Čestitke bratu za rođendan koje će ga sigurno zadiviti

Čestitke bratu za rođendan koje će ga sigurno zadiviti
Čestitke

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke bratu za rođendan. Te čestitke će sigurno zadiviti vašeg brata povodom njegovog rođendana. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za rođendan sinu. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke bratu za rođendan

Nisu potrebne neke velike riječi, hoću samo da ti čestitam i zaželim ti najljepši i najsretniji život, a ako ne bude sve baš tako uvek možeš da se osloniš na svog brata. Sretan rođendan.

Danas je poseban dan, mom bratu rođendan. Voli te najviše na svijetu tvoja sestra.

Hvala što me trpiš i paziš na mene. Sretan rođendan dragi brate.

Samo dijelić onoga što ti želim biti će dovoljan da budeš sretan cijeli život. Sretan rođendan brate.

Brate, godine lete, ali u srcu je još mladost. Sretan 60-ti rođendan.

Dobre čestitke

Neka ti život bude ostvareni san, dragi moj brate, neka ti je sretan ovaj dan. Sretan rođendan!

Brate, ti si moja podrška i moja snaga. Želim ti puno ljubavi i sreće u životu. Sretan ti rođendan, voli te sestra!

Svaka ti minuta sretna bila, svaka ti se želja ispunila! Nek te kroz život sreća i zdravlje prati, ljepših ti želja ne mogu dati! Sretan rođendan dragi moj brate!

Želim ti da kod tebe tuga ne zaluta, da na vrata tvog srca prava sreća zakuca. Da ti se ostvare sve želje i da ne zaboraviš braću i sestre! Sretan rođendan.

U tiho jutro kad cvrkut ptica prekine ti san, a otkucaji sata označe tvoj dan, od srca ti želim najsretniji i najljepši rođendan! Sretan rođendan brate.

NE PROPUSTI  Poruke za sretan put koje će oduševiti one koji putuju

Najbolje čestitke bratu za rođendan

Nitko ne zna šta mu život sprema, ali boljih godina od ovih nema. Spremi se dolazi avantura nova, želim ti život kao iz snova. Brate, sretan ti 18-ti rođendan!

Lako je meni jer imam brata, od svih si bolji, i od svih jači, uvijek si bio tu za mene, a to je ono što mi najviše znači! Sretan rođendan dragi brate.

Moja je želja brate mali, ništa u životu da ti ne fali, da imaš sve što iskreno želiš i naravno sve sa sekom da dijeliš. Sretan rođendan.

Od bratstva nema većeg bogatstva, a najbogatijom osobom smatram upravo sebe, a to je zato jer imam tebe. Brate, sretan rođendan!

Na torti nek sija plamen svijeća, da te u životu uvijek prati sreća. Nek svi shvate, koliko te volim dragi brate. Sretan rođendan od sestre.

Super čestitke

Dragi moj brate kupio sam ti dar na rate. Želim da u životu imaš sve što ti treba, i blagoslov sa neba. Sretan rođendan!

Želim ti najluksuznije vile, najljepše automobile i zgodne cure da ti ovaj dan popune. Sretan rođendan dragi moj brate.

Najdraži brate moj, želim ti puno sreće i para pune vreće, za ostalo se snađi i svoj put pronađi. Sretan rođendan!

Tvoj je rođendan danas brate, nek te kroz život uspjeh i sreća prate! Sretan rođendan, danas je i tvojoj sestri najdraži dan!

Svaka želja neka ti se ostvari, budi sretan i zdrav! Zaljubi se, zezaj, maštaj i smij na sav glas! Živi život punim plućima! Brate, želim ti sretan rođendan! Voli te tvoja seka.

Nezaboravne čestitke bratu za rođendan

Nema tog stiha i te želje koji mogu da opišu koliko sreće ti želim! Voli te tvoja sestra najviše na svijetu. Sretan ti rođendan!

NE PROPUSTI  Čestitke kolegi za rođendan koje će ga sigurno zabaviti

Na svijetu ne postoji bolji prijatelj od brata, a ti si najbolji brat na cijelom svijetu. Sretan rođendan.

Ti si jedan od najvažnijih osoba u mom životu. Sretna sam što si mi i brat i uzor i prijatelj! Sretan rođendan!

Neka svaki dan tvog života bude blagoslovljen zracima nade, radosti, ljubavi i sunca. Sretan rođendan dragi brate!

Niti jedno blago na zemlji ne može da se uporedi sa ljubavlju brata. Želim ti sretan rođendan, dragi moj brate! Voli te tvoja sestra.

Zakon čestitke

Ti si moj učitelj i podržavaš me u svakom dijelu života. Vječno ću ti biti dužan i želim ti sve najbolje za rođendan!

Ti si najbolji uzor svakom mlađem bratu na svijetu zato što si dobar, brižan, zaštitnički nastrojen i uvijek daješ podršku. Želim ti sve najbolje, najbolji brate na svijetu.

Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imas kod Kineza. Sretan rođendan braco, voli te sestra!

Danas je poseban dan, mom je bratu rođendan. Sretan rođendan mlađi brate!

Koje su vam najljepše čestitke bratu za rođendan? Možete nam reći u komentarima ove objave i navesti još neke čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: