Fora čestitke za rođendan koje zabavljaju

U ovoj objavi možete vidjeti neke najljepše fora čestitke za rođendan. Te zabavne rođendanske čestitke će posebno razveseliti vaše najmilije. Ukratko, rođendan je dan u godini, kada se slavi obljetnica rođenja. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka, Instagrama itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše čestitke frendici za rođendan. Ugodna zabava.

Najbolje fora čestitke za rođendan

Fora čestitke za rođendan koje zabavljaju
Zabavne rođendanske čestitke

Tvoje zezanje nekada je znalo biti naporno, ali znamo mi da nikada nisi mislio ništa loše. Ostani nam takav i dalje, sretan ti rođendan!

Bez obzira na sve uvijek si bila super osoba. Budi dobro, uživaj u životu i ne zezaj nas kao prije. Sretan rođendan!

Nekad si baš znao pretjerati sa svojim bubicama u glavi ali ostani ti nama takav. Sretan rođendan, volimo te puno!

Šaljem ti na tisuće poljubaca, te znaj da se nikada nisam ljutila jer znam da si se uvijek samo zezao, fore tvoje su bile dobronamjerne. Sretan ti rođendan!

Najljepše rođendanske čestitke

Ne sekiraj se ako misliš da smo se uvrijedili radi tvojih ipak čudnih fora. Znamo da si ispravan čovjek. Sretan ti rođendan!

Pusti prošlost i gledaj u budućnost. Što je bilo bilo je i idemo dalje. Volimo te i čekamo tvoje lude fore koje zabavljaju. Sretan rođendan!

Daj neku foru da se dobro nasmijemo i krenemo sa slavljem. Evo mali poklon za tebe, sretan ti rođendan!

Hvala dragom Bogu što postojiš i što te podario izvanrednim smislom za humor. Sretan ti rođendan!

Nezaboravne fora čestitke za rođendan

Ništa nema bolje od tebe na ovome svijetu, ti si sunce koje me je uvijek obasjavalo. Daj neku foru pa da konačno počnemo slaviti. Sretan ti rođendan!

Fore, fore, fore tvoje mi nekada stvarno znaju ići na živce ali ipak ostavi takva, volim te. Sretan ti rođendan!

Bez obzira na sve, na tvoj pomalo čudan humor ja te svejedno volim i sretna sam što se budim svako jutro kraj tebe. Sretan ti rođendan dragi moj!

Ti si meni jednostavno sve ljubavi moja. Volim tvoj smisao za šalu koja uvijek liječi. Sretan rođendan!

Dobre rođendanske čestitke

Kako je divno vidjeti te, tvoj pogled, biti u tvojoj prisutnosti a još kada me nasmiješ, sve je potpuno. Sretan ti rođendan!

Ti si lijep, zabavan, divan… Šalim se, mala fora ali znaj da te baš takvog kakav jesi obožavam. Sretan ti rođendan!

Hvala ti što si se prilagodila meni, što si takva kakva jesi, onako kako meni odgovara. Šala mala draga, budi ono što želiš i što te usrećuje. Sretan ti rođendan!

Volim te i tako će biti zauvijek. Ne mijenjaj se nipošto, obožavam te takvog kakav jesi, totalno otkačen. Sretan rođendan!

Koje su vama najljepše fora čestitke za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe rođendanske čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: