Escape Room: Tournament of Champions (2021): Horror

Escape Room: Tournament of Champions (2021): Horror
Photo: YouTube Sony Pictures Entertainment

Ispod možete pročitati kratak opis za akciju, avanturu i horror film Escape Room: Tournament of Champions, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Escape Room: Tournament of Champions

Godina filma: 2021

Filmski žanr: Akcija, avantura, horror

Režija: Adam Robitel

Uloge: Yorick van Wageningen, Jay Ellis, Jaymes Butler, Amali Golden, Taylor Russell i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Escape Room: Tournament of Champions je američki psihološki horror film 2021. godine koji je režirao Adam Robite. Šest ljudi nesvjesno se nađe zaključano u nizu soba za bijeg, polako otkrivajući ono što im je zajedničko za preživljavanje. Udruživši snage s dvojicom preživjelih, uskoro otkrivaju da su svi već igrali tu igru.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  The Cabin in the Woods (2011): Film Drewa Goddarda

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Escape Room: Tournament of Champions i ako jeste, koja je vaša ocjena filma? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: