Čestitke baki za rođendan koje će je sigurno zadiviti

Čestitke baki za rođendan koje će je sigurno zadiviti
Čestitke

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke baki za rođendan. Te čestitke će sigurno zadiviti vašu baku povodom njenog rođendana. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za rođendan bratu. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke baki za rođendan

Polete li anđeli poput ptica, dotaknu li predivan osmjeh tvog lica, nek ti ponesu poruku na krilima bijelim da ti draga bako sretan rođendan želim.

Bako, tvoj rođendan ne služi samo da se označi da si još starija za jednu godinu, već da nas tvoja dobrota podsjeti na sve lijepe trenutke koje smo zajedno proveli. Sretan ti rođendan!

Ti si najbolja baka na ovome svijetu, u to sam potpuno sigurna! Sretna sam što postojiš i što si baš ti moja baka! Puno, puno te volim i želim ti sve najbolje za tvoj 70-ti rođendan!

Svaki dan koji provedemo zajedno je poseban, a ja sam smislila još puno toga što treba da u radimo sada i u budućnosti! Srećan ti rođendan, bako!

U jednoj kući punoj cvijeća gori za tebe tisuću svijeća, ja znam da je ovo tvoj dan od srca ti želim bako sretan rođendan!

Dobre čestitke

Bako, zaboravi na bore i sijede koje dolaze sa starenjem. Uvijek ćeš biti mlada iznutra i ništa te u tome ne može zaustaviti. Sretan rođendan!

Ti si puno više od bake. Ti si savršen primjer, pravi uzor, najbolji savjetnik, najiskreniji prijatelj i ne znam šta bih radila da ne postojiš. Toliko si se puta našla tu za mene, zato sam i ja danas tu za tebe, na tvoj rođendan. Sretan rođendan voljena bako!

NE PROPUSTI  Srpska imena koja mogu biti izbor za ime prinove

Ništa me nije obradovalo u životu toliko koliko tvoj osmjeh, toplina, divna riječ ili kolač koji si napravila specijalno za mene. Nije sve u novcu i materijalnim stvarima. Neke stvari ne mogu da se kupe novcem i to si me ti dobro naučila. Sretan rođendan bako!

Ponekad mi nitko na svijetu ne može biti bolji savjetnik, slušalac i prijatelj od tebe, iako nas godine razdvajaju. Zajedno delimo svaki trenutak kao da smo sudbinski povezani. Hvala ti što postojiš bako, sretan rođendan! Voli te tvoja unuka.

Nikada nisam mogla riječima izraziti ljubav prema tebi bako moja draga. Na najjednostavniji način si me ucila najbitnije lekcije u životu, sa nježnosti koju samo baka moze osjećati prema svojoj unuci. Sretan rođendan!

Super čestitke baki za rođendan

Priče koje si mi čitala prije spavanja uvijek će ostati u mome srcu, trudila si se i izvela si me na pravi put. Hvala ti za sve bako moja draga. Sretan rođendan.

Kad god su me mama i tata kritikovali uvijek si mi davala riječi utjehe. Sretan rođendan moja voljena bako.

Bako, pa i nije tako strašna godina sedamdesetak, samo neće sve svjećice na tortu da stanu, ali ono što je bitno je da one brzo planu. Sretan rođendan!

Bako, ono što si ti postigla za svojih 70 godina, drugi ne bi mogao ni za 170. Jako sam ponosna na tebe, i želim ti divan svaki budući dan. Sretan rođendan i sve najbolje!

Neka ti ovaj poseban dan bude ispunjen samo lijepim mislima i sjetiš se samo najljepših uspomena koje će uvijek biti tu da te iznova vesele. Sretan ti rođendan, draga moja bako!

NE PROPUSTI  Poruke razočaranja od kojih se razmišlja

Nezaboravne čestitke

Bako, veliko je zadovoljstvo imati baku poput tebe. Jednostavno, ti si osoba koja zrači pozitivom i koja zna kako da oraspoloži ljude. Želim ti sve najbolje u sljedećim godinama i neka ti se sve želje ostvare. Sretan ti rođendan!

Svaki trenutak proveden sa tobom za mene je najveća sreća koja postoji. Od tebe sam naučila puno lijepih stvari koje će mi uvijek biti potrebne u životu i koje će me uvijek držati na pravom životnom putu. Draga moja bako, sretan ti rođendan!

Voljena bako, hvala ti za sve divne trenutke koje si provela sa nama. Tvoje prisustvo budi radost u našim srcima i našoj duši daje vječni mir. Želimo ti sve najbolje i da još dugo godina budeš sa nama. Sretan ti rođendan!

Koje su vam najbolje čestitke baki za rođendan i ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima ove objave i navesti još neke čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo:

1 Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.