Snake Eyes G.I. Joe Origins (2021): Akcijski filmovi

Snake Eyes G.I. Joe Origins (2021): Akcijski filmovi
Photo: YouTube Movieclips Trailers

Ispod možete vidjeti kratak opis za akcijski i avanturistički film Snake Eyes G.I. Joe Origins, kao i YouTube Trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki žanrovi i filmovi, upišete u pretragu željeni žanr ili film i kliknete “Search”.

Snake Eyes G.I. Joe Origins

Godina filma: 2021.

Režija: Robert Schwentke

Uloge: Samara Weaving, James Hiroyuki Liao, Takehiro Hira, Úrsula Corberó, Peter Mensah i drugi.

Kratak opis radnje filma:

Snake Eyes G.I. Joe Origins je američki film o superherojima iz 2021. godine koji je režirao Robert Schwentke prema scenariju Evana Spiliotopoulosa, Joea Shrapnela i Anna Waterhouse. Usamljenik Snake Eyes je prihvaćen u drevni japanski klan Arashikage. Kada je došao u Japan, klan Arashikage ga podučava o putevima nindža ratnika. S vremenom, počinju se otkrivati tajne iz prošlosti, te je on suočen s testiranjima časti o odanosti.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

Većina filmskih žanrova ima svoj prototip u drugim umjetničkim izričajima, osobito u književnim žanrovima.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Film The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Snake Eyes G.I. Joe Origins i ako jeste, koja je vaša ocjena filma? Možete nam reći u komentarima ove objave. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.