi u režiji redatelja Jon Chu. Prvog studenog 2011. godine izdaje album “Under The Mistletoe” s hit-singlom “Mistletoe” te obradama pjesama “Silent Night”, “Santa Claus Is Coming To Town” i “All I Want For Christmas Is You” s Mariah Carey.

U ožujku 2012. godine izlazi njegov prvi hit-singl “Boyfriend” s novog albuma “Believe”. Cijeli album “Believe” izlazi 15. lipnja 2012. godine. Najveću popularnost su postigle pjesme “As Long As You Love Me” s Big Seanom, “Die In Your Arms”, “Believe”, All Around The World” i naravno, “Boyfriend”. Za potrebe novog albuma, Justin je surađivao s glazbenicima kao što su Nicki Minaj i Big Sean. Sedmog svibnja, uoči Majčinog dana, izlazi pjesma “Turn To You”. U toj pjesmi mladi Justin Bieber pjeva o svojoj majci. Album “Believe” postigao je jako velik uspjeh.

KOMENTIRAJTE JUSTINA BIEBERA

Možda će vas zanimati i ovo: