Strašna maska: Najbolje strašne horror priče

Strašna maska: Najbolje strašne horror priče
Zanimljivosti i misterije: Horror priče

Ako volite kratke strašne horror priče, ova priča Strašna maska će vas zabaviti, ali i natjerati na razmišljanje kako je možda sve moguće.

Bijela strašna maska

Noć vještica, moja omiljena noć. Sama kod kuće s horror-filmovima i sljezovim kolačićima. Na programu je bio film “Bijela maska”. Čim je film počeo, na ekranu se pojavila moja ulica, točnije moja kuća. Sledila sam se, a sva su se svjetla odjednom ugasila, uključujući televizor! Osjetila sam čudnu prisutnost oko sebe: bila je to neka crna sjena koja je počela kružiti oko mene, noseći nož u ruci. Stala je ispred mene i vidjela sam bijelu masku koja joj je prekrivala lice. Njezine su ruke bile bijele kao snijeg, imala je dugačku crnu kosu koju je prekrila kapuljačom.

“Ne, ne želim tako umrijeti”, vikala sam u sebi. Za oko mi je zapeo nož koji je ostao na stolu u blagovaonici, samo koji metar udaljen od mene. Skupila sam svu snagu i nabrzinu sam odjurila po njega. Sve se dogodilo vrlo brzo, nisam niti primijetila da sam joj zabila nož u srce! Niz masku su se spuštale krvave suze. Sjena je tada skinula masku i pokazala svoje bijelo lice. Samo je tiho izgovorila: “Hvala ti, riješila si me prokletstva, no sada je tvoj red”.

Govoreći to, porezala si je zapešće nožem koji joj je bio u prsima, te je napravila isti takav rez na mom zapešću. Stajala sam kao začarana, nisam se micala, niti govorila. Počela je govoriti neke nerazumljive riječi, a njezina se krv počela spajati s mojom. Zatvorila sam oči. Uslijedio je glasan vrisak s tv-ekrana koji me probudio. “Hvala Bogu, to je bio samo san”, pomislila sam sa smiješkom. No moj je osmijeh brzo nestao kad sam zadigla rukav pidžame i na svome zapešću vidjela svježi ožiljak, još uvijek vlažan od krvi…

NE PROPUSTI  Najljepše slike mora i plaža i destinacije za odmor

Da li vam se svidjela ova priča Strašna maska? Možete nam reći u komentarima. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: