Portali za posao: Top 10 portala za zaposlenje

Portali za posao: Top 10 portala za zaposlenje
Potraži posao

U ovoj objavi možete vidjeti koji su to top portali za posao. Predstavljamo vam 10 top portala koji će vam pružiti bitne i kvalitetne informacije oko traženja posla. Za svaki navedeni portal imate kratak opis i link na isti. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti”.

Top korisni i zanimljivi portali za posao I

Danas radim je interaktivan portal za radnike i poslodavce koji je specijaliziran za oglašavanje i pronalazak povremenih, privremenih i sezonskih poslova.

Link: danasradim.hr

Moj posao je među 20 najposjećenijih web stranica u Hrvatskoj, s više od 770.000 posjetitelja svakog mjeseca.

Link: www.moj-posao.net

Saznajte prvi za novu poslovnu mogućnost, novo radno mjesto ili mogući natječaj. Bika.net omogućava jednostavnije dijeljenje poslovnih informacija.

Link: www.bika.net

EURES je europska mreža za suradnju službi za zapošljavanje pokrenuta 1994. godine kako bi se olakšalo slobodno kretanje radnika. Od samog pokretanja mreža ustrajno radi kako bi europskim građanima osigurala jednake mogućnosti unatoč jezičnim preprekama, kulturološkim razlikama, birokratskim izazovima, razlikama u radnom pravu i nedovoljnom priznavanju potvrda o stečenim kvalifikacijama diljem Europe.

Link: ec.europa.eu

Nova Karijera je platforma za direktnu komunikaciju između poslodavaca i kandidata s ciljem brze razmjene informacija i efikasnog zapošljavanja.

Link: nova-karijera.net

Posao II

Gastroposao.eu je ultimativni internetski portal ugostiteljskog svijeta u kojem se po prvi puta seriozno spajaju profesionalci i njihove potrebe; s jedne strane tvrtke, kao i vlasnici ili voditelji hotela, restorana, pizzerija, caffe barova, konoba, cateringa, …a s druge kuhari i pomoćni kuhari, voditelji sala, konobari, sommelieri, slastičari, baristi, koktel majstori, pomoćno osoblje…

Link: gastroposao.eu

Pronađite ili ponudite posao, kreirajte životopis ili pronađite pravog zaposlenika za otvoreno radno mjesto u vašem poduzeću.

Link: www.posao.hr

Pretraga posla između otvorenih konkursa u svim kompanijama i sajtovima za zapošljavanje u Hrvatskoj i u inostranstvu.

NE PROPUSTI  Biblijska imena i neka značenja tih imena iz Biblije

Link: hr.jooble.org

Uključivanje na tržište rada. Traženje posla treba biti aktivno i sustavno, a započnite ga informiranjem o ponudi slobodnih radnih mjesta.

Link: gov.hr

Na portalu Henkel možete pronaći trenutačno otvorena radna mjesta i ponude za posao diljem svijeta.

Link: www.henkel.hr

Koji su vama najbolji portali za posao? Možete nam reći u komentarima. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: