Poruke za brzi oporavak koje će pomoći bolesnima

Poruke za brzi oporavak koje će pomoći bolesnima
Najbolje poruke za sve prilike

Ispod možete vidjeti razne i najljepše poruke za brzi oporavak. Te poruke će sigurno oraspoložiti ljude koji se liječe od neke bolesti ili oporavljaju od zadobivenih ozljeda, jer lijepe riječi pozitivno utječu na zdravlje čovjeka. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke poruke za jake žene.

Najljepše poruke za brzi oporavak

Prijatelju, budi jak, imaš moju punu podršku. Ja dobro znam sto znači ova bolest jer sam to sve prošao. Siguran sam u tvoj oporavak, samo se drži i zelim ti da što prije ozdraviš!

Mama, borba je pred tobom, bori se hrabro. Pobijediti ćeš to zlo, a kada pobijediš, još su lijepe godine pred tobom. Želim ti sve najljepše. Sretno!

Tata dragi, budi siguran da ćeš pobijediti u ovoj borbi. Molim se Bogu za tvoje ozdravljenje i da ti da puno snage da prebrodiš ovo teško iskušenje.

Sestro, budi jaka i drži nam se! Mi te puno volimo i želimo ti sve najbolje. Budi pozitivna i biti će sve u redu!

Brate, još malo i nećeš više biti za krevet prikovan, te će još malo doći dan kad ćeš napokon s prijateljima van. Sretan sam za tvoje uspješno ozdravljenje i želim da uvijek budeš jak kao i do sada.

Najbolje poruke

Prijateljice moja, tvoj duh je snažniji od tvog tijela, a tvoje tijelo je snažnije od bilo koje bolesti. Radujem se tvome skorom ozdravljenju i naravno, vidimo se na kavi.

Bako naša draga, danas je divan dan i svi smo sretni jer si ozdravila i napokon dolaziš kući. Čestitamo na uspješnom oporavku!

NE PROPUSTI  Komercijalna kozmetika i njene loše strane

Djede naš jaki, čestitamo ti na ovoj velikoj pobjedi. Ti su u ovom teškom natjecanju bio jači i očekivali smo pozitivan rezultat. Kada dođeš kući, dobro se odmori! Sretan oporavak!

Frende naš, želimo ti što brže ozdravljenje i podupiremi te u ovoj nenadanoj okolnosti. Vidimo se uskoro i drži se i budi jak!

Kolega, na kraju ovoga ćeš izaći kao pobjednik, sigurni smo u to. Neka je dragi Bog uz tebe i čuva te. Sretno i brzo ozdravljenje i nadamo se da se brzo vidimo na poslu.

Korisne poruke za brzi oporavak

Pobijedio si jer si bio jak i vjerovao u sebe. Sada se još neko vrijeme moraš dobro odmarati i od svega oporaviti. Život živi punim plućima!

Nisi sam u ovome, to dobro znaj. Uvijek si bio borac, vjerujemo u tebe i tvoju snagu, te smo sigurni u tvoj brzi oporavak!

Život nije savršen, a dokaz za to je ova nenadana bolest. Bez obzira, život ima i svoje lijepe trenutke koji će sigurno doći kada pobijediš ovo. Drži se i ne nerviraj se jer smo mi uz tebe!

Samo velika snaga tvoga duha i volje je pobijedila ovu opaku bolest. Čestitamo ti na ozdravljenju i sada još moraš dobro da se odmoriš. Što god trebaš, samo nam se javi!

Naše misli su s tobom! Nedostaješ nam i nadamo se tvojem što ranijem i uspješnijem ozdravljenju!

Dobre poruke

Iskreno nam je žao radi tvoje nesreće i ta vijest nas je pogodila. Molimo se za tebe i za tvoj brzi i potpuni oporavak!

Ova bolest može usporiti samo one slabe, ali ti svakako ne spadaš u tu skupinu. Drži se, budi jak i mi smo uz tebe. Želimo ti što brže ozdravljenje!

NE PROPUSTI  Ljubavni napitak

Sine, mama i tata su uz tebe, sigurni smo u tebe i tvoju jaku volju. Molimo za tebe i tvoj brzi oporavak!

Kćeri, ne posustaj i budi jaka! Mama i tata su tu za tebe, vole te i žele ti sretan oporavak koji je siguran!

Još ne mogu vjerovati da ti se ovo desilo i iskreno mi je žao radi tvoje teške nesreće. Oporavak će trajati dugo, ali je bitno da će na kraju sve ipak biti ok. Čuvaj se i odmaraj!

Koje su vama najbolje poruke za brzi oporavak u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke poruke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: