Lude čestitke za godišnjicu braka

Ispod možete vidjeti najbolje lude čestitke za godišnjicu braka. Te čestitke će sigurno natjerati na smijeh one kojima se upućuju. Ukratko, brak je zakonski i društveno uređena zajednica, najčešće jednog muškarca i jedne žene. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke lijepe čestitke za vjenčanje. Ugodna zabava.

Lude čestitke za godišnjicu braka
Bračne čestitke

Najbolje lude čestitke za godišnjicu braka

Sve što sam želila to si ti. Ma ne, želila sam tvoj bankovni račun. Ma znaš da se šalim, obožavam te dragi, sretna nam godišnjica braka!

Sve ove godine samo trpim sve, tvoje lude ispade, pa do kada draga tako? Šalim se voljena moja, ne želim da se mijenjaš niti malo. Volim te puno, sretna nam godišnjica braka!

Vas dvoje ste baš otkačen bračni par da se to rijetko može vidjeti. Originalni ste oboje i ostanite takvi, sretna vam godišnjica braka!

A ne znam šta bi rekla o tebi osim što si stvarno sve ove godine ludo neozbiljan, pa nisi više u dvadesetim godinama. Nema veze, ti si moja velika ljubav i sreća, sretna nam godišnjica braka!

Najljepše čestitke

Ženo draga, pa ja i ti smo još u ovom ludom braku, pa do kada će to trajati? Ma znaš da se šalim, volim te do neba, sretna nam godišnjica braka!

Vas dvoje ste još u braku? To je ludo za povjerovati. Ajde, šta ste zanijemili, znate da se samo šalim, želim vam puno sreće do kraja života, čestitam vam godišnjicu braka!

Evo opet godišnjice braka i to mi samo prorijedi novčanik, treba poklon neki kupiti. Ma što si se zabrinuo, znaš da sam se samo ludo našalila. Ti si moja velika ljubav, sretna nam godišnjica braka!

NE PROPUSTI  Prigodne čestitke za rođenje unuka

Opet godišnjica, pa ženo moja tko će nadoknaditi novce što sam svih ovih godina ludo trošio na poklon za godišnjicu. Šala mala, volim te puno i želim da smo zajedno do kraja života, sretna nam godišnjica braka!

Nezaboravne lude čestitke za godišnjicu braka

Vas dvoje nikako da se rastanete kao sav normalan narod pa da mi prestanemo kupovati poklon za vas. Pa nije valjda istina da mislite da smo ozbiljni. Samo se ludo šalimo, želimo vam savršen brak do kraja života. Čestitamo godišnjicu vašeg braka!

Ma obožavam te, evo poklon i šta će biti danas za jesti draga ženo? Ma ludo se samo šalim, sretna nam godišnjica braka, volim te neopisivo!

Tko bi rekao da ćemo nas dvoje uspjeti sve ove godine? Pa ne znaš tko je luđi, ja ili ti. Ništa se ne mijenjaj, a neću ni ja, obožavam te upravo ovakvog. Voli te tvoja žena, sretna nam godišnjica braka!

Pa vas dvoje ste još u braku i trpite jedno drugo? Pa to je stvarno ludost velika. Ma šalimo se, predivni ste u budite sretni sve godine dok ste živi. Čestitam godišnjicu braka!

Dobre čestitke

Ma što sam vidjela u tebi da sam još u braku sa tobom? Pa to je ludo i za ne povjerovati. Ma šta si se zabrinuo, samo se šalim. Ne bi te mijenjala za ništa na svijetu. Volim te puno, sretna nam godišnjica braka!

Joj draga ženo, kada pričaš koliko puta pomislim u sebi – pa kada će prestati? Šalim se voljena moja, znaš da je moj humor nekad previše lud. Sretna nam godišnjica braka!

NE PROPUSTI  Formalne čestitke za rođendan

Opet moramo glumiti kada vam čestitamo godišnjicu. Ajde, nemojte se naljutiti jer znate da uvijek govorimo lude šale na račun vas dvoje. Iskreno smo sretni što se vas dvoje volite, čestitamo vam godišnjicu braka!

Ja mislio da nećete opstati dugo u braku, pa do kada više tako? Ovo je samo moja jedna luda šala u nizu. Želim vam veliku sreću, zdravlje i ljubav do kraja života. Čestitam vašu divnu godišnjicu braka!

Koje su vama najljepše lude čestitke za godišnjicu braka u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke zanimljive čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: