Misteriji i fenomeni koji zbunjuju

U ovoj objavi možete pročitati neke zanimljivosti kada su u pitanju misteriji i fenomeni. Svijet je nevjerovatan i čudan, mora se priznati!

Misteriji i fenomeni koji zbunjuju
Japanska iscjeliteljica Juko Labo služi se rukom kao – kirurškim nožem. Milost iscjeliteljstva joj je podarila Majka Božja iz Passaningana.

 Misteriji i fenomeni koji privlače pažnju

Operacija bez – noža!

Juko Labo potječe iz jedne od najbogatijih japanskih obitelji. Prije 15 godina bolovala je od teškog tumora na mozgu. Roditelji su tražili pomoć kod vrhunskih svjetskih specijalista u Moskvi, Švicarskoj i u SAD-u. Međutim, svi su od nje dignuli ruke. Proglasili su je beznadnim slučajem. Tumor je bio zloćudan, a operacija nemoguća. Juko Labo bila je osuđena na smrt.

Jedina nada koja joj je preostala bio je filipinski medijalni kirurg Jun Labo. On ju je izliječio i – oženio! Od tog vremena, a od tada je proteklo puno godina, Juko Labo je asistent pri medijalnim operacijama, a radi i samostalno.

Svoju iscjeliteljsku moć, odnosno izvođenje operacije bez upotrebe kirurškog noža, isključivo rukom, kako objašnjava Juko Labo, podarila joj je Madona iz Passaningana. Juko Labo je, inače, vrlo pobožna. Kao i stotine tisuća, i ona je hodočastila u Passaningan. Znatiželjna je bila da vidi hoće li se ispuniti proročanstvo. Naime, svijetom se raširilo proročanstvo da će Madona u Passaninganu u veljači 1993. godine proplakati krvavim suzama. Nagrnuli su vjernici i znatiželjnici u to mjesto i – čudo se doista dogodilo.

Juko Labo tvrdi da ju je nakon tog posjeta Presveta Djevica posjetila u njenoj spavaćoj sobi. Tom ju je prilikom blagoslovila i rekla joj neka više ne radi kao pomoćnik svom suprugu, već da bude samostalna iscjeliteljica. Od tog vremena ona radi neovisno od svog muža. Njene operacije nisu toliko brze, kao što je to slučaj kad ih vodi njen suprug koji ima veliko iskustvo, ali Juko Labo nije ništa manje uspješna. Ona je i medij. Bolesnici preko nje, iz transcendentalnih sfera, mogu dobiti savjete o prehrani, načinu života, i ohrabrenje da se podvrgnu tretmanu Juko Labo, kako bi na njih djelovale božanske i svemirske sile.

Iscjeliteljstvo ne počiva na – placebo efektu

Laboratorijske provjere djelovanja brojnih, poznatih iscjelitelja pokazuju da neki među njima zrače jake svjetlosne signale od nekih 1000 fotona u sekundi. Jedna takva emisija fotona je izmjerena i kod dr. Nicole Cuttoloa, na Institutu za biofiziku istraživanja stanica u Keiserslauternu, a pod vodstvom prof. A. Poppa.

Dr. Poppo tvrdi da emisija svjetlosti prosječne ruke nije takvog intenziteta da bi se mogla snimiti, čak i uz korištenje najsuvremenijih metoda. Signali iz ruke iscjelitelja Cuttoloa pojavljuju se poput munja i traju najmanje desetinku sekunde.

Mjerenja izvedena na drugim iscjeliteljima u SAD pokazuju da obdareni iscjelitelji raspolažu sa izrazitim, neobičnim zračenjem. Na taj se način, uvjereni su neki znanstvenici, može objasniti djelovanje iscjelitelja na bolesnu osobu, pa čak i njihovo djelovanje na velike udaljenosti, kad ne postoji direktan kontakt s osobom koju liječe.

Ova snimka, dapače, isključuje i tumačenja da se kod duhovnog iscjeliteljstva radi o tzv. placebo efektu. U nekim slučajevima ni on nije isključen.

Da li vas privlače razni misteriji i fenomeni? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: