Obrana i sigurnost otoka je dobra igrica za djecu i odrasle

Obrana i sigurnost otoka - Igrica za djecu i odrasle
Super igrica za djecu – Obrana i sigurnost otoka

 Obrana i sigurnost spada u bolje igre za djecu

Evo i nova igrica za djecu i odrasle. Obrana i sigurnost otoka su prioritet. Obrana mora biti precizna i brza da se zaustave brodovi koji sve više dolaze da unište otok i vas. Kasnije dolaze i napadaju avioni koji će vam zadati još problema. Od oružja vam je na raspolaganju top protiv brodova i protuavionski mitraljez. Top protiv brodova upotrebljavate tako što krugom ciljate u brodove i pucate. Protuavionski mitraljez upotrebljavate tako što pritiskate označeno područje točkama i pucate u avione. Opustite se i uz druge igrice. Ugodna zabava. 🙂

Pročitaj još: Igra

Igra je aktivnost jedne ili više osoba koja služi za razonodu i zabavu. Bit igre je postići neki cilj pridržavajući se zadanih pravila.

Igra se, najopćenitije, razlikuje od ručnoga ili intelektualnog plaćenog rada, iako se te dvije aktivnosti u nekim aspektima prepleću. Dobar primjer za izrečenu tvrdnju je sport, koji po svim značajkama pripada kategoriji igara, međutim, u profesionalnim okvirima poprima odlike koje se obično vežu za tradicijsko shvaćanje rada.

Ključne sastavnice igre su motivacija za dostizanje nekog cilja, pravila te interakcija, odnosno, kontakt između sudionika. Mnoge igre upravo poradi pobrojanih elemenata imaju obrazovnu ulogu jer sudionike tjeraju na usvajanje novih znanja i vještina.

IZVOR: Wikipedija

Videoigra

Videoigra je interaktivni elektronički računalni program namijenjen za zabavu. Najčešće se odvija na računalu, mobitelu ili igraćim konzolama s video zaslonom, kao što su računalni monitor ili TV. U novije vrijeme je jedan od najpopularnijih oblika zabave u svijetu. Videoigre se iz dana u dan razvijaju i poboljšavaju u tehničkim karakteristikama. Postaju sve važniji gospodarski čimbenik mnogih zemalja.

Osnovni zahtjevi videoigara su izlazni grafički uređaji (najčešće monitor), te ulazni grafički uređaji. Mnoge novije igre zahtijevaju grafički procesor i mrežnu opremu.

Povijest

Povijest videoigara seže do 1947. godine kada je Thomas T. Goldsmith patentirao ideju elektroničke igre na CRT ekranu. Kroz rane 1950-ete pojavljuju se prve prave videoigre na Ferranti Mark I, prvom komercijalnom računalu u svijetu. Draughts (dama) i OXO (križić-kružić) su 1952. postale prve izrađene softverske videoigre. Prva videoigra koja je bila predstavljena javnosti bila je Tennis for Two (tenis za dvoje) Williama Higinbothama 1958. godine.

IZVOR: Wikipedija

Možda će vas zanimati i ovo: