Proricanje s otoka Balija

Sve što vam treba da bi prakticirali proricanje s otoka Balija su pijesak, zdrave noge i otpornost na vrtoglavicu… Možete koristiti i druge podloge, pa pročitati sudbinu i u stanu.

Proricanje s otoka Balija
Proricanja

 Proricanje s otoka Balija uz pomoć bogova

Originalan i neobičan način proricanja budućnosti – uz pomoć bogova zraka – dolazi nam s otoka Balija, odnosno kako ga još zovu – otoka bogova. Nacrtajte u pijesku šesterokratu zvijezdu. Ako nemate u blizini takvu podlogu, možete isto takvu zvijezdu nacrtati kredom na betonu, odnosno asfaltu, odnosno štapom na zemlji. Dapače, ovaj način proricanja možete koristiti i u kući. Postavite na pod jedan iznad drugoga dva istostranična trokuta izrezana od papira, jedan s vrhom okrenutim prema sjeveru, a drugi s vrhom okrenutim prema jugu. Na taj način oni tvore zvijezdu. U šest malih trokuta, vrhova zvijezde, ucrtajte simbole. U gornji mali trokut ucrtajte bodež, u gornji lijevi mali trokut ucrtajte kokosov orah, u gornji desni mali trokut ucrtajte prelomljeni štap, u donji lijevi mali trokut ucrtajte gong, u donji desni mali trokut ucrtajte palmin list te u donji mali trokut ucrtajte zmiju.

Vrh bodeža mora uvijek biti okrenut prema sjeveru. Glava zmije mora biti okrenuta prema jugu. Ostale simbole ucrtajte kako je gore opisano. Potom stanite u sredinu zvijezde. Koncentrirajte se na pitanje na koje želite odgovor, na problem koji vas muči, odnosno na osjećaj koji vas prati. Nakon toga počnite se okretati, stojeći na mjestu, u smjeru kazaljke na satu. To baš i nije jednostavno, a ni lako, ako niste naviknuti na takve kretnje. Sa ispruženim rukama morate načiniti najmanje 12 okreta, a da ne izađete iz središta zvijezde. Ako vam to ne uspije u prvom pokušaju, u drugom ili trećem, svakako ćete uspjeti. Nakon 12 okreta se zaustavite i pogledajte na stopala. Vidjet ćete na koji simbol pokazuju. Što pojedini simbol znači, pročitajte ispod.

Bodež

Želja će vam biti ispunjena, vaši će planovi uspjeti. Osoba koju volite, uzvratit će osjećaje i imat ćete s njom sretnu vezu. Zadovoljstvo.

Gong

Vaše je pitanje loše oblikovano, ili vi, zapravo, ne želite odgovor. Možete pokušati još jednom, formulirajući pitanje na drugi način. Vijest!

Zmija

Vaša se želja neće ispuniti. Planovi su vam osuđeni na neuspjeh. Osoba koju simpatizirate, okrenut će vam leđa, no uskoro će se pokazati da je to za vas, zapravo, sreća. Nove spoznaje!

Kokosov orah

Na vaše će pitanje biti pozitivno odgovoreno, ali u posve drugom smislu od očekivanog. Ako se radi o čovjeku, on će se pokazati u posve drugom svjetlu, ili će nestati iz vašeg vidokruga. Promjene!

Palmin list

Vrijeme još nije zrelo za donošenje odluka. Ne padajte pod utjecaj drugih. Budite strpljivi. Za sretan ishod događaja potrebno je vrijeme. Napredak!

Prelomljeni štap

Na vaše će pitanje biti odgovoreno sa NE. Vaša se želja neće ispuniti. Sudbina priprema za vas nešto posve drugo. No, promjene će ići vama u prilog. Potresi!

Možda će vas zanimati i ovo: