Inteligentna opsjednuća su ona kada su duhovi ograničeni

Inteligentna opsjednuća su ona kada su duhovi ograničeni
Zanimljivosti i misterije

Kada su u pitanju inteligentna opsjednuća, tu se radi se o duhu ili duhovima koji su u potpunosti svjesni svoje okoline. Primijetiti ćete da ovi duhovi nisu vezani za samo jedno mjesto u vašem domu, oni se slobodno kreću kroz prostor. Ova vrsta duhova želi biti primijećena i pokušat će uspostaviti kontakt sa živima.

Moći ovih duhova su vrlo ograničene, obično mogu pomicati samo vrlo lagane predmete. Trude se na sve načine da ih ljudi primijete ali najčešće se dogodi na preplaše ljude. Vrijeme kada se ovi duhovi najlakše manifestiraju je od 23 – 04 sata. Paranormalni istražitelji to objašnjavaju na način da je duhovima potrebno puno manje energije kako bi postali vidljivi.

Inteligentna opsjednuća se teško rješavaju

Ovi duhovi mogu biti dobroćudni ili „zločesti“, ovisno o razlogu zbog kojeg su još uvijek vezani za ovaj svijet. Ponekad dolazi do opsjednuća zbog toga što je duh živio u toj kući i dalje je smatra svojom te želi da je vi napustite. Ponekad ostaju vezani za neki prostor jer shvate da ih netko iz obitelji (najčešće djete) može vidjeti (Imaginarni prijatelji???).

Možda u kući imate neki predmet za kojeg se duh još za života jako vezao. Ponekad su tu jer nekog ili nešto traže, jer žele ispraviti neku nepravdu koja im je počinjena za života. Ponekad čak prihvaćaju činjenicu da su mrtvi! Bez obzira na razloge, ovi duhovi najčešće ne žele napustiti ovaj svijet!

Ovih duhova se najteže riješiti (ukoliko to želite), oni su baš kao i vi svjesni svega ali i limitirani u svojim postupcima. Ponekad mediji uspješno rješavaju ove slučajeve na način da objasne duhu da njegovo mjesto nije ovdje i da mora krenuti dalje a ponekad duh sam odlazi ako smatra da je njegov posao završen!

NE PROPUSTI  Čuda prirode - najljepše plaže svijeta

C-IP

IZVOR: paranormalno-hr.blogspot.com

Možda će vas zanimati i ovo: