Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms (2021)

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms (2021)
Photo: YouTube Warner Bros. Entertainment

Ispod možete pročitati kratak opis za akciju, avanturu i animirani film Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

Godina filma: 2021

Filmski žanr: Akcija, avantura, animirani film

Režija: Ethan Spaulding

Uloge: Emily O’Brien, Ike Amad, Bayardo De Murguia, Patrick Seitz, Joel McHale, Jennifer Carpenter i drugi.

Kratak opis radnje filma:

Heroje napada Shao Kahn, što će natjerati Raidena i njegovu skupinu ratnika da se natječu u finalnom Mortal Kombat-u koji će odrediti sudbinu kraljevstava.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

Većina filmskih žanrova ima svoj prototip u drugim umjetničkim izričajima, osobito u književnim žanrovima.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Machete (2010): Filmovi Roberta Rodrigueza

Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se često spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošću.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms i ako jeste, koja je vaša ocjena filma? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)