Čestitke direktoru za rođendan koje će ga zabaviti

U ovoj objavi možete vidjeti neke zabavne čestitke direktoru za rođendan. Te dobre rođendanske čestitke će sigurno razveseliti vašeg šefa. Ukratko, rođendan je dan u godini, kada se slavi obljetnica rođenja. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka, Instagrama itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše cool čestitke za rođendan. Ugodna zabava.

Najbolje čestitke direktoru za rođendan

Čestitke direktoru za rođendan koje će ga zabaviti
Zabavne rođendanske čestitke

Sretan rođendan poštovani direktore. Zahvaljujući vama naša firma dobro posluje dugi niz godina. Želimo vam sve najbolje u vašem životu!

Šefe, kada ste vi došli i preuzeli ovu tvornicu sve je u vrlo kratkom vremenu procvjetalo. Sretan rođendan, puno zdravlja i sreće žele vam vaši radnici!

Vi ste direktor koji je sigurno uzor drugima. Hvala vam za vašu strpljivost, super vođenje poslova i kreativnost. Sretan vam rođendan!

Vi ste jako dobar šef koji je ovu firmu podigao na zavidan nivo. Zadovoljstvo nam je imati takvog direktora. Sretan rođendan!

Cool rođendanske čestitke šefu

Vi ste direktor koji je vrijedan velikog poštovanja. Želimo da vodite ovu firmu još puno godina te da u privatnom životu imate sve najbolje. Sretan vam rođendan!

Dragi naš direktore, u ime svih radnika čestitam vam vaš veliki rođendan. Neka vas u životu prati sve ono najbolje!

Šefe naš dobri, presretni smo sa vama sve ove godine i uz vas niti jedan rad u firmi nije težak. Sretan rođendan i da poživite još puno lijepih godina!

Dragi direktore, za sve velike uspjehe naše firme ste zaslužni prvenstveno vi. Hvala vam za sve što činite da naš posao bude lakši. Sretan vam rođendan!

NE PROPUSTI  Prirodno sredstvo protiv komaraca sami napravite

Lijepe čestitke direktoru za rođendan

Šefe, danas bez brige proslavite svoj rođendan sa svojom obitelji. Mi ćemo se pobrinuti da bude sve u redu u firmi. Sretan rođendan!

Direktorice naša draga, želja nam je da još dugo godina vodite ovu firmu na zadovoljstvo svih nas. Presretni smo što postojite. Sretan vam vaš veliki rođendan!

Šefice divna, drago nam je što ostajete da i dalje vodite ovu firmu koju ste podigli iz pepela. Sretan rođendan žele vam vaši radnici!

Direktorice naša, vaša snaga i volja je nama veliki poticaj da naša firma još bolje posluje i bude u samom vrhu. Sretan vam rođendan!

Nezaboravne rođendanske čestitke šefu

Direktore, sve ove godine vi ste ostali isti, prvenstveno čovjek koji isto poštiva sve radnike, od voditelja odjela pa do čistačice. Hvala vam što ste tu. Sretan vam rođendan!

Šefe naš, što dalje naše poduzeće je sve bolje i bolje i nema kraja usponima. Sve je to zahvaljujući vama i vašoj nesebičnoj pozitivnosti. Sretan rođendan!

Sretan rođendan najboljem direktoru na kugli zemaljskoj. Želimo vam puno sreće, zdravlja kao i vašoj obitelji. Sretan rođendan!

Direktorice, ne brinite ništa danas, za ovaj poseban dan, vaš rođendan. Proslavite rođendan u miru sa svojom obitelji!

Koje su vama najljepše čestitke direktoru za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe rođendanske čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: