Vjerovali ili ne broj 8

U ovoj objavi smo za vas priredili neke zanimljivosti iz kategorije Vjerovali ili ne broj 8. Nadamo se da će vas objava zabaviti i potaknuti na razmišljanje čega sve u ovome našem svijetu ima. Uživajte!

Vjerovali ili ne broj 8
Dosadne muhe, pauci i kukci bježe od indijske mente.

5 zanimljivosti iz kategorije Vjerovali ili ne broj 8

Pronađene galije stare preko 2500 godina

Šezdeset savršeno očuvanih olupina brodova pronađeno je na dnu crnog mora. Olupine su stare i preko 2500 godina te uključuju i galije rimskog, bizantskog i otomanskog carstva. Zbog manjka kisika, olupine su potpuno očuvane.

Je li u Argentini zaista pronađen Adolf Hitler?

Muškarac iz Salte u Argentini tvrdi da ima sto dvadeset i osam godina i da je on Adolf Hitler. Pravo ime mu je Herman Gunterberg, a nedavno je “priznao” da je to ime zapisano u lažnoj putovnici koju su mu izradili nacisti kako bi mogao pobjeći u Argentinu nakon Drugog Svjetskog Rata. Iako njegova žena kaže da je dementan, neke njegove tvrdnje zvuče vjerovatno i moguće.

Dosadne muhe, pauci i kukci bježe od indijske mente

Pauci, ali i mnogi drugi kukci, ne vole miris slatke indijske mente ili nane. Stoga je za zaštitu od nametnika dobro posaditi ovu biljku oko kuće ili u kući. Također možete napraviti mješavinu eteričnog ulja nane i vode, te njome prskati mjesta na kojima imate dosadne nametnike.

Britanski agent tvrdi da je ubio englesku princezu Dianu

John Hopkins je čovjek koji tvrdi da je ubio princezu Dianu. Radio je za britansku obavještajnu agenciju MI5 te provodio političke atentate širom Britanije. Princeza Diana je, tvrdi Hopkins, bila jedina žena koju je ubio, a njeno ubojstvo naručila je kraljevska obitelj.

Kuba napala diplomate soničnim oružjem

Postoje dokazi da su američki diplomati bili meta kubanskog napada koji podsjeća na znastveno – fantastičnu noćnu moru. Naime, oni tvrde da su za vrijeme posjeta Kubi čuli čudne zvukove visoke frekvencije, nakon čega su izgubili pamćenje te se osjećali vrlo loše. Doktorima su ispričali da su se neposredno prije simptoma osjećali kao da prolaze kroz nevidljivi zid.

NE PROPUSTI  Vjerovali ili ne broj 11

Možda će vas zanimati i ovo: