Smiješne slike o ženama koje će vas dati na razmišljanje

Smiješne slike o ženama koje će vas dati na razmišljanje
Naj smiješne slike o ženama

 Najbolje smiješne slike o ženama

Evo i nove smiješne slike o ženama uz koje ćete se nasmijati a i razmišljati u kojima vremenima živimo. Neki ljudi kada vide neke slike dvoume se mislima – da li plakati ili se smijati? Gledajući ovu sliku može se i plakati i smijati, sigurno. Pogledajte i druge smiješne slike. Ugodna zabava.

Evo i jedan citat vezan za ovu sliku za kojeg je autor Albert Einstein:

– Strahujem od pomisli da će jednoga dana tehnologija biti važnija od ljudskosti. Tada će svijetom vladati cijela jedna generacija idiota!

Pročitaj još: Smijeh

Smijeh je nevoljna reakcija na određene vanjske ili unutarnje podražaje. Smijeh mogu pobuditi aktivnosti poput škakljanja, humorističnih priča ili misli. Najčešće se smatra vizualnom ekspresijom mnogih pozitivnih emocionalnih stanja poput radosti, veselja, sreće, olakšanja itd. U nekim pak prilikama može biti uzrokovan suprotnim emocionalnim stanjima poput sramote, isprike ili zbunjenosti (“nervozni smijeh”) ili udvornog smijeha. Čimbenici poput dobi, spola, obrazovanja, jezika i kulture determinantni su čimbenici za to da li će neka osoba iskusiti smijeh u određenoj situaciji.

Smijeh je dio čovječjeg ponašanja regulirana mozgom koje pomaže ljudima razjasniti njihove namjere u socijalnoj interakciji i pruža emocionalan kontekst konverzacijama. Smijeh se rabi kao signal pripadnosti nekoj grupi — on signalizira prihvaćenost i pozitivne interakcije s drugima. Smijeh se ponekad doživljava zaraznim, a smijeh neke osobe može sam izazvati smijeh u drugih kao pozitivnu povratnu spregu. Popularnost snimaka smijeha u televizijskim komedijama situacije može se dijelom pripisati ovome.

Proučavanje humora i smijeha te njihovih psiholoških i fizioloških učinaka na čovječje tijelo zove se gelotologija.

IZVOR: Wikipedija

Žena

Žena je odraslo ljudsko biće ženskoga spola. Spol žene određen je pri začeću prisustvom dvaju kromosoma X u tjelesnim stanicama, jednoga naslijeđenog od majke, a drugoga od oca. Spol se vrlo rano ispoljava u fenotipu ploda kroz razvoj spolnih organa, prema čemu se određuje je li dijete rođeno kao dječak ili djevojčica.

IZVOR: Wikipedija

Možda će vas zanimati i ovo: