Otkačene čestitke za rođendan

Ispod možete vidjeti najljepše otkačene čestitke za rođendan. Te rođendanske čestitke će sigurno posebno razveseliti one kojima se upućuju. Ukratko, rođendan je dan u godini, kada se slavi obljetnica rođenja. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše čestitke za dan očeva. Ugodna zabava.

Otkačene čestitke za rođendan
Smiješne rođendanske čestitke za sve generacije

Najbolje otkačene čestitke za rođendan

Svijet se okrenuo naopako kada je tebe donijela roda. Ma samo se šalimo, neka si ti sa nama, nema veće sreće od toga. Sretan ti rođendan!

Nikako da se riješimo tvojih otkačenih rođendana od kojih samo boli glava. Šala mala, želja nam je da proslaviš najmanje 100 rođendana. Sretan rođendan!

Dosadio si više i ti i tvoji rođendani, pa do kada ovako? Malo otkačene šale, znaš da ne mislim ozbiljno. Neka te prati sreća i zdravlje, sretan ti rođendan!

Ajde puhni u svijeće, zamisli želju i na spavanje poslije crtanog filma. Ma šalimo se, samo da te podsjetimo kako je bilo nekada davno. Sretan rođendan, slaviti ćemo do jutra!

Najljepše rođendanske čestitke

Prijatelju, svake godine imaš sve manje zubi, pa šta je to? Ne brini, ne gledaj zube u ogledalu jer se samo šalimo. Sretan ti rođendan!

Samo se gledaš u ogledalo svaki dan, pa da li si postao teški narcis? Šalimo se, ajmo slaviti, sretan rođendan!

Otkačenom prijatelju želimo otkačen sretan rođendan i da ga otkačeno proslavimo do ranih jutarnjih sati!

Dosadni postaju tvoji rođendani kao i ti sam. Šala mala prijatelju, nema šaljivijeg čovjeka od tebe. Sretan ti rođendan od srca želim!

NE PROPUSTI  Poruke za brata koje će ga sigurno jako oduševiti

Nezaboravne otkačene čestitke za rođendan

Svake godine tvoj rođendan je sve skromniji. Ajde konačno odriješi vreću i vadi novce. Šalimo se, znaš da mi ne možemo bez otkačenih riječi. Sretan rođendan, živio ti nama 100 godina!

Opet ti moramo čestitati i naravno glumiti. Ne može to tako više, vrijeme je da se kaže istina. Ma ne brini se, znaš da se šalimo, istina je ta da ti želimo svu sreću svijeta. Sretan ti rođendan!

Sve ove godine mi moramo govoriti nešto što ne mislimo. Ajde, šta si se zabrinuo, znaš da te iskreno volimo i sretni smo što postojiš. Sretan rođendan!

Otkačenjak, nije li vrijeme da se uozbiljiš jer ti ne mislimo više govoriti da ostaneš takav kakav jesi, pa nisi više u dvadesetim godinama života. Svakako te volimo, sretan ti rođendan!

Dobre rođendanske čestitke

De više neka tvoji rođendani budu manje otkačeni, pa nismo više mladi. Svakako, sretan rođendan, neka te prate i dalje sreća i zdravlje!

Moram ti konačno priznati da sam ti sve ove godine sve lagao, ništa nije bila istina. Ma šta si zamijenila, znaš da se šalim. Sretan ti rođendan, volim te sve više i više!

Svaki tvoj rođendan gledam da negdje pobjegnem, da izbjegnem kupovanje poklona za tebe. Ma šala mala, evo poklončić za tebe i presretan sam što postojiš. Sretan rođendan!

Bolje ništa ne govoriti, da ne lažem i tebe i sebe. Ma šalim se, volim te do neba, presretan sam što si uz mene a malo otkačene šale neće škoditi. Sretan ti rođendan!

Koje su vama najljepše otkačene čestitke za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe i šaljive rođendanske čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

NE PROPUSTI  Poruke za bolesne prijatelje, članove obitelji i druge

Možda će vas zanimati i ovo: