Krzno ima svoju veliku zavodljivost

Mnogi obožavaju krzno, ljubitelja krzna u seksualnoj igri je mnogo, bilo da ga obožavaju fetišistički, ili ga samo sladostrasno rabe za poboljšanje spolnog užitka.

Krzno ima svoju veliku zavodljivost
Kad hladni dani dođu i zima počne grickati svojim ledenim zubima, kad se želimo utopliti i zagrijati, nema boljega načina nego odjenuti krzno, uvući se u njegovu meku toplinu. No, osim te “termo” uloge, krzno je i jedan od najvećih erotskih elemenata! Danas vam ga predstavljamo upravo u tom ozračju!

 Krzno pobuđuje veliku maštu!

Popularna serija Seks i grad, koja slobodoumno govori o suvremenoj ženi i općenito liberalnim spolnim vezama urbanoga zapadnog društva, već je u svojoj prvoj epizodi sve glavne junakinje predstavila u krznenim kaputima, naglašavajući erotičnost krzna i kontrapunkt krzno – gola koža. Ne zaostaju ni serije poput Jack i Jill, Will i Grace itd. , da o latinoameričkim sapunicama i ne govorimo. Krzno je danas jedan od vodećih atributa seksepila!

Snaga u krznu lava

Krzno je nedvojbeno najstariji odjevni materijal. Kad je čovjek izgubio zaštitu od vlastite dlake, posegnuo je za životinjskom. U prvome redu, dakako, kako bi se zaštitio od hladnoće. Krzno je odličan toplinski izolator i nema boljeg čuvara od polarne hladnoće. Lagano je, nije ga teško obraditi, dostupno je (barem je nekoć bilo), silno svrhovito, izdržljivo i dugotrajno. Osim toga, nošenje krzna određene životinje imalo je i svoje totemsko značenje. Nositi krzno lava, tigra, medvjeda ili vuka bilo je oličenje hrabrosti i snage, krzna lisice, zeca, glodavaca govorila su o brzini, spretnosti i lukavosti… Danas je to značenje zamijenjeno sličnim – statusnim! Tko nosi rijetka i skupa krzna, pokazuje bogatstvo i utjecaj, što je vrlo važno u našoj civilizaciji.

Filmske zvijezde, žene bogataša i utjecajnih političara, slavne manekenke, cijenjene kurtizane i jetsetovke natječu se koja će odjenuti ljepšu i atraktivniju bundu. Napokon, tu je i estetski element. Krzna su silno atraktivna, lijepa za oko i pravi ures. Majstori krznari svojim umijećem obrade i štavljenja krzna, kao i umjetničkim kombiniranjem različitih krzna i dizajnom odjevnih predmeta dali su tome obrtu poseban, elitni status. Nema te konfekcije koja se može nositi s ukusno načinjenom bundom. Tako su krznenjaci, bunde, kožusi, krzneni prsluci, šubare, mufovi, rukavice od krzna, dlakavi ovratnici, kragne i šalovi, krznom postavljene cipele i čizme, sve do običnih ukrasa na kaputima i šeširima ili kapama, pa čak i mekog i toplog donjega rublja (!), ušli u široku uporabu, da ne kažemo u legendu!

NE PROPUSTI  Drakula Vlad Tepeš je bio poznat po okrutnosti

Njezino “krzno”

Osim opisane praktične strane uporabe krzna, ono ima još jednu, silno važnu dimenziju – erotičnost! Njegova mekoća, punoća, podatnost, toplina i putenost dodira u mnogima izazivaju uzbuđenje i pobuđuju libido. Prvi izazov krzna jest u tome da je tako toplo i da grije po najjačem mrazu. Dakle ispod njega nije potrebno nositi mnogo odjeće! Čak nije potrebno nositi ništa! Putena golotinja je dostupna, samo treba razgrnuti skute! Taj kontrapunkt debeloga krzna i nezaštićene golotinje ispod njega pobuđuje perverznu maštu. Drugi element erotične zavodljivosti krzna jest njegov meki dodir. Milovanje krzna može biti silno libidonozno, razjariti pohotu.

U nekim seksualnim priručnicima mogu se naći preporuke kako ljubav treba voditi na krznenim prekrivačima ili za predigru rabiti meke krznene rukavice, kako bi se senzibilirali živčani završeci u koži i erogenim zonama! Nezanemarivo je i verbalno-alegorijsko značenje krzna. Mnogi su pojmovi krznarstva već ušli u erotski rječnik. Ne trebamo posebno tumačiti. Točno se zna o čemu je riječ kad se govori o “njezinu krznu”, “mufu”, “kuni”. Dakako, ne treba zanemariti ni učinak krzna kao dara. Njegova skupocjenost može donijeti oduševljenje koje će srušiti sve barijere, može dati samosvijest, dovesti do promjene ličnosti poput dr. Jekylla i mistera Hydea. Bez krzna – puritanka, a s krznom – divlja ljubavnica! Sve to čini krzno jednim od najatraktivnijih i najpoželjnijih seksualnih pomagala!

Fetišisti krzna

Ljubitelja krzna u seksualnoj igri je mnogo, bilo da ga obožavaju fetišistički, ili ga samo sladostrasno rabe za poboljšanje spolnog užitka. Oni se i organiziraju i povezuju, a Internet im je dao nove mogućnosti druženja. Prosurfate li malo tom mrežom svih mreža, naći ćete stotine stranica posvećenih erotičnom krznu i druženju krznoljubaca. Tako ćete, uz bezbroj sajtova posvećenih krznu i modi, krznu na manekenkama, pin-up krznašicama, naći stranice fetišistički posvećene krznu, erotske stranice s krznom u glavnoj ulozi, te stranice koje okupljaju erotske ljubitelje krzna poput društva Furryfolk, FURious. Dakako, mnogo je i protivnika uporabe krzna, raznih društava za zaštitu životinja, militantnih ekologista i sličnih, no njima za informaciju – i umjetna krzna itekako mogu poslužiti u erotskoj krznaškoj igri!

NE PROPUSTI  Strašne slike koje će vas sigurno dobro uplašiti

Možda će vas zanimati i ovo: