Čestitke za vjenčanje za budući sretniji brak muža i žene

Čestitke za vjenčanje za budući sretniji brak muža i žene
Čestitke za mladence

Pročitajte neke najljepše čestitke za vjenčanje koje možete upotrijebiti da zaželite mladencima sve najbolje. Vjenčanje ili sklapanje braka je obred u kojemu supružnici (muž i žena) kreću u novi zajednički život. Kako brak nije mala stvar te ima svoje izazove zaželite novom bračnom paru najiskrenije čestitke te da budu zajedno u dobru i zlu. Naravno, ako niste u mogućnosti biti fizički prisutni na obredu vjenčanja i svadbi nakon vjenčanja, pošaljite im čestitke putem mobitela ili pisma. Pročitajte i neke čestitke za rođendan. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke za vjenčanje

Najbolje čestitke za vjenčanje
Čestitke za brak

Potraga za blagom je završena, našli ste jedno drugo. Živite dugo i sretno!

Ljubav ne znači gledati jedno u drugo, već zajedno gledati u istom smjeru. Sretno vam putovanje u novom životu!

Dragi mladenci, nek vam je ovo prvi i zadnji put! Provedite život zajedno u dobru i zlu!

Neka ovaj prekrasan dan bude lijep početak vašeg bračnog putovanja, neka to putovanje traje vječno jer ste našli pravog suputnika, neka vaša lađa mirno plovi i neka je veliki valovi zaobiđu. Sve najbolje žele vam vaši iskreni prijatelji!

Želim da vam budući život bude savršen kao današnji posebni dan. Neka uspomene ostanu zauvijek, a snove dijelite cijelim vašim zajedničkim putem. Sretno!

Cool čestitke za sklapanje braka

Sretno sklapanje braka
Sretno sklapanje braka i čestitke za vjenčanje

Što reći a da nije već rečeno? Što zaželjeti a da to ne budu samo mrtva slova na papiru? Nisam čovjek od velikih riječi i zato dragi mladenci, želim biti kratak, ali iskren – Volite se cijelog života kao što se volite danas! Vaš vjerni prijatelj.

Dragi mladenci, radujemo se s vama što ste svoju ljubav upotpunili pred Bogom u sakramentu svetog braka. Da bi vam sreća u braku bila potpunija, radujte se sličnostima koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju. Vaši iskreni prijatelji.

Želim vam radost dijeljenja, zadovoljstvo zajedništva, užitak koji donosi briga život koji donosi stvari koje su vam neizmjerno drage i ljubav koja raste iz godine u godinu. Vaša prijateljica.

Neka vas obasjava svjetlost Božje ljubavi na putu života kojim ste odlučili zajedno kročiti. I ne zaboravite, od danas život ne postaje ljepši. On vam samo pruža još dvije ruke koje će vam pomagati, i jednu glavu koja će uvijek na vas misliti.

Život nije bajka, postoje i dobri i loši trenuci, danas dajete pečat svojoj ljubavi, neka Vam ona bude snaga u Vašem životu.

Najbolje čestitke za vjenčanje

Sretni mladenci
Sretni mladenci primaju čestitke za vjenčanje

Našem dugogodišnjem, najboljem prijatelju i njegovoj ženi sve najljepše , puno male dječice, ljubavi i zdravlja u braku žele…

Dragi mladenci, neka vam današnji dan bude početak za sve ono dobro i kraj za sve ono loše. Sve najbolje od srca žele vam vaši prijatelji!

Tajna sreće ne leži u onome što dajete ili primate, već u onome što dijelite. Stoga vam želim mnogo zajedničkih trenutaka sreće i radosti. Vaša frendica.

Neka se zvijezda vaše ljubavi sjaji u nedogled! Sa zadovoljstvom vam možemo reći kako ćemo biti prisutni na ceremoniji koja će ovjekovjećiti vašu ljubavi. Vaši dugogodišnji prijatelji.

Želimo vam da uvek zračite ljubavlju kao danas, vi ste naš savršeni par i budite uvek primer prave ljubavi, pažnje i uzajamnog poštovanja! Od srca, vaši frendovi.

NE PROPUSTI  Čestitke za đake prvake koje će ih oduševiti

Simpa čestitke za mladence

Izabrane čestitke za vjenčanje
Naj čestitke za vjenčanje

Čvrsto se uhvatite za ruke i krenite u svoj zajednički zivot. Ne tugujte za roditeljskim domom. Stvorite svoj dom jer će biti sretniji. Ne tugujte za svojim roditeljima. Gledajte samo jedan u drugoga; rođeni ste jedan za drugoga; uzdajte se jedan u drugoga; cijeli se život volite kako se volite danas. Neka vas na tom putu prati Božji blagoslov i donese vam puno sreće i svako dobro! Počašćeni i zahvalni za poziv na ovu divnu i nezaboravnu svadbenu svečanost. Vaši najbolji prijatelji.

Nađite vremena jedno za drugo, radite zajedno romantične stvari i nikada se ne razdvajajte bez poljupca. To vam od srca žele vaši rođaci.

Ljubav je uvijek otvorenih ruku. Otvorenih ruku dopuštate ljubavi da dolazi i odlazi kako želi, slobodno, jer bi ona to ionako činila. Ako pokušate zarobiti ljubav, shvatit ćete da držite samo sebe. Sretno u novom životu.

Kada ljubav podijelite s voljenom osobom ona postaje život. Najljepše želje za zajednički život.

Nismo mogli smisliti što napisati, pa smo se odlučili samo potpisati. Vaši najbolji frendovi.

Dobre čestitke za vjenčanje

Najljepša vjenčanja
Najljepša vjenčanja i čestitke za vjenčanje

Bračna luka je glavna staza života u kojoj ne smijete zaboraviti radovati se sličnostima koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju. Želim vam oboje sve najbolje i neka vas sreća koju danas osjećate prati kroz cijeli život.

Danas je poseban dan! Proslavite čaroliju vaše ljubavi i uživajte u svakom trenu budućeg zajedničkog života.

Ako se vjenčaš i uđeš u brak, ti želiš drugome pružiti sigurnost. Ako se vjenčaš i uđeš u brak ti želiš ići istim putem u dobru i zlu, sve dane života svoga. Stoga ste i uzeli prsten, stavili ga na prst najdražeg čovjeka i rekli: Primi ovaj prsten u znak moje ljubavi i vjernosti. Neka vaša ljubav bude dovoljno jaka da govorite to jedno drugome svaki dan iznova.

Postoji jedan zakon fizike koji kaže da dva tijela ne mogu u isto vrijeme biti na istom mjestu. No, srce ne poštuje taj zakon. Zakon srca glasi ovako: Dva srca mogu i trebaju biti u isto vrijeme na istom mjestu. Štoviše, zakon srca govori, da dva srca mogu biti jedno.

Ne želim da vam se ostvare sve želje jer onda više nećete željeti, ni svi snovi jer onda više nećete sanjati. Želim da vam se ostvari onoliko koliko je dovoljno da budete sretni. Zagrljajem branite se, poljupcima hranite se, suzama tješite se, pogledom pratite se.

Super bračne čestitke

Sklapanje braka i svadba
Svadbe i prigodne čestitke za vjenčanje

Drago mi je što ste našli vaše sklonište od svih životnih oluja, što ste našli ruku koja idealno odgovara vašoj i što ste našli ljubav za koju ne želite da ikada završi. Od sveg srca želim vam prekrasan bračni život.

Samo u ljubavi čovjek može posegnuti do neba i ubrati zvijezdu sreće, da na zemlji stvori svoj raj. Samo u dvoje je dovoljno velik i snažan.

Sretnu plovidbu bračnom lukom uz uvijek povoljan vjetar u leđa.

NE PROPUSTI  Sok od limuna za čišćenje u kući

Primite moj skroman darak, koji je tek kap onoga što vam želim da ostvarite zajedno.

Danas kad zasviraju svadbeni svirači i kad vjenčanje obilježe veseli trubači nek vam moj topli stisak ruke natopi strašću meke jastuke Sretna svadba i vjenčanje!

Nezaboravne čestitke za vjenčanje

Zakon čestitke za vjenčanje
Zakon čestitke

Lijepa su mora, potoci, rijeke i jezera, ali od svih voda svijeta najljepše su bračne vode. Od srca, najljepše želje povodom vašeg vjenčanja žele vam vaši najmiliji.

Sam je čovjek nesavršena stvar, mora naći drugoga da bi bio sretan. Vi ste pronašli jedno drugo.

Od danas je za Vas jedan novi početak života, provedite ga u razumijevanju, zdravlju, ljubavi, sretan Vam vjenčani dan žele vaši prijatelji.

Savjetujemo vam da ne žurite, da štedljivo trošite i riječi i osjećanja. Nemojte odmah potrošiti sve. Rasporedite svoju ljubav i uzajamno poštovanje na svaki dan zajedničkog života.

Jedna zvjezdica za uspjeh, jedna zvjezdica za radost, jedna za… Ma šta nabrajam?! Sve zvijezde sa neba nek se spuste na vaš dlan i ispune vam sve želje na današnji dan!

Vjenčane čestitke za pamćenje

Pripreme za svadbu
Pripreme za svadbu

Volite se i kad niste zajedno. To je prava ljubav!

Budite ljubomorni, ne jedno na drugo, već na svoj brak. Čuvajte ga i branite od svih iskušenja, smatrajte ga dragocjenim za svoju sudbinu i sreću.

Brak se uređuje zakonom samo onda kad ne može drugačije. Zbog toga ne dozvolite da vam zakon uređuje brak. Uredite ga sami, ljepše i humanije nego što bilo koji zakon to može da predvidi.

Bogatite svoj zajednički život, borite se za raznovrsnost života, budite realni i odmjereni kad određujete svoje ciljeve i želje, jaki i uporni kad treba da ih ostvarujete.

Zakon čestitke za vjenčanje

Brak muškarca i žene
Brak muškarca i žene i čestitke za vjenčanje

Sretan je onaj muškarac koji pronađe prijatelja, a najsretniji je onaj koji ga pronađe u svojoj supruzi. Sve najbolje u novom poglavlju života!

Želimo da vam bude lijepo, da traje dugo, da se radujete jedno drugom, da živite sa uvjerenjem da ste danas obavili jedan od najvažnijih i najljepših poslova u životu.

Sve je lako kad vas vodi ljubav! Sretno dalje!

Slušaj dobro ženu, nemoj da se dereš. Od sutra ćeš brate suđe da pereš!

Zapamti ti si gazda… naravno, kad žena nije kod kuće. Tvoja riječ u raspravi uvijek je zadnja i od danas glasi „Da draga“.

Zanimljive čestitke za sklopljen brak

Čestitke za vjenčanje povodom sklapanja braka
Vesela svadba i primljene čestitke za vjenčanje

Tajna je sretnoga braka kad muž razumije svaku riječ koju njegova žena nije rekla. Sretno dalje!

Zagrljajem branite se, poljupcima hranite se, suzama tješite se, pogledom pratite se, zauvijek volite se, u dobru i zlu!

Kad se ljubav dijeli, ona još više raste. Puno lijepih trenutaka, osmijeha i poljubaca u vašem zajedničkom putovanju kroz život žele vam vaši najbolji prijatelji.

Užitak je gledati vas zajedno jer vaša je ljubav pravi blagoslov.

Danas slavimo vašu ljubav. Iskrene čestitke od srca žele vaši najdraži!

Možete nam reći u komentarima koje su vam najbolje čestitke za vjenčanje iz ove objave. Hvala.

Možda će vas zanimati i ovo: