Humor u slikama: Tagiraj frenda

Humor u slikama: Smiješne slike - Tagiraj frenda
Humor u slikama

Najbolji humor u slikama. Tagiraj frenda koji je smiješan kao ova dvojica na slici gore. Ako vam se sviđaju naše smiješne slike, komentirajte ih i podijelite s drugima. Svejedno, ako vam se i ne sviđa naš humor u slikama, nema razloga da ne kažete svoje mišljenje. Ugodna zabava.

Humor u slikama na Facebooku

Na Facebook stranici Zgode i nezgode običnog čovjeka, osim zabavnih i smiješnih videozapisa, dostupne su vam smiješne slike koje će vas dobro nasmijati. Posjetite navedenu Fb stranicu, pratite stranicu, lajkajte naše smiješne slike, kao i ostale zabavne sadržaje, te obavezno podijelite iste sa ostalom publikom.

Humor na YouTube

Identičnog naziva Fb stranice Zgode i nezgode običnog čovjeka otvorili smo i YouTube kanal koji je star tek par dana. Posjetite kanal, molimo da se PRETPLATITE na kanal (SUBSCRIBE), te ako imate neki svoj autentični video zgoda i nezgoda ili smiješne slike, te želite da se objavi na kanalu, slobodno ih pošaljite u inbox na Facebook stranici. Po vašoj želji ćemo objaviti video s imenom i prezimenom autora ili anonimno. Hvala svima unaprijed!

Humor u slikama i što kaže Wikipedija o humoru

Humor je oblik zabave i vid ljudske komunikacije sa svrhom da nasmije ljude i učini ih sretnim. Podrijetlo riječi humor dolazi od humoralnog liječenja starih Grka, koji su tvrdili da mješavina tekućina (humora) kontrolira ljudsko zdravlje i osjećaje.

Izvor: Wikipedija

Crni humor

Crni humor je humor koji se obično tematski vrti o ozbiljnim ili jezivim temama kao što su kriminal, bolesti i smrt na satirički ili groteskan način.

Često se bavi trenutno aktualnim temama i rabi paradoksne likove. Nerijetko je kontroverzan ili polemičan jer uključuje pitanje smije li se ismijavati određenoj stvari i gdje je granica dobrog ukusa.

To se posebno odnosi na vjerske, sek*ualne i tragične događaje.

Izvor: Wikipedija

VIŠE VREMENA PROVODITE:

– Na Facebooku

– Na YouTube

Možete nam reći u komentarima. Hvala! 

Možda će vas zanimati i ovo: