Čestitke djedu za rođendan koje će ga sigurno razveseliti

Čestitke djedu za rođendan koje će ga sigurno razveseliti
Poruke i čestitke

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke djedu za rođendan. Te čestitke će sigurno još više razveseliti vašeg djeda povodom njegovog rođendana. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke dečku za rođendan. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke djedu za rođendan

Sretan rođendan dragi djede, ja se malo šalim, i niti jedan trenutak sa tobom ne želim da žalim! Sretan rođendan neka ti je ponosan, tek ti je 80-ta, živio još puno ljeta!

Baš je lijepo kada imaš nekoga da te voli i shvaća, kako si ti uvijek volio i shvaćao nas! Sretan ti 65-ti rođendan dragi naš djede!

Nemoj da se opterećuješ godinama, već svaki trenutak i svaki dan živi sa srećom u srcu i sa osmjehom na licu! Sretan ti 75-ti rođendan!

Djede, u tiho jutro kad cvrkut ptica prekine ti san, a otkucaji sata označe tvoj dan, od srca ti želim najsretniji i najljepši 60-ti rođendan!

Ova poruka kroz internet juri jer joj se danas jako žuri! Da prenese tebi sve najljepše želje i ove moje riječi koje ti sretan rođendan dragi djede žele!

Najbolje poruke i čestitke

U jednoj kućici punoj cvijeća za mog dragog djeda gori tisuću svijeća. Ja znam da je ovo tvoj dan od srca ti želim 66-ti rođendan.

Zatvori oči i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje još veće, neka ti se ostvari svaki san – sretan ti dragi djede 85-ti rođendan!

Dida moj, rođendan je danas tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan njihov broj, samo da su sve od sreće.

Djede, želim ti 12 mjeseci bez briga, 53 nedjelje sreće, 365 dana bez bolesti, 8 760 sati odmora, 525 600 minuta lijepih trenutaka i 31 536 000 sekundi mira! Sretan 70-ti rođendan!

Velika je sreća imati djeda kao tebe. Od sveg srca želim ti sve najljepše u nastavku života i neka osmjeh nikada ne silazi sa tvoga lica. Sretan ti 66-ti rođendan dida!

Zanimljive čestitke djedu za rođendan

Prvo, želim da ti se zahvalim za sve što si učinio za mene, tvoje prijateljske riječi i tvoja dobra djela oduvijek su bile melem za moju dušu. Želim ti puno zdravlja i sreće, dragi moj djede. Sretan ti 80-ti rođendan!

Bilo šta da bude, uvijek ćeš biti u mom srcu, dragi moj dida. Nikada neću zaboraviti dane koje smo provodili zajedno, jer to su divne uspomene iz mog djetinjstva. Od sveg srca ti želim sretan 65-ti rođendan!

Dragi moj djede, velika je sreća imati djeda poput tebe, jednostavno, ti si osoba koja zrači pozitivnom energijom i koja zna da oraspoloži ljude. Želim ti sve najbolje u idućim godinama i neka ti se sve želje ostvare. Sretan ti 76-ti rođendan!

Dida, hvala ti za sve divne trenutke koje si proveo sa nama. Tvoje prisustvo budi radost u našim srcima i našoj duši daje vječni mir. Želimo ti sve najbolje i da još dugo godina budeš sa nama. Sretan ti rođendan!

Lijepe poruke i čestitke

Djede, da nije bilo tebe, nikada ne bih postao čovjek. Uvijek si govorio da je pravi čovek onaj koji je iskren i koji zna da voli. Tvoje lijepe i poučne riječi stvorile su u meni osobu koja zna da cijeni prave vrijednosti života. Sretan ti 74-ti rođendan, najdraži moj djede!

Djede, Ti si uvijek bio podrška u mome životu. Tvoja podrška je uvijek bila jako bitna za mene. Sretan ti rođendan djede moj!

Djede naš, tvoji unuci su tu uvijek uz tebe. Nikada nećemo zaboraviti dane kako si o nama brinuo i čuvao nas. Znaj, da će te uvijek voljeti tvoji unuci. Sretan ti 85-ti rođendan!

Koje su vam najljepše čestitke djedu za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: