PAW Patrol The Movie (2021): Animirani filmovi

PAW Patrol The Movie (2021): Animirani filmovi
Photo: YouTube Paramount Pictures

Ispod možete vidjeti kratak opis za animirani film PAW Patrol The Movie. Ako vas zanimaju još neki žanrovi i filmovi, upišete u pretragu željeni žanr ili film i kliknete “Search”.

PAW Patrol The Movie

Godina filma: 2021.

Filmski žanr: Animirani film, komedija, avantura

Režija: Cal Brunker

Uloge: Kim Kardashian, Josh Robert Thompson, Neil Crone, Joe Pingue, Raoul Bhaneja, Randall Park i drugi.

Kratak opis radnje filma:

PAW Patrol The Movie je kanadska računalno-animirana akcijsko-avanturistička komedija iz 2021. godine temeljena na televizijskoj seriji PAW Patrol koju je stvorio Keith Chapman. Kad najveći suparnik PAW Patrola, gradonačelnik Humdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Adventure Cityja i počne pustošiti, Ryder i svima omiljeni herojski psići ulaze u visoku brzinu kako bi se suočili s izazovom.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

Većina filmskih žanrova ima svoj prototip u drugim umjetničkim izričajima, osobito u književnim žanrovima.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Mjuzikli: The Saddest Music in the World (2003)

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali animirani film PAW Patrol The Movie i ako jeste, recite nam svoje mišljenje o filmu u komentarima ove objave. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: