Bog je s nama: Ova izolacija neće trajati vječno

Bog je s nama: Ova izolacija neće trajati vječno
Izolacija

Bog je tu, Bog je s nama i podupire nas. Umiruje preplašena srca i vraća nadu. S Njim možemo ustrajati u svemu!

Okolnosti se mijenjaju iz dana u dan. Zbog situacije u zemlji, primorani smo ostati u svojim domovima. Mnogi se boje da će izolacija trajati vječno… Ali ništa na ovoj zemlji ne traje vječno!

Bog je s nama i ne bojte se izolacije

Ne bojte se izolacije! Radije tražite Njegovo lice. Dok ste u Njegovoj blizini i puštate da vas nosi u svom naručju, On vas ljubi i jača svojom snagom. Kao što pastir u svom naručju drži malo janje, kojemu je slomljena noga, tako i Bog vas drži blizu svog srca.

Dok ste uskraćeni za boravak vani i među ljudima, iskoristite ovo vrijeme za približavanje Bogu, pronalaženje zadovoljstva u Njemu i Njegovoj Riječi, povjerenje, otvorenost i iskrenost s Njim.

Dobro znate da je moguće osjećati se izolirano čak i kad ste u među ljudima. Jedino što može popuniti praznine izolacije je svjesnost Njegove prisutnosti. Ne samo da je Bog stalno s vama, nego je i unutar vas u vašem srcu. Njegovo znanje o vama je savršeno, a uokvireno je u bezuvjetnoj ljubavi.

Brinem se za tebe

“S tobom sam u sretnim i teškim vremenima. Prolazim s tobom kroz svaku prepreku i svaku situaciju. Misliš li da bih ikad ostavio po strani tvoje potrebe? Brinem se za tebe i volim te vječnom ljubavlju. Znam čežnju tvog srca i opskrbit ću te svime što ti je potrebno. Ako svoje srce držiš otvorenim za Moj put, ispunit ću tvoj život onim što ti treba.

Je li što previše teško za mene? Pouzdaj se u Mene i vjeruj Mi. Nastavi Me držati kao svoju prvu ljubav i vjeruj da ću Ti biti sve ono što sam obećao. Ne brini za sutra i ne brini kako ću te opskrbiti. Nemoj gledati okolnosti i valove oko sebe, pitajući se kako ćeš to sve podnijeti. To je Moja briga i to je u Mojim rukama. I ti si u Mojim rukama. Tvoj je dio da mi doneseš molbe svog srca i da u potpunosti vjeruješ u Moju sposobnost da se brinem za tebe.”

NE PROPUSTI  Ezekiel 46: Biblija i Stari zavjet

Bog je s nama i podupire nas

Bez obzira na teške okolnosti, Bog je tu i podupire nas. Umiruje preplašena srca i vraća nadu. Ponekad ne mijenja odmah neke okolnosti. Dopušta ih da kroz njih mijenja svoj narod. S Njim možemo ustrajati u svemu, jer “dobar je Gospod, zaštita u dan tjeskobe. Poznaje one koji se skrivaju kod njega. (Nahum 1, 7)

Izvor: www.novizivot.net

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.