Poruke prijateljici za vjenčanje

U ovoj objavi možete vidjeti razne i najbolje poruke prijateljici za vjenčanje. Te poruke će posebno natjerati na razmišljanje one kojima se upućuju. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka, Instagrama itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke pozitivne poruke za svaki dan.

Poruke prijateljici za vjenčanje
Poruke za sve generacije

Najbolje poruke prijateljici za vjenčanje

Draga moja prijateljice, eto dođe i dan tvoga vjenčanja, novi dio života. Imaj puno sreće, zdravlja i ljubavi. Čestitam ti vjenčanje!

Frendice, dođe i taj dan, sklapanje braka između tebe i tvog bračnog odabranika. Sada ideš daleko i znaj da ću se uvijek sjećati naših čestih druženja. Želim vam svu sreću svijeta, čestitam sklapanje vašeg braka!

Prijateljice, tako si lijepa u vjenčanici, prelijepa, a naravno i tvoj budući muž je divan u odijelu. Neka vam se svi snovi ostvare u bračnom životu. Čestitam vjenčanje od srca!

Sretno frendice moja najbolja. Sada ulaziš u brak i više se nećemo moći toliko viđati kao nekada, izlaziti i slično, ali nema veze, brak je nešto predivno. Čestitam ti sklapanje braka!

Najljepše poruke za sklapanje braka

Draga prijateljice moja, neka ti brak donese puno sretnih trenutaka, nezaboravnih i Imaj puno ljubavi i zdravlja. Čestitam tvoje vjenčanje!

Draga frendice, volite se ti i tvoj dragi bez ikakvih uvjeta. Tako mi je drago radi tebe što si pronašla ljubav svoga života. Čestitam ti sklapanje braka!

Prijateljice, život je pun iznenađenja pa je tako iznenađenje u pozitivnom smislu i tvoj brak. Vidiš da sam bila u pravu kada sam rekla da ćeš pronaći svoju ljubav. Čestitam ti vjenčanje!

Frendice, želim ti svu sreću ovoga svijeta jer si je zaslužila. Sada ideš u brak, te se više nećemo moći onako provoditi kao nekada, ali nema veze, nekada ćemo se vidjeti, popiti kavicu i pričati. Čestitam ti sklapanje braka!

NE PROPUSTI  Čestitke za rođendan da obradujete svoje najmilije

Nezaboravne poruke prijateljici za vjenčanje

Prijateljice moja, neka ljubav između tebe i tvog dragog muža bude obostrana i jaka. Volite jedno drugo i pazite do kraja života. Čestitam ti vjenčanje!

Frendice mila, neka tvoje bračno putovanje bude kao brod na mirnom moru. Tako sam sretna radi tebe, čestitam ti sklapanje braka od srca!

Draga moja prijateljice, ja sam se vjenčala prije tebe a evo i na tebe je došao red. Tako sam presretna što i ti ideš u brak. Neka ti se svi snovi ostvare, čestitam vjenčanje!

Frendice voljena, neka tebe i tvog muža Bog dragi blagoslovi i neka vam podari puno sreće, ljubavi i zdravlja. Čestitam vam sklapanje braka!

Dobre poruke

Sve najbolje ti želim prijateljice moja. Kada sam te vidjela u vjenčanici zaplakala sam od sreće radi tebe. Volim te puno, čestitam ti vjenčanje!

Budi mi sretna draga moja frendice, tako sam ponosna na tebe, predivna si mi u vjenčanici. Čestitam ti sklapanje braka!

Prijateljice, predivna si, danas ulaziš u brak i neka tvoja obitelj bude velika, zdrava i sretna. Čestitam ti vjenčanje!

Želim da od danas budeš još sretnija u životu, da ti ništa ne fali. Čestitam ti sklapanje braka frendice moja jedina!

Koje su vama najljepše poruke prijateljici za vjenčanje u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe poruke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: