Noćna mora: Najbolje strašne horror priče

Noćna mora: Najbolje strašne horror priče
Zanimljivosti i misterije

Ako ste zaljubljenik u istinite strašne horror priče, ova priča Noćna mora će vas sigurno zabaviti, a i natjerati na razmišljanje kako je možda svašta moguće.

Strašna noćna mora

Jednog smo dana frendica i ja bile u lunaparku. Nakon nekoliko ludih vožnji, već nam je bilo muka pa smo odlučile malo smanjiti doživljaj. Baš kad smo htjele krenuti kući, za oko nam je zapeo mali šator. Bio je sladak, ali i pomalo neobičan. Ispred njega je velikim slovima pisalo: “Proricanje budućnosti, 50 kn po osobi”. Bile smo znatiželjne, ali budući da nismo imale dovoljno novca za obje, samo je jedna mogla doznati svoju budućnost. Frendica je ionako bila previše bojažljiva pa je rado prepustila meni tu “čast”.

Ušla sam u šator iako baš ne vjerujem u proricanja i slične gluposti, no bila sam znatiželjna. Sjela sam na malenu crnu stolicu, točno preko puta gospođe. Nakon nekoliko sekunda gledanja u kuglu, rekla mi je da će me uskoro netko posjetiti. No to navodno neće biti običan posjet. Posjetit će me Noćna mora. Kad sam je upitala što to znači, žena mi je ispričala legendu o Mori. Ona navodno dolazi ljudima usred noći, sjedne odabranoj osobi na prsa i počne je gušiti.

Ružan san ili stvarnost?

Kreće se samo noću i nitko je nikad nije vidio. Upravo su zato po njoj ružni snovi dobili ime. Priča je zvučala pomalo strašno, ali nisam baš u nju povjerovala. Zapravo, bila sam ljuta što mi gospođa nije dala nikakve konkretnije informacije, recimo s koliko ću proći ili hoću li uskoro pronaći dečka. Kad sam izašla iz šatora, ispričala sam frendici sve što se dogodilo, a onda smo krenule svaka svojoj kući.

Brzo sam otišla spavati jer je bilo već kasno. Usred noći probudio me je neki čudan zvuk i osjetila sam strašan pritisak na prsima, a zatim i gušenje. Bila sam u šoku, nisam se mogla niti pomaknuti. No sve je brzo prestalo i opet sam zaspala. Ujutro mi se sve to činilo kao ružan san, ali čim sam ustala iz kreveta, vidjela sam otiske cipela u svojoj sobi. Je li me stvarno posjetila gospođa Noćna mora?

Da li vam se svidjela ova priča? Možete nam reći u komentarima. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: