Kako se slažu horoskopski znakovi: Ljubav i astrologija

Kako se slažu horoskopski znakovi: Ljubav i astrologija
Horoskop i astrologija

Ispod možete vidjeti detaljno opisano kako se slažu horoskopski znakovi. To slaganje horoskopskih znakova je zanimljivo i otkriti će vam sigurno dosta toga što vam nije bilo poznato. Ukratko, Horoskop je vrsta dijagrama koji se koristi u astrologiji, a na kojem su prikazani položaji Sunca, Mjeseca, planeta, zvijezda u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korištenih u astrologiji.

OVAN (21. ožujak – 20. travanj)

BIK (21. travanj – 20. svibanj)

BLIZANCI (21. svibanj – 20. lipanj)

RAK (21. lipanj – 22. srpanj)

LAV (23. srpanj – 22. kolovoz)

DJEVICA (23. kolovoz – 22. rujan)

VAGA (23. rujan – 22. listopad)

ŠKORPION (23. listopad – 22. studeni)

STRIJELAC (23. studeni – 21. prosinac)

JARAC (22. prosinac – 19. siječanj)

VODENJAK (20. siječanj – 19. veljača)

RIBE (20. veljača – 20. ožujak)

Kako se slažu horoskopski znakovi: OVAN (21. ožujak – 20. travanj)

KAKO SE SLAŽU OVAN I OVAN

Ovnovi vole da dominiraju, pa kada dođe do nesuglasica između dva pripadnika ovog znaka, teško da će jedan od njih htjeti da popusti, pa veoma često veze između dva ovna ne opstaju dugo. Ovnovi burno reagiraju na nesuglasice, jako su tvrdoglavi i uvijek su ubijeđeni da su baš oni u pravu. Ako s vremena na vrijeme jedan od partnera odluči da se povuče, i da dopusti drugom da izrazi svoju dominantnost onda veza može uspjeti.

KAKO SE SLAŽU OVAN I BIK

Ovo i nije baš najbolja kombinacija za ljubav, jer je bik vrlo često toliko realan i logičan da je prosto dosadan ovnu, dok ovan nikada neće uspjeti da zadovolji bikovu potrebu za romantikom. Ova dva znaka teško mogu da pronađu zajednički jezik, a i obično su oboje jako tvrdoglavi i ne popuštaju. Međutim, ako bik dozvoli ovnu da ponekad vodi glavnu riječ, otvoriti će im se novi putevi ka međusobnom razumijevanju.

KAKO SE SLAŽU OVAN I BLIZANCI

Ovo može biti dobra kombinacija, ali samo ako se oba partnera dovoljno potrude. Ovna će ponekad izluđivati česte promjene raspoloženja kod blizanaca, ali to će ujedno donijeti i dodatnu dinamiku u vezi. Poznato je da nijedan od ova dva znaka ne vole rutinu, oboje su aktivni i željni novih znanja, i u nekim situacijama se jako lijepo dopunjuju. Brak može biti jako uspješan.

KAKO SE SLAŽU OVAN I RAK

Ova kombinacija jako rijetko uspijeva. Vezuje ih velika seksualna privlačnost, ali kada se upuste u nešto ozbiljnije onda nastaje problem. Jako su različiti po temperamentu, rak je vrlo često zaokupljen svojim snovima i hobijima, a ovan to ne može razumjeti i u tome vidi samo konkurenciju. Rak ponekad ima jak oklop, i djeluje zatvoreno, a kada mu ovan priđe malo bliže, rak će se zatvoriti još više. Ali kada rak najzad bude spreman na zajednički život i zasnivanje obitelji, ovan će se povući, i pitati će se gde je nestala zaljubljenost.

KAKO SE SLAŽU OVAN I LAV

Ova kombinacija pruža mogućnosti za uspjeh, ali samo uz obostrane kompromise. Oba znaka imaju izražen ego, i oboje vole da vode glavnu riječ u vezi. Rasprave će biti svakodnevne, a lav bi trebalo ponekad da pusti ovna da vjeruje kako je on u pravu. Lavu je bitno da često bude u centru pažnje, pa bi ovan trebalo češće da hvali lava i njegove osobine. Ako se oboje malo prilagode, imaju velike šanse da ostvare lijepu, dugu i mirnu vezu.

KAKO SE SLAŽU OVAN I DJEVICA

Ovan i djevica važe za neutralan par, ali ako je prava ljubav u pitanju ova dva znaka mogu stvoriti jako lijepu zajednicu punu razumijevanja. Potrebno je samo da budu jako bliski, i da imaju dosta sličnih interesa. Također, moraju biti jako strpljivi na seksualnom planu, jer im se jako razlikuju stavovi po tom pitanju. Ovan je direktan i impulzivan, a djevica je misteriozna i potrebno joj je vrijeme da bi se otvorila.

Kako se slažu horoskopski znakovi OVAN I VAGA

Jaka privlačnost postoji između ova dva znaka, ali često ova kombinacija ne uspije. Ovan uživa u svojoj dominantnosti, što se vagi neće svidjeti ni malo. Vaga će pokušati da promijeni ovna, ali kad uvidi da to nije sasvim lako javiti će se problemi. Vage vole da uvijek budu blizu svojih partnera, dok ovnovi vole slobodu. Suviše različitosti je u pitanju, i veza može uspjeti samo ako se oba partnera potrude.

KAKO SE SLAŽU OVAN I ŠKORPION

Ovo je kombinacija koja nikad nije jednostavna, i partneri mogu biti uvijek na granici između ljubavi i mržnje. U ovom odnosu će biti mnogo strasti, ali i izražene ljubomore sa obe strane. Jako se teško prilagođavaju partneri jedan drugom, ili mijenjaju, jer oba znaka važe za veoma tvrdoglave. I škorpion i ovan imaju dosta energije, nezavisni su i ne vole da ih kontroliraju. Ako na vrijeme nađu zajednički jezik, mogu uspjeti, ali uz konstantan trud.

KAKO SE SLAŽU OVAN I STRIJELAC

Ova dva znaka mogu razviti jako kvalitetan odnos, jer oboje zrače optimizmom i slobodoumnošću. Nijedan od njih nema želju za posjedovanjem, društveni su i spontani. Njihova veza je puna iznenađenja i nikad nije dosadna. Ovan je u stanju da savršeno kontrolira strijelčevu sklonost ka raspravama, a vrlo često se savršeno razumije a da ne progovore ni riječ. Ovo razumijevanje se lijepo pokazuje i u spavaćoj sobi.

KAKO SE SLAŽU OVAN I JARAC

Ovo nije baš najbolja kombinacija, ali zajednička želja za nezavisnošću im može donijeti dosta razumijevanja. Međutim, ovan je impulsivan, pun entuzijazma, dok je jarac miran i tradicionalan. Oboje imaju potrebu za dominacijom, i različiti stavovi prema mnogim stvarima će ih dovoditi često do sukoba. Ovan ne voli pesimizam jarca, dok će se jarac uporno podsmijevati entuzijazmu ovna. Jedino ih brak može spasiti, jer kada se malo skrase, strasti će se smiriti, i započeti će mirniji život u dvoje.

KAKO SE SLAŽU OVAN I VODENJAK

Ova dva znaka se nekad mogu privući jako brzo, ali nijedno od njih neće biti spremno da se upusti u dužu vezu. Ponekad će biti u napetim situacijama, i rijetko kada će se oboje opustiti i bezbrižno uživati u ljubavi. Ovan će ostvariti svoju želju za dominantnošću, ali ponekad će ga nervirati vodenjakova pasivnost i nepredvidivost. Vodenjak nije toliko seksualno aktivan, i jako rijetko pokreće inicijativu na tom planu, što to može zasmetati ovnu. Veza može postati jako posebna, ako oboje imaju dosta razumijevanja i ako su strpljivi i žele da udovolje drugoj strani ponekad.

Kako se slažu horoskopski znakovi OVAN I RIBE

Ova dva znaka se jako privlače. Ovnovi vole da dominiraju, a ribe su povodljive i prilagodljive, i savršeno će im odgovarati netko tko uživa u dominantijoj ulozi. Problem može izbiti kada ribe shvate da je ovan uvijek sam sebi na prvom mjestu, jer ribama treba netko da se brine o njima. Imaju jako velike mogućnosti da ostvare jako lijep odnos u braku, ali moraju u startu početi da rade na prevazilaženju njihovih razlika u temperamentu.

Slaganje horoskopskih znakova: BIK (21. travanj – 20. svibanj)

KAKO SE SLAŽU BIK I OVAN

Ovo i nije baš najbolja kombinacija za ljubav, jer je bik vrlo često toliko realan i logičan da je prosto dosadan ovnu, dok ovan nikada neće uspjeti da zadovolji bikovu potrebu za romantikom. Ova dva znaka teško mogu da pronađu zajednički jezik, a i obično su oboje jako tvrdoglavi i ne popuštaju. Međutim, ako bik dozvoli ovnu da ponekad vodi glavnu riječ, otvoriti će im se novi putevi ka međusobnom razumijevanju.

KAKO SE SLAŽU BIK I BIK

Ovo nije baš najuzbudljivija kombinacija, ali u suštini veza može biti jako stabilna. Dva bika se slažu jako dobro zbog sličnosti u karakteru, oboje imaju slične ciljeve, i realni su. Oboje su smireni i ne žude za velikom avanturom. Jedini problem u vezi može biti izražena ljubomora. Bik nikad ne prašta nevjeru. Ako ljubomora preraste u posesivnost jedini spas za ovaj par biti će da oboje nađu hobije i da počnu da vjeruju partneru.

KAKO SE SLAŽU BIK I BLIZANCI

Ova kombinacija ne obećava mnogo, jer bikovima više odgovaraju neki konzervativniji i stabilniji znakovi, a blizancima nije dovoljna samo sigurnost i topli dom koji im bikovi obećavaju. Bik ima potrebu da posjeduje, a to će samo još više pojačati lepršavost blizanaca. Blizanci vole promjene, dok ih bikovi mrze. Veza može uspjeti ako bik postane tolerantniji prema potrebi blizanaca da ponekad lutaju, jer će se na kraju krajeva oni opak vratiti sigurne ruke bika. Ne smiju samo osjetiti posesivnost, jer će se onda uplašiti i pobjeći.

Kako se slažu horoskopski znakovi BIK I RAK

Ovo je jako dobra kombinacija, jer oba znaka imaju želju za sigurnošću i toplinom doma. Oba znaka su puna ljubavi i privržena partneru. Bik će savršeno razumjeti sve potrebe raka, ali se nekad mora potruditi da ne povrijedi raka koji je mnogo emotivniji. Veza im je uglavnom dosta mirna i bezbrižna, i nije im potrebna pomoć kako bi uživali jedno u drugom. Ako oboje budu spremni da više daju nego što uzimaju imati će savršenu vezu i brak.

KAKO SE SLAŽU: BIK I LAV

Oba znaka imaju potrebu da budu dominantna u odnosu, i to može stvarati povremene probleme. Bik će obezbjeđivati pažnju koja je lavu potrebna, ali neće biti zadovoljan pažnjom koju mu lav pruža, jer će ovaj biti previše okupiran sobom. Fizički odnos im može biti jako dobar, i kako nisu zahtjevni ni jedan i drugi, i ako se dogovore oko dominacije i pružanja pažnje, mogu imati sretnu i dugotrajnu vezu. Lav je otvoren, a bik je konzervativan, i ako nemaju jako izražene te osobine, lako će se dopunjavati i učiti jedan od drugog.

KAKO SE SLAŽU BIK I DJEVICA

Ova kombinacija važi za jednu od najboljih kombinacija među znakovima. Oba znaka imaju slične intelektualne težnje i oboje cijene toplinu doma. Bik je jako temeljan i vodi računa o tome kako troši novac, što odgovara štedljivoj djevici. Međutim, ponekad je djevica previše okupirana sama sobom, što neće odgovarati biku, kome je konstantno potrebna ljubav, može ga uplašiti hladnoća djevice. Djevica bi trebalo da se potrudi da pokazuje svoja osjećanja, da se bik ne bi povukao. U svakom slučaju, uz malo truda, mogu ostvariti savršen odnos.

Kako se slažu horoskopski znakovi BIK I VAGA

Ovo može biti lijep odnos, ali samo uz puno truda. Bik voli da vodi glavnu riječ, dok će vagi često to smetati, i neće joj se sviđati što joj bik stalno nameće svoje stavove. Vaga je romantična, i potrebna su joj stalna nova osvajanja, a bik će često biti ljubomoran, što će se vagi neće pretjerano sviđati. Međutim, kada uspiju da izađu na kraj jedno sa drugim, mogu ostvariti harmoničan odnos i naučiti će dosta jedno od drugog.

KAKO SE SLAŽU BIK I ŠKORPION

Ova dva znaka se jako privlače seksualno, i imaju dosta toga zajedničkog. I bik i škorpion znaju da budu jako tvrdoglavi, ljubomorni i posesivni, i moraju vjerovati jedno drugom da bi ovaj odnos uspio. Bik ima potrebu da posjeduje ljubavnika fizički, dok škorpija teži da ljubavnika posjeduje u emotivnom smislu. Škorpion često nije spreman na kompromise, ali i bik će biti tvrdoglav u stvarima koje smetaju škorpionu. Veza će im uspjeti ako oboje pomjere granice tolerancije i ako steknu potpuno povjerenje jedan u drugog.

KAKO SE SLAŽU BIK I STRIJELAC

Ova dva znaka su sušta suprotnost jedan drugom. Bik voli miran i sređen život, dok strijelac voli da luta, i nije mnogo okrenut ka domu, što će biku jako smetati. U nekim slučajevima veza može uspjeti, ali samo ako su spremni da imaju partnera sa potpuno različitim pogledima na svijet. Iako se jako privlače seksualno, ponekad je bolje ipak da odnos ostane prijateljski.

KAKO SE SLAŽU BIK I JARAC

Ovo je jako dobra kombinacija. Oba znaka vole sigurnost obiteljskog života, i cijene tradiciju. Jako im se dobro poklapaju karakteri, pa imaju savršenu osnovu za dugu vezu i stabilan bračni život. I jarac i bik vole materijalnu sigurnost, i nekad se znaju više posvetiti karijeri nego jedan drugom. Osjećajni bik će uspjeti da prodre do romantičnog dijela u jarcu, i savršeno se dopunjavaju.

KAKO SE SLAŽU BIK I VODENJAK

Ovo je jako rijetka veza, jer bik teško da može da podnese vodenjakovu ravnodušnost i želju za slobodom. Vodenjak međutim na to gleda drugačije, i njemu smeta bikova posesivnost. Bik je ljubomoran na vodenjakove interese, prijatelje i sve što odvlači pažnju svestranom vodenjaku. Bik traži stabilnost u osjećanjima, i ne voli da se igra sa emocijama. Također vodenjak ne uživa pretjerano u seksualnom odnosima generalno, a bik se sa time skoro nikad neće pomiriti. Ova veza može uspjeti samo uz veliko žrtvovanje jednog ili oba partnera.

KAKO SE SLAŽU BIK I RIBE

Ovaj spoj se na početku veze može činiti savršenim, ali će vremenom slabiti i partneri će se udaljavati jedan od drugog bez nekog specijalnog razloga. Ako se jedan od znakova potrudi da vrati vezu na početni nivo, onda veza može biti dugovječna. Autoritativan bik će imati zadatak da pomaže kolebljivim ribama kojima je uvijek potrebna podrška i poticaj, i uživati će u toj ulozi, a od riba će zauzvrat dobiti sve što im je potrebno u vezi.

Kako se slažu horoskopski znakovi: BLIZANCI (21. svibanj – 20. lipanj)

KAKO SE SLAŽU BLIZANCI I OVAN

Ovo može biti dobra kombinacija, ali samo ako se oba partnera dovoljno potrude. Ovna će ponekad izluđivati česte promjene raspoloženja kod blizanaca, ali to će ujedno donijeti i dodatnu dinamiku u vezi. Poznato je da nijedan od ova dva znaka ne vole rutinu, oboje su aktivni i željni novih znanja, i u nekim situacijama se jako lijepo dopunjuju. Brak može biti jako uspješan.

KAKO SE SLAŽU BLIZANCI I BIK

Ova kombinacija ne obećava mnogo, jer bikovima više odgovaraju neki konzervativniji i stabilniji znakovi, a blizancima nije dovoljna samo sigurnost i topli dom koji im bikovi obećavaju. Bik ima potrebu da posjeduje, a to će samo još više pojačati lepršavost blizanaca. Blizanci vole promjene, dok ih bikovi mrze. Veza može uspjeti ako bik postane tolerantniji prema potrebi blizanaca da ponekad lutaju, jer će se na kraju krajeva oni opak vratiti sigurne ruke bika. Ne smiju samo osjetiti posesivnost, jer će se onda uplašiti i pobjeći.

KAKO SE SLAŽU BLIZANCI I BLIZANCI

Kad se dvoje blizanaca spoje, njima nikad nije dosadno. Vrlo dobro se razumiju, imaju iste potrebe i interese, a i seksualnost im je usuglašena. Međutim, ako se pojavi problem, veza neće biti dugog vijeka, jer će biti isuviše napetosti i trzavica. Ako jedan partner međutim bude spreman da na sebe preuzme odgovornost za očuvanje veze, onda im je brak zagarantiran.

KAKO SE SLAŽU BLIZANCI I RAK

Misterioznost blizanca će privući raka, ali rak koji je jako nježan i posvećen domu nikako neće naći sigurnost u blizancima, čak će ga njihova površnost i ravnodušnost samo povrijediti. Međutim seksualna privlačnost će bez obzira na sve postojati, ali rak bi trebalo dobro da razmisli u šta se upušta. Nekad može i rakova sentimentalnost da odbije blizance, pa je bolje da je rak prikriva. Ako veza potraje, biti će ispunjena usponima i padovima, i to će održati intenzivnost emocija.

KAKO SE SLAŽU BLIZANCI I LAV

Ova dva znaka uživaju jako jedan u drugom, i moguće je ostvarenje idealne veze. Oba znaka vole da dominiraju i da su u centru pažnje. To im neće smetati u vezi, i biti će im jako zabavne sve igrice koje igraju međusobno. Problem može izazvati lavova ljubomora i posesivnost, ali i to što oba znaka uživaju u dominantnosti i tome da im se ljudi dive, ali ne mogu ponuditi to jedan drugome. Ali kako se uvijek jako zabavljaju kada su zajedno, naviknuti će se na to, i više im to neće predstavljati problem.

KAKO SE SLAŽU BLIZANCI I DJEVICA

Blizanci mogu privući prefinjenu i osjećajnu djevicu samo ukoliko budu uporni. Djevica će povjerovati da bi blizanci učinili sve za nju, i upustiti će se u vezu, koja može trajati do trenutka dok ne otkrije pravo lice blizanaca, a onda se može desiti da će pobjeći glavom bez obzira. Do tada će imati lijepu vezu. Djevice izluđuje nepredvidivost i nepouzdanost blizanaca, dok blizanci nisu spremni da pihvate sitničavost i prigovaranja djevice.

Kako se slažu horoskopski znakovi BLIZANCI I VAGA

Ovo je jako dobra kombinacija, jer se ova dva znaka slažu u gotovo svim aspektima. Također u vezi je prisutno mnogo strasti, i nijedan od znakova nije ljubomoran. Blizanci moraju vagi prepustiti brigu o financijama, i podržavati je u karijeri, dok vaga mora da nauči da se prilagodi nestalnom raspoloženju blizanaca. Oba znaka vole samostalnost i slobodu, pa se neće gušiti međusobno, i biti će jedan sa drugim kada zaista imaju potrebu za time. Veza ima velikih izgleda da preraste u dugotrajan i sretan brak.

KAKO SE SLAŽU BLIZANCI I ŠKORPION

Blizanci i škorpion su znaci jako različiti po svojim karakterima, ali ako su spremni na kompromise i na učenje mogu se lijepo složiti, i postati jako bliski. Škorpiona će nervirati stalna želja za slobodom kod blizanaca, i to će kod nje stvoriti ljubomoru, koje se blizanci užasavaju. Ako jedan znak svjesno odluči da se promijeni, onda veza ima izgleda za uspjeh, a ako ne, biti će ovo pravo mučenje. Škorpion je preosjetljiv za intelektualne blizance. Blizanci su promjenljivi i površni, dok je škorpion zahtjevan i nefleksibilan. Blizanci imaju veliku potrebu za drugim ljudima, i velikim društvom, što škorpion nikad neće moći da isprati.

KAKO SE SLAŽU BLIZANCI I STRIJELAC

Ova dva znaka se magnetno privlače. Oboje su promjenljivi, misteriozni i lepršavi, i veza im nikada neće biti dosadna. Ni jedan od znakova neće inzistirati na otvorenosti, pa nikad neće dostići viši nivo bliskosti. Oba znaka su jako zabavna, i izrazito društvena, pa će im zbog toga intimni trenuci biti rijetki. Dobra su i prijateljska kombinacija, jer se dobro razumiju, a do uspješnog braka može doći samo ako se potrude obe strane.

KAKO SE SLAŽU BLIZANCI I JARAC

Ovo su dva potpuno suprotna znaka, i prije svega ne znaju da cijene kvalitete onog drugog. Jarac je ambiciozan i pouzdan, dok su blizanci sve drugo, ali ne to. Privlačnost je moguća zato što će se pesimističnom jarcu svidjeti dobro raspoloženi blizanci, i pored njih će postati društveniji i pozitivniji. Blizanci će međutim pored jarca steći financijsku sigurnost. Ako shvate na vrijeme da su dovoljno različiti, i da ne mogu uživati u istim stvarima, ali da se savršeno dopunjuju, veza ima izgleda za uspjeh.

KAKO SE SLAŽU BLIZANCI I VODENJAK

Ovo je jako dobra kombinacija, jer se blizanci i vodenjak savršeno razumiju, i nikad im neće biti dosadno. Misterioznost blizanaca će privući vodenjaka, dok je otvorenost i inovativnost vodenjaka neodoljiva blizancima. Kako su oba znaka individualci, neće gušiti jedan drugog, a to je i jednom i drugom znaku jako bitno u vezi. Pored svega, biti će i jako dobri prijatelji, i kako se dobro razumiju, postoji mogućnost da iz ove veze ispliva veoma uspješan brak.

Kako se slažu horoskopski znakovi BLIZANCI I RIBE

Ovo i nije tako dobra kombinacija, kako nekad u početku veze može izgledati. Blizancima smeta jako posesivnost riba, a ribe nikad neće shvatiti stalnu potrebu blizanaca da se udvaraju i da se svide drugim ljudima. Ribe se jako uvrijede, i sve shvaćaju osobno, a blizanci su nepromišljeni, i vrlo često će nesvjesno povrijediti ribe. Iako će biti strasti, ovo je jako nestabilna veza puna nepovjerenja i sumnje.

Slaganje horoskopskih znakova: RAK (21. lipanj – 22. srpanj)

KAKO SE SLAŽU RAK I OVAN

Ova kombinacija jako rijetko uspijeva. Vezuje ih velika seksualna privlačnost, ali kada se upuste u nešto ozbiljnije onda nastaje problem. Jako su različiti po temperamentu, rak je vrlo često zaokupljen svojim snovima i hobijima, a ovan to ne može razumjeti i u tome vidi samo konkurenciju. Rak ponekad ima jak oklop, i djeluje zatvoreno, a kada mu ovan priđe malo bliže, rak će se zatvoriti još više. Ali kada rak najzad bude spreman na zajednički život i zasnivanje obitelji, ovan će se povući, i pitati će se gdje je nestala zaljubljenost.

KAKO SE SLAŽU RAK I BIK

Ovo je jako dobra kombinacija, jer oba znaka imaju želju za sigurnošću i toplinom doma. Oba znaka su puna ljubavi i privržena partneru. Bik će savršeno razumjeti sve potrebe raka, ali se nekad mora potruditi da ne povrijedi raka koji je mnogo emotivniji. Veza im je uglavnom dosta mirna i bezbrižna, i nije im potrebna pomoć kako bi uživali jedno u drugom. Ako oboje budu spremni da više daju nego što uzimaju imati će savršenu vezu i brak.

KAKO SE SLAŽU RAK I BLIZANCI

Misterioznost blizanca će privući raka, ali rak koji je jako nježan i posvećen domu nikako neće naći sugurnost u blizancima, čak će ga njihova površnost i ravnodušnost samo povrijediti. Međutim seksualna privlačnost će bez obzira na sve postojati, ali rak bi trebalo dobro da razmisli u šta se upušta. Nekad može i rakova sentimentalnost da odbije blizance, pa je bolje da je rak prikriva. Ako veza potraje, biti će ispunjena usponima i padovima, i to će održati intenzivnost emocija.

Kako se slažu horoskopski znakovi RAK I RAK

Ovo je jako skladna kombinacija, iako je veza nekad i previše mirna. Oboje imaju isti pogled na na svijet i na obiteljski život, ali smetnja može biti u tome što su oboje previše emotivni, i reagirati će na svaku sitnicu, tako da se može desiti da će češće biti nezadovoljni nego sretni i spokojni. Neće se mnogo razdvajati, i sve će raditi zajedno, ali trebalo bi da imaju i neke interese koja se tiču samo njih. Brak je moguć, ali zahtijeva puno strpljenja i obostranog razumijevanja.

KAKO SE SLAŽU RAK I LAV

Ovo može biti savršena veza, jer lav zna da stabilizira ćudljivog raka, dok je raku potreban netko otvoren i snažan kao lav. Lavu je potrebno da bude u centru pažnje, i ako bude umjeren u tome, a i ako rak prihvati ulogu nekoga ko će stalno hvaliti lava, neće imati mnogo drugih prepreka. Lav će zauzvrat naučiti da pokazuje emocije i pružati će potporu raku. Ako rak dozvoli dominantnost i u krevetu, nikad im neće biti dosadan seks, ali ni brak.

KAKO SE SLAŽU RAK I DJEVICA

Oba znaka veže odanost i želja za obiteljskim životom, tako da njihova veza ima velikih izgleda za uspjeh. Jedna od opasnosti u ovoj vezi je to što su obe strane pretjerano brižne, i vole da puno vremena provode zajedno. Možda će njima prijati ta povezanost, ali ne na duže staze. Problem može nastati kada budu na red došle neke bitne odluke, jer će se svako oslanjati na onog drugog. Međutim, ako se oboje istom mjerom potrude, mogu ostvariti skladnu vezu.

KAKO SE SLAŽU RAK I VAGA

Ova dva znaka nemaju gotovo ništa zajedničko. Rakovi žele emotivnu vezu, i često im partneri postanu centar svijeta, dok to jako smeta vagama, kojima je potrebno i nešto van toga. Njima je potrebno društvo i karijera, i ne mogu se osjećati zadovoljno ako to nemaju, koliko god da imaju dobru i kvalitetnu ljubavnu vezu. Vaga se također teško nosi sa rakovim promjenljivim karakterom, dok rak često osjeća nesigurnost i nervozu u vezi sa vagom. Veza može potrajati, ali jako su rijetki brakovi između ova dva znaka.

Kako se slažu horoskopski znakovi RAK I ŠKORPION

Ovo je savršena kombinacija. Oba znaka su jako emotivna, različite su prirode, ali se nadopunjuju. Rak je predan partneru, i to će potpuno odgovarati inače sumnjičavom i posesivnom škorpionu. U ovoj vezi oba znaka biti će potpuno spokojna, i puna povjerenja. Rakovi izbjegavaju da donose odluke, što će potpuno odgovarati škorpionima koji vole da sve bude po njihovom. Raku će odgovarati škorpionova potreba za dominacijom, a škorpionu će odgovarati rakova posesivnost, jer će se tako on osjetiti sugurnim. Jako strastvena veza, sa velikim izgledima za uspješan brak.

KAKO SE SLAŽU RAK I STRIJELAC

Ova dva znaka imaju sasvim drugačije želje, jer je strijelac nestabilan i lutalica, a rak voli sigurnost i potrebna mu je ljubav partnera. Rak razmišlja o budućnosti, dok strijelac uvek uživa u sadašnjem trenutku. Iako na početku veze ima puno strasti između ova dva znaka, rak će vremenom početi da se osjeća zapostavljano, a strijelac to neće ni primjećivati, pa će problem postajati sve veći. Strijelci vole da su uvijek dobro raspoloženi, i ne vole što će rak stalno biti neraspoložen. Veza može uspjeti jedino ako strijelac pokaže tolerantnost i razumijevanje za nesretnog raka.

KAKO SE SLAŽU RAK I JARAC

Rak i jarac su suprotnih shvaćanja u mnogim aspektima, ali to je i ono što ih međusobno privlači. Oba partnera su okrenuta tradicionalnim vrijednostima i obiteljskom životu, tako da ima izgleda za uspješnu vezu, ali i brak. Problem može biti u tome što će jarac često biti suviše okupiran drugim stvarima da bi posvećivao pažnju partneru, koja je raku potrebna, ali jarac je vjeran, i to će zadovoljiti raka. Jarac je zaokupljen karijerom, dok je rak prilično nezainteresiran na tom planu, ako se razumiju potpuno na tom planu, sve ostalo je manje bitno.

KAKO SE SLAŽU: RAK I VODENJAK

Vodenjak je previše ravnodušan za emotivne rakove, a vodenjaku je nekad i smiješna tolika osjećajnost njegovog partnera. Vodenjak nikad neće razumjeti zašto rak svakodnevno ima potrebu da joj izjavljuje ljubav, dok će rak zbog toga biti jako nesiguran u osjećanja svog partnera. Rak voli dosta vremena da provodi kod kuće, dok nezavisni vodenjak voli bogat društveni život, pa će nekad više vremena provoditi sa društvom nego sa partnerom. Rak će u ovoj vezi biti često povrijeđen reakcijama vodenjaka, pa se ne savjetuje da se upuštaju u dublji odnos, ako nisu spremni na kompromise.

NE PROPUSTI  Sanjarica za slovo A: Tumačenje snova po abecedi

KAKO SE SLAŽU RAK I RIBE

Ovo je jako dobra kombinacija, i rak i ribe predstavljaju skladan par. Rakovi su kreativni, dok su ribe sanjari, i zajedno mogu da dođu do ispunjenja snova. Za oba znaka emotivna sigurnost je bitna, i kako pružaju dovoljno ljubavi jedno drugom, zadovoljstvo je obostrano. Problem može izbiti ako riba upadne u depresivno raspoloženje, jer emotivni rak neće biti u stanju da ribe izbavi iz tog stanja. Srećom, ovakvi periodi neslaganja su kratkotrajni, i ako lako prebrode te sitne probleme, smiješi im se jako uspješan brak pun razumijevanja.

Kako se slažu horoskopski znakovi: LAV (23. srpanj – 22. kolovoz)

KAKO SE SLAŽU LAV I OVAN

Ova kombinacija pruža mogućnosti za uspjeh, ali samo uz obostrane kompromise. Oba znaka imaju izražen ego, i oboje vole da vode glavnu riječ u vezi. Rasprave će biti svakodnevne, a lav bi trebao ponekad da pusti ovna da vjeruje kako je on u pravu. Lavu je bitno da često bude u centru pažnje, pa bi ovan trebao češće da hvali lava i njegove osobine. Ako se oboje malo prilagode, imaju velike šanse da ostvare lijepu, dugu i mirnu vezu.

KAKO SE SLAŽU LAV I BIK

Oba znaka imaju potrebu da budu dominantna u odnosu, i to može stvarati povremene probleme. Bik će obezbjeđivati pažnju koja je lavu potrebna, ali neće biti zadovoljan pažnjom koju mu lav pruža, jer će ovaj biti previše okupiran sobom. Fizički odnos im može biti jako dobar, i kako nisu zahtjevni ni jedan i drugi, i ako se dogovore oko dominacije i pružanja pažnje, mogu imati sretnu i dugotrajnu vezu. Lav je otvoren, a bik je konzervativan, i ako nemaju jako izražene te osobine, lako će se dopunjavati i učiti jedan od drugog.

KAKO SE SLAŽU LAV I BLIZANCI

Ova dva znaka uživaju jako jedan u drugom, i moguće je ostvarenje idealne veze. Oba znaka vole da dominiraju i da su u centru pažnje. To im neće smetati u vezi, i biti će im jako zabavne sve igrice koje igraju međusobno. Problem može izazvati lavova ljubomora i posesivnost, ali i to što oba znaka uživaju u dominantnosti i tome da im se ljudi dive, ali ne mogu ponuditi to jedan drugome. Ali kako se uvijek jako zabavljaju kada su zajedno, navići će se na to, i više im to neće predstavljati problem.

KAKO SE SLAŽU LAV I RAK

Ovo može biti savršena veza, jer lav zna da stabilizira ćudljivog raka, dok je raku potreban netko otvoren i snažan kao lav. Lavu je potrebno da bude u centru pažnje, i ako bude umjeren u tome, a i ako rak prihvati ulogu nekoga tko će stalno hvaliti lava, neće imati mnogo drugih prepreka. Lav će zauzvrat naučiti da pokazuje emocije i pružati će potporu raku. Ako rak dozvoli dominantnost i u krevetu, nikad im neće biti dosadan seks, ali ni brak.

KAKO SE SLAŽU LAV I LAV

Oba partnera vole dominaciju, pa su u ovoj vezi česti sukobi i svađe. Veza bi mogla uspjeti ako žena preuzme ulogu slabijeg, i prepusti dominantnost muškarcu, koji može da napravi druge kompromise. Dva lava se jako lijepo slažu u krevetu, i jako su romantični. Kako oba znaka uživaju da su u centru pažnje, manjkati će im pažnje od partnera, jer je nikad neće pružati jedan drugome, onoliko koliko bi željeli. Da bi opstali zajedno, trebalo bi da prihvate činjenicu da imaju slične želje, pa da svjesno ponekad naprave kompromis.

KAKO SE SLAŽU: LAV I DJEVICA

Ova veza ne uspijeva baš uvijek, ali uz malo truda moguće je ostvariti i ovu zajednicu. Rezerviranu i štedljivu djevicu će iritirati lavova velikodušnost i stalna potreba da se svima dopadne. Međutim, djevica jako često zna da padne na lavov šarm i ljupku prirodu, dok će djevica lavu pružiti nezaboravne trenutke u krevetu. Oba znaka imaju veliku volju za uspjehom, pa se dešava da nekada baš iz ovog razloga ova kombinacija postane jako uspješna.

KAKO SE SLAŽU LAV I VAGA

Ovo je jako dobra kombinacija, jer su oba znaka društvena i vole izlaske. Kako oboje vole da se ističu u društvu, lako će se i primijetiti. Lavu se međutim neće svidjeti kritičnost i neodlučnost vage, ali kad odu u spavaću sobu zaboraviti će na sve probleme. Ako se javi problem, vaga bi bila ta koja treba da popusti, što njoj neće predstavljati veliki problem. Ova dva znaka imaju velikih izgleda za sretan bračni život.

KAKO SE SLAŽU: LAV I ŠKORPION

Ovo može biti uspješna kombinacija, jer između ova dva znaka postoji jaka seksualna privlačnost, ali jedino što će im na put stati je škorpionova pretjerana ljubomora i posesivnost. Oba znaka vole da dominiraju, pa bi trebalo da se dominantnost partnera smjenjuje, jer ne mogu oboje vladati. To bi mogla biti zanimljiva partnerska igra, ali ako se oboje umore od svega, onda im nema lijeka. Oboje su osjećajni i strastveni, i to je ono što će ih održati u vezi.

Kako se slažu horoskopski znakovi LAV I STRIJELAC

Oba znaka dijele ljubav prema avanturi i slobodi, društveni su i vole lijep provod. U nekim stvarima su slični, a u nekim različiti, ali se savršeno nadopunjuju i čine jedno drugim sretnim. Lav treba da dozvoli strijelcu da ponekad uživa u svojoj slobodi, pa će strijelac sve manje imati potrebe za samostalnošću kada osjeti da ga partner ne guši. Lav i strijelac imaju velike izglede za uspjeh u bračnom životu.

KAKO SE SLAŽU LAV I JARAC

Lav i jarac se često neće razumjeti, jer oboje teže da steknu moć, ali na drugačije načine. Mogući su sukobi oko novca, jer lav voli da troši, dok jarac voli da štedi. Također, lav voli da odmara, jarac voli da radi. Oba znaka vole da dominiraju, i teško da će prihvatiti da je drugi partner u pravu. Ako su ipak dovoljno svjesni svojih vrlina i mana, i ako su spremni na kompromise, veza može uspjeti.

KAKO SE SLAŽU LAV I VODENJAK

Ova veza može funkcionirati, ali neće biti preterano strastvena, jer vodenjak važi za ravnodušan znak, a lav za rezerviran. Lavu je potrebna pažnja, a vodenjak mu to ne može priuštiti. Imaju i različite poglede na nezavisnost – vodenjak voli da istražuje nepoznato, a lav voli luksuzan i stabilan život. Ova dva znaka teško mogu uspostaviti dobar odnos, iako privlačnost postoji.

Kako se slažu horoskopski znakovi LAV I RIBE

Lavu odgovara to što će riba uvijek imati razumijevanja za njega, i što će uvijek imati potrebnu pažnju. Ribe privlače dominantni partneri, ali lav nekad neće moći da tolerira pretjeranu osjetljivost ribe. Kada pažnja i razumijevanje budu potrebni ribama, lav će često pobjeći, jer mu ponos ne dozvoljava da pomogne partneru kada je u nevolji. Veza može biti jako komplicirana, i obično je lav taj koji pobjegne iz veze.

Slaganje horoskopskih znakova: DJEVICA (23. kolovoz – 22. rujan)

KAKO SE SLAŽU DJEVICA I OVAN

Ovan i djevica važe za neutralan par, ali ako je prava ljubav u pitanju ova dva znaka mogu stvoriti jako lijepu zajednicu punu razumijevanja. Potrebno je samo da budu jako bliski, i da imaju dosta sličnih interesa. Također, moraju biti jako strpljivi na seksualnom planu, jer im se jako razlikuju stavovi po tom pitanju. Ovan je direktan i impulzivan, a djevica je misteriozna i potrebno joj je vrijeme da bi se otvorila.

KAKO SE SLAŽU DJEVICA I BIK

Ova kombinacija važi za jednu od najboljih kombinacija među znakovima. Oba znaka imaju slične intelektualne težnje i oboje cijene toplinu doma. Bik je jako temeljan i vodi računa o tome kako troši novac, što odgovara štedljivoj djevici. Međutim, ponekad je djevica previše okupirana sama sobom, što neće odgovarati biku, kome je konstantno potrebna ljubav, može ga uplašiti hladnoća djevice. Djevica bi trebalo da se potrudi da pokazuje svoja osjećanja, da se bik ne bi povukao. U svakom slučaju, uz malo truda, mogu ostvariti savršen odnos.

KAKO SE SLAŽU DJEVICA I BLIZANCI

Blizanci mogu privući prefinjenu i osjećajnu djevicu samo ukoliko budu uporni. Djevica će povjerovati da bi blizanci učinili sve za nju, i upustiti će se u vezu, koja može trajati do trenutka dok ne otkrije pravo lice blizanaca, a onda se može desiti da će pobjeći glavom bez obzira. Do tada će imati lijepu vezu. Djevice izluđuje nepredvidivost i nepouzdanost blizanaca, dok blizanci nisu spremni da pihvate sitničavost i prigovaranja djevice.

KAKO SE SLAŽU DJEVICA I RAK

Oba znaka veže odanost i želja za obiteljskim životom, tako da njihova veza ima velikih izgleda za uspjeh. Jedna od opasnosti u ovoj vezi je to što su obe strane pretjerano brižne, i vole da puno vremena provode zajedno. Možda će njima prijati ta povezanost, ali ne na duže staze. Problem može nastati kada budu na red došle neke bitne odluke, jer će se svatko oslanjati na onog drugog. Međutim, ako se oboje istom mjerom potrude, mogu ostvariti skladnu vezu.

KAKO SE SLAŽU DJEVICA I LAV

Ova veza ne uspijeva baš uvijek, ali uz malo truda moguće je ostvariti i ovu zajednicu. Rezerviranu i štedljivu djevicu će iritirati lavova velikodušnost i stalna potreba da se svima dopadne. Međutim, djevica jako često zna da padne na lavov šarm i ljupku prirodu, dok će djevica lavu pružiti nezaboravne trenutke u krevetu. Oba znaka imaju veliku volju za uspjehom, pa se dešava da nekada baš iz ovog razloga ova kombinacija postane jako uspješna.

KAKO SE SLAŽU DJEVICA I DJEVICA

Ovo je jako dobra kombinacija. Dvije djevice imaju zajedničke interese i slične stavove o životu i ljubavi. Seks im nije najbitniji na svijetu, ali zato ljubav jeste. Racionalne su i nikada ne dosade jedna drugoj. Problem se može javiti zato što su djevice sitničave i često će vidjeti problem u partneru, ali ako smanje svoju potrebnu za perfektvom vezom i partnerom, moguća je uspješna veza i brak.

KAKO SE SLAŽU DJEVICA I VAGA

Oba znaka su perfekcionisti, ali i prefinjenog ukusa i šarma, i lako će se prepoznati u masi i pronaći zajednički jezik. Ogovarati će sve oko sebe, ali kada djevica počne analizirati vagu, javiti će se problemi, naročito kada djevica shvati da vaga ne može biti vjerna samo njoj. Brak je moguć samo ako se djevica pomiri sa činjenicom da je vagi potrebna pažnja i nekog drugog.

KAKO SE SLAŽU DJEVICA I ŠKORPION

Ova dva znaka će se lako spojiti, jer imaju mnoštvo zajedničkih interesa. Zavodljivom škorpionu neće biti problem da zavede djevicu, ali čim ona počne da ga procjenjuje pobjeći će, jer neće podnijeti činjenicu da netko primjećuje njegovu nesavršenost, a djevice su pravi eksperti u tome. Škorpionovi napadi ljubomore mogu jako smetati djevici. Veza može biti lijepa neko vrijeme, ali čim krenu problemi, najbolje je da svako krene svojim putem. Prijateljstvo poslije veze je moguće.

KAKO SE SLAŽU DJEVICA I STRIJELAC

Iako će se lako spojiti, i započeti strastvenu vezu, strijelčev pogled na život će početi da izluđuje djevicu. Ona voli sigurnost i posvećenost u vezi, ali strijelac će joj pružiti sve, samo ne to, jer će uvijek biti zauzet drugim stvarima. Čak i djevica, koja po prirodi nije posesivna, može početi da osjeća ljubomoru u vezi. Oboje vole da putuju i gaje ljubav prema prirodi, i to je jedina stvar koja ih može održati u vezi.

Kako se slažu horoskopski znakovi DJEVICA I JARAC

Ovo je dobra veza koja može da potraje, jer se oba znaka dobro slažu. Realni su, praktični i konzervativni, i znaju šta žele od života. Također oboje su štedljivi, i vole planirati stvari unaprijed, tako da će rijetko dolaziti do konflikta. Okrenuti su obitelji i ne prija im veliko društvo, i znaju kako da provedu vrijeme sami. Ponekad će nedostajati romantike u ovoj vezi, jer nijedan znak nije pretjerano emotivan, ali nikom to neće smetati, i imaju odličnu bazu za sretnu budućnost.

KAKO SE SLAŽU DJEVICA I VODENJAK

Ova veza može opstati samo uz puno truda i popuštanja, prevenstveno od strane djevice. Na početku će se složiti, i jako uživati u vezi, ali sve do trenutka dok veza ne preraste u nešto ozbiljnije. Tada će se ispoljiti njihove različitosti, naročito na materijalnom planu. Djevica voli materijalnu sigurnost i novac, dok vodenjaku novac nije na listi prioriteta. Vodenjaku je potreban širok krug prijatelja, dok djevica uživa u društvu nekoliko bliskih prijatelja. Ne postoji snažna seksualna privlačnost među njima, i veza zbog toga nema velikih izgleda za uspjeh.

KAKO SE SLAŽU DJEVICA I RIBE

Ribe važe za jedan od najosjećajnijih znakova, i kao takve mogu i u hladnoj djevici probuditi skrivene emocije. Djevica voli sve unaprijed da isplanira, dok ribe vole da slušaju intuiciju, i da rade ono što im se u tom trenutku radi, pa često neće ni provoditi vrijeme zajedno. Kada se projave problemi, ribe se povlače u sebe, dok djevice vole otvoreno da razgovaraju. Ova veza će biti puna briga i nerazjašnjenih pitanja.

Kako se slažu horoskopski znakovi: VAGA (23. rujan – 22. listopad)

KAKO SE SLAŽU VAGA I OVAN

Jaka privlačnost postoji između ova dva znaka, ali često ova kombinacija ne uspije. Ovan uživa u svojoj dominantnosti, što se vagi neće svidjeti ni malo. Vaga će pokušati da promijeni ovna, ali kad uvidi da to nije sasvim lako javiti će se problemi. Vage vole da uvijek budu blizu svojih partnera, dok ovnovi vole slobodu. Suviše različitosti je u pitanju, i veza može uspjeti samo ako se oba partnera potrude.

KAKO SE SLAŽU VAGA I BIK

Ovo može biti lijep odnos, ali samo uz puno truda. Bik voli da vodi glavnu riječ, dok će vagi često to smetati, i neće joj se sviđati što joj bik stalno nameće svoje stavove. Vaga je romantična, i potrebna su joj stalna nova osvajanja, a bik će često biti ljubomoran, što se vagi neće pretjerano sviđati. Međutim, kada uspiju da izađu na kraj jedno sa drugim, mogu ostvariti harmoničan odnos i naučiti će dosta jedno od drugog.

KAKO SE SLAŽU VAGA I BLIZANCI

Ovo je jako dobra kombinacija, jer se ova dva znaka slažu u gotovo svim aspektima. Također u vezi je prisutno mnogo strasti, i nijedan od znakova nije ljubomoran. Blizanci moraju vagi prepustiti brigu o financijama, i podržavati je u karijeri, dok vaga mora da nauči da se prilagodi nestalnom raspoloženju blizanaca. Oba znaka vole samostalnost i slobodu, pa se neće gušiti međusobno, i biti će jedan sa drugim kada zaista imaju potrebu za time. Veza ima velikih izgleda da preraste u dugotrajan i sretan brak.

KAKO SE SLAŽU VAGA I RAK

Ova dva znaka nemaju gotovo ništa zajedničko. Rakovi žele emotivnu vezu, i često im partneri postanu centar svijeta, dok to jako smeta vagama, kojima je potrebno i nešto van toga. Njima je potrebno društvo i karijera, i ne mogu se osjećati zadovoljno ako to nemaju, koliko god da imaju dobru i kvalitetnu ljubavnu vezu. Vaga se također teško nosi sa rakovim promjenljivim karakterom, dok rak često osjeća nesigurnost i nervozu u vezi sa vagom. Veza može potrajati, ali jako su rijetki brakovi između ova dva znaka.

KAKO SE SLAŽU VAGA I LAV

Ovo je jako dobra kombinacija, jer su oba znaka društvena i vole izlaske. Kako oboje vole da se ističu u društvu, lako će se i primijetiti. Lavu se međutim neće svidjeti kritičnost i neodlučnost vage, ali kad odu u spavaću sobu zaboraviti će na sve probleme. Ako se javi problem, vaga bi bila ta koja treba da popusti, što njoj neće predstavljati veliki problem. Ova dva znaka imaju velikih izgleda za sretan bračni život.

KAKO SE SLAŽU VAGA I DJEVICA

Oba znaka su perfekcionisti, ali i prefinjenog ukusa i šarma, i lako će se prepoznati u masi i pronaći zajednički jezik. Ogovarati će sve oko sebe, ali kada djevica počne analizirati vagu, javiti će se problemi, naročito kada djevica shvati da vaga ne može biti vjerna samo njoj. Brak je moguć samo ako se djevica pomiri sa činjenicom da je vagi potrebna pažnja i nekog drugog.

Kako se slažu horoskopski znakovi VAGA I VAGA

Dvije vage se u nekim stvarima dobro razumiju, ali one negativne karakteristike ih izluđuju kod partnera. Vage ne vole da donose bitne odluke, pa im to može predstavljati veliki problem u vezi. Mađutim, vage uopće nisu ljubomorne, tako da njhova potreba da flertuju sa drugim ljudima naći će razumijevanje kod partnera. Nekad su oboje previše zahtjevni, što može biti iscrpljujuće. Mnogo češće će provoditi vremena sa društvom nego jedno sa drugim, ali kada dođe vrijeme za brak i osnivanje obitelji, zapitati će se oboje da li je to ono što žele.

KAKO SE SLAŽU VAGA I ŠKORPION

Ova kombinacija može biti uspješna jedino ako škorpion suzbije svoju ljubomoru, a ako vaga prestane da flertuje sa strane. Ovi znakovi imaju različite stavove prema obiteljskim vrednostima, i dok škorpion žudi za mirnim obiteljskim životom, vaga se tu ne može smiriti. Vaga je često ta koja napušta škorpiona, tražeći nekoga sa kim se neće osjećati tako ograničeno i sputano. Škorpion nevjerstvo nikad neće oprostiti, ali se može vratiti u vezu samo da bi se osvetio. Ako se nevjera desi, bolje je da se raziđu zauvijek.

KAKO SE SLAŽU VAGA I STRIJELAC

Vagi nikad neće biti dosadno sa strijelcem, koji je rođen za avanture, a šarmantna vaga će znati kako da zaintrigira strijelca. Međutim, strijelac voli svoju nezavisnost, a vagina neodlučnost će održati strijelčeve interese prema vagi. Ali, kako nijedan od ova dva znaka ne voli miran i sređen život, ako veza postane previše savršena, može im postati dosadno, i poželjeti će tada možda neku novu avanturu.

KAKO SE SLAŽU VAGA I JARAC

Jarac će jako brzo osvojiti vagu, jer će vaga pasti na njegove ambicije i atraktivan izgled, a također i vaga će jako privući jarca. Međutim, lijenost vage će nervirati jarca koji je navikao da stalno radi, nekad čak i previše, pa će vaga postati jako kritična prema njemu, i optuživati ga što više vremena posvećuje poslu nego njoj. Vaga ima potrebu za stalnih osvajanjem, a konzervativan jarac će teško moći to da prihvati. Suviše su različita ova dva znaka, da bi brak bio uspješan.

KAKO SE SLAŽU VAGA I VODENJAK

Ovo je jako uzbudljiva kombinacija, jer oba znaka vežu slične potrebe: stalno upoznavanje novih ljudi i bogat društveni život. Vaga i vodenjak će se lako dogovoriti i oko stvari koje im nisu zajedničke, i uvijek će imati razumijevanja za partnera. Oboje će imati nekad potrebu za samostalnošću, ali kako se razumiju u toj potrebi, to im neće predstavljati nikakav problem. Njihova veza često preraste u uspješan brak.

Kako se slažu horoskopski znakovi VAGA I RIBE

Iako se na prvi pogled privlače, veza vage i ribe nema puno izgleda za uspjeh. Vage su po prirodi neodlučne, ribe također, i oba znaka karakterizira promjenljivo raspoloženje. Često će ih međusobno iritirati to što su toliko slični. Vaga često postane umorna od potrebe riba da se oslanjaju na nekoga, a ona sama neće biti u stanju to da im priušti. Iako naizgled dosadna i melankolična veza, ima izgleda da se brak ostvari, ako su emocije jake.

Slaganje horoskopskih znakova: ŠKORPION (23. listopad – 22. studeni)

KAKO SE SLAŽU ŠKORPION I OVAN

Ovo je kombinacija koja nikad nije jednostavna, i partneri mogu biti uvijek na granici između ljubavi i mržnje. U ovom odnosu će biti mnogo strasti, ali i izražene ljubomore sa obe strane. Jako se teško prilagođavaju partneri jedan drugom, ili mijenjaju, jer oba znaka važe za veoma tvrdoglave. I škorpion i ovan imaju dosta energije, nezavisni su i ne vole da ih kontroliraju. Ako na vrijeme nađu zajednički jezik, mogu uspjeti, ali uz konstantan trud.

KAKO SE SLAŽU ŠKORPION I BIK

Ova dva znaka se jako privlače seksualno, i imaju dosta toga zajedničkog. I bik i škorpion znaju da budu jako tvrdoglavi, ljubomorni i posesivni, i moraju vjerovati jedno drugom da bu ovaj odnos uspio. Bik ima potrebu da posjeduje ljubavnika fizički, dok škorpion teži da ljubavnika posjeduje u emotivnom smislu. Škorpion često nije spreman na kompromise, ali i bik će biti tvrdoglav u stvarima koje smetaju škorpionu. Veza će im uspjeti ako oboje pomjere granice tolerancije i ako steknu potpuno povjerenje jedan u drugog.

KAKO SE SLAŽU ŠKORPION I BLIZANCI

Blizanci i škorpion su znaci jako različiti po svojim karakterima, ali ako su spremni na kompromise i na učenje mogu se lijepo složiti, i postati jako bliski. Škorpiona će nervirati stalna želja za slobodom kod blizanaca, i to će kod njega stvoriti ljubomoru, koje se blizanci užasavaju. Ako jedan znak svjesno odluči da se promijeni, onda veza ima izgleda za uspjeh, a ako ne, biti će ovo pravo mučenje. Škorpion je preosjetljiv za intelektualne blizance. Blizanci su promjenljivi i površni, dok je škorpion zahtjevan i nefleksibilan. Blizanci imaju veliku potrebu za drugim ljudima, i velikim društvom, što škorpion nikad neće moći da isprati.

KAKO SE SLAŽU ŠKORPION I RAK

Ovo je savršena kombinacija. Oba znaka su jako emotivna, različite su prirode, ali se nadopunjuju. Rak je predan partneru, i to će potpuno odgovarati inače sumnjičavom i posesivnom škorpionu. U ovoj vezi oba znaka biti će potpuno spokojna, i puna povjerenja. Rakovi izbjegavaju da donose odluke, što će potpuno odgovarati škorpionimaa koji vole da sve bude po njihovom. Raku će odgovarati škorpionova potreba za dominacijom, a škorpionu će odgovarati rakova posesivnost, jer će se tako on osjetiti sugurnim. Jako strastvena veza, sa velikim izgledima za uspješan brak.

KAKO SE SLAŽU ŠKORPION I LAV

Ovo može biti uspješna kombinacija, jer između ova dva znaka postoji jaka seksualna privlačnost, ali jedino što će im na put stati je škorpionova pretjerana ljubomora i posesivnost. Oba znaka vole da dominiraju, pa bi trebalo da se dominantnost partnera smjenjuje, jer ne mogu oboje vladati. To bi mogla biti zanimljiva partnerska igra, ali ako se oboje umore od svega, onda im nema lijeka. Oboje su osjećajni su i strastveni, i to je ono što će ih održati u vezi.

KAKO SE SLAŽU ŠKORPION I DJEVICA

Ova dva znaka će se lako spojiti, jer imaju mnoštvo zajedničkih interesa. Zavodljivom škorpionu neće biti problem da zavede djevicu, ali čim ona počne da ga procjenjuje pobjeći će, jer neće podnijeti činjenicu da netko primjećuje njegovu nesavršenost, a djevice su pravi eksperti u tome. Škorpionovi napadi ljubomore mogu jako smetati djevici. Veza može biti lijepa neko vrijeme, ali čim krenu problemi, najbolje je da svako krene svojim putem. Prijateljstvo poslije veze je moguće.

Kako se slažu horoskopski znakovi ŠKORPION I VAGA

Ova kombinacija može biti uspješna jedino ako škorpion suzbije svoju ljubomoru, a ako vaga prestane da flertuje sa strane. Ovi znakovi imaju različite stavove prema obiteljskim vrijednostima, i dok škorpion žudi za mirnim obiteljskim životom, vaga se tu ne može smiriti. Vaga je često ta koja napušta škorpiona, tražeći nekoga sa kim se neće osjećati tako ograničeno i sputano. Škorpion nevjerstvo nikad neće oprostiti, ali se može vratiti u vezu samo da bi se osvetio. Ako se nevjera desi, bolje je da se raziđu zauvijek.

KAKO SE SLAŽU ŠKORPION I ŠKORPION

Iako se škorpioni magnetno privlače, problem je u tome što ih iritiraju baš one osobine koje sami posjeduju. Izvlače ono najgore jedno iz drugog, tako da ljubomora i posesivnost prevazilazi sve granice normale u ovoj kombinaciji. Ako imaju različite stavove u vezi nečega, neće se smiriti dok ne pokažu da su baš oni u pravu. Iako se jako dobro razumiju u krevetu, čim izađu iz spavaće sobe stupaju problemi. Veza će se održati dok god bude bilo zaljubljenosti.

KAKO SE SLAŽU ŠKORPION I STRIJELAC

Strijelac jako voli svoju slobodu, ali će škorpion biti taj koji će željeti strijelca da veže što čvršće za sebe. Škorpionnn jako voli svoju kuću, dok se strijelac osjeća ispunjeno jedino kada je na stranom terenu, i uvijek je spreman za putovanja i avanture. Jako se privlače seksualno ova dva znaka, ali kad strijelac osjeti da mu netko ugrožava slobodu, ne preostaje mu ništa drugo nego da odleprša dalje. Ako je pak škorpion spreman na kompromise, veza može opstati, jer ova dva znaka uvijek imaju o čemu da pričaju.

KAKO SE SLAŽU ŠKORPION I JARAC

Ova kombinacija obećava mnogo, ali samo pod uvjetom da jedan od znakova prepusti dominantnost svom partneru. Kako jarac ne voli flert van veze, škorpion će biti zadovoljan sve dok ne shvati da je jarcu nekad bitnija karijera nego njihova veza. Jarcu će ponekad prijati škorpionovo pokazivanje ljubomore, jer će mu to biti dovoljan dokaz ljubavi, a za uzvrat će i on promijeniti neke stvari kod sebe. Veza im je jako strastvena, a brak često vrlo uspješan.

NE PROPUSTI  Istinita proročanstva iz Biblije su 100% pouzdana

KAKO SE SLAŽU ŠKORPION I VODENJAK

Ovo je jako strastvena kombinacija, ali uz puno uspona i padova. Vodenjaku ne prija škorpionova ljubomora, a škorpiona uznemiravaju vodenjakova nepredvidiva raspoloženja i želja za slobodom. Vodenjak je izrazito društven, i uživa da bude okružen prijateljima, dok je škorpionu potrebno više intimnosti sa partnerom. Seks im je jako maštovit i neobičan. Da bi veza opstala potrebno je mnogo truda, kompromisa i odricanja.

KAKO SE SLAŽU ŠKORPION I RIBE

Ovo je jedna od najboljih kombinacija, i kad se jednom nađu ova dva znaka, ako postoji ljubav među njima, nitko i ništa ih ne može razdvojiti. Lako se razumiju, i nekad nije ni potrebno da naglas izražavaju svoje želje. Ribe se oslanjaju na škorpiona, jer su često neodlučne, a škorpion će sa zadovoljstvom prihvatiti ulogu dominantnijeg. Ribama neće smetati škorpionova dominantnost i posesivnost, čak će im i prijati, jer će se tako osjećati voljenim. Oba znaka su odana i istrajna, tako da će im brak biti jako lijep i interesantan.

Kako se slažu horoskopski znakovi: STRIJELAC (23. studeni – 21. prosinac)

KAKO SE SLAŽU STRIJELAC I OVAN

Ova dva znaka mogu razviti jako kvalitetan odnos, jer oboje zrače optimizmom i slobodoumnošću. Nijedan od njih nema želju za posjedovanjem, društveni su i spontani. Njihova veza je puna iznenađenja i nikad nije dosadna. Ovan je u stanju da savršeno kontrolira strijelčevu sklonost ka raspravama, a vrlo često se savršeno razumiju a da ne progovore ni riječ. Ovo razumijevanje se lijepo pokazuje i u spavaćoj sobi.

KAKO SE SLAŽU STRIJELAC I BIK

Ova dva znaka su sušta suprotnost jedan drugom. Bik voli miran i sređen život, dok strijelac voli da luta, i nije mnogo okrenut ka domu, što će biku jako smetati. U nekim slučajevima veza može uspjeti, ali samo ako su spremni da imaju partnera sa potpuno različitim pogledima na svijet. Iako se jako privlače seksualno, ponekad je bolje ipak da odnos ostane prijateljski.

KAKO SE SLAŽU STRIJELAC I BLIZANCI

Ova dva znaka se magnetno privlače. Oboje su promJenljivi, misteriozni i lepršavi, i veza im nikada neće biti dosadna. Ni jedan od znakova neće inzistirati na otvorenosti, pa nikad neće dostići viši nivo bliskosti. Oba znaka su jako zabavna, i izrazito društvena, pa će im zbog toga intimni trenuci biti rijetki. Dobra su i prijateljska kombinacija, jer se dobro razumiju, a do uspješnog braka može doći samo ako se potrude obe strane.

KAKO SE SLAŽU STRIJELAC I RAK

Ova dva znaka imaju sasvim drugačije želje, jer je strijelac nestabilan i lutalica, a rak voli sigurnost i potrebna mu je ljubav partnera. Rak razmišlja o budućnosti, dok strijelac uvijek uživa u sadašnjem trenutku. Iako na početku veze ima puno strasti između ova dva znaka, rak će vremenom početi da se osjeća zapostavljano, a strijelac to neće ni primjećivati, pa će problem postajati sve veći. Strijelci vole da su uvijek dobro raspoloženi, i ne vole što će rak stalno biti neraspoložen. Veza može uspjeti jedino ako strijelac pokaže tolerantnost i razumijevanje za nesretnog raka.

KAKO SE SLAŽU STRIJELAC I LAV

Oba znaka dijele ljubav prema avanturi i slobodi, društveni su i vole lijep provod. U nekim stvarima su slični, a u nekim različiti, ali se savršeno nadopunjuju i čine jedno drugim sretnim. Lav treba da dozvoli strijelcu da ponekad uživa u svojoj slobodi, pa će strijelac sve manje imati potrebe za samostalnošću kada osjeti da ga partner ne guši. Lav i strijelac imaju velike izglede za uspjeh u bračnom životu.

KAKO SE SLAŽU STRIJELAC I DJEVICA

Iako će se lako spojiti, i započeti strastvenu vezu, strijelčev pogled na život će početi da izluđuje djevicu. Ona voli sugurnost i posvećenost u vezi, ali strijelac će joj pružiti sve, samo ne to, jer će uvijek biti zauzet drugim stvarima. Čak i djevica, koja po prirodi nije posesivna, može početi da osjeća ljubomoru u vezi. Oboje vole da putuju i gaje ljubav prema prirodi, i to je jedina stvar koja ih može održati u vezi.

KAKO SE SLAŽU STRIJELAC I VAGA

Vagi nikad neće biti dosadno sa strijelcem, koji je rođen za avanture, a šarmantna vaga će znati kako da zaintrigira strijelca. Međutim, strijelac voli svoju nezavisnost, a vagina neodlučnost će održati strijelčeva interesiranja prema vagi. Ali, kako nijedan od ova dva znaka ne voli miran i sređen život, ako veza postane previše savršena, može im postati dosadno, i poželjeti će tada možda neku novu avanturu.

Kako se slažu horoskopski znakovi STRIJELAC I ŠKORPION

Strijelac jako voli svoju slobodu, ali će škorpion biti taj koji će željeti strijelca da veže što čvršće za sebe. Škorpionn jako voli svoju kuću, dok se strijelac osjeća ispunjeno jedino kada je na stranom terenu, i uvijek je spreman za putovanja i avanture. Jako se privlače seksualno ova dva znaka, ali kad strijelac osjeti da mu netko ugrožava slobodu, ne preostaje mu ništa drugo nego da odleprša dalje. Ako je pak škorpion spreman na kompromise, veza može opstati, jer ova dva znaka uvijek imaju o čemu da pričaju.

KAKO SE SLAŽU STRIJELAC I STRIJELAC

Ovo je jako zanimljiva, ali i nepredvidiva kombinacija. U spavaćoj sobi im nikada neće manjkati ideja, i biti će uvijek jako maštoviti. Oba partnera teže avanturama, ali kako ni jednog partnera ne drži mjesto, u stalnom lutanju, mogu se izgubiti, i svatko će krenuti svojim putem. Potrebno je da imaju iste interese, i isti krug prijatelja da bi ostali zajedno.

KAKO SE SLAŽU STRIJELAC I JARAC

Jarčeva obazrivost i konzervativnost će u ovoj vezi izbiti na površinu, jer je strijelac sve, samo ne konzervativan. Strijelčeva neodgovornost i nemarnost će često iritirati jarca. Jarac neće davati dovoljno prostora i slobode strijelcu, pa ako netko od partnera nije spreman na kompromise, bolje je da se ova dva znaka ne upuštaju u ozbiljniju vezu.

Kako se slažu horoskopski znakovi STRIJELAC I VODENJAK

Ovo je kombinacija koja ima velikih izgleda za uspjeh. Oba znaka uživaju u svojoj slobodi, i imaju želju za razvijanjem individualnosti. Čak i ako zadrže tu samostalnost, strijelac i vodenjak često nađu zajednički jezik u mnogim stvarima. Oba znaka vole da su u centru pažnje, a nijednog partnera neće mučiti ljubomora, čak ni onda kada jedan od njih bude imao potrebu za slobodom. Veza je dugotrajna, ali teško da će ijedan od znakova biti inicijator za bračni život.

KAKO SE SLAŽU STRIJELAC I RIBE

Ribe traže pouzdanog partnera, i čvrst oslonac u životu, ali strijelac to nije. Strijelčeva potreba za slobodom neće prijati ribama ni malo, i to će shvatiti kao nedostatak partnerove ljubavi, i ujedno će biti povod za udaljavanje. Strijelac neće biti tu kada ribama bude najpotrebniji, a često će ih i njegov oštar jezik povrijediti. Nijedan od partnera nema poštovanja za potrebe onog drugog, pa je uspješna veza gotovo nemoguća.

Slaganje horoskopskih znakova: JARAC (22. prosinac – 19. siječanj)

KAKO SE SLAŽU JARAC I OVAN

Ovo nije baš najbolja kombinacija, ali zajednička želja za nezavisnošću im može donijeti dosta razumijevanja. Međutim, Ovan je impulzivan, pun entuzijazma, dok je jarac miran i tradicionalan. Oboje imaju potrebu za dominacijom, i različiti stavovi prema mnogim stvarima će ih dovoditi često do sukoba. Ovan ne voli pesimizam jarca, dok će se jarac uporno podsmijevati entuzijazmu ovna. Jedino ih brak može spasiti, jer kada se malo skrase, strasti će se smiriti, i započeti će mirniji život u dvoje.

KAKO SE SLAŽU JARAC I BIK

Ovo je jako dobra kombinacija. Oba znaka vole sigurnost obiteljskog života, i cijene tradiciju. Jako im se dobro poklapaju karakteri, pa imaju savršenu osnovu za dugu vezu i stabilan bračni život. I jarac i bik vole materijalnu sigurnost, i nekad se znaju više posvetiti karijeri nego jedan drugom. Osjećajni bik će uspeti da prodre do romantičnog dijela u jarcu, i savršeno se dopunjavaju.

KAKO SE SLAŽU JARAC I BLIZANCI

Ovo su dva potpuno suprotna znaka, i prije svega ne znaju da cijene kvalitete onog drugog. Jarac je ambiciozan i pouzdan, dok su blizanci sve drugo, ali ne to. Privlačnost je moguća zato što će se pesimističnom jarcu svidjeti dobro raspoloženi blizanci, i pored njih će postati društveniji i pozitivniji. Blizanci će međutim pored jarca steći financijsku sigurnost. Ako shvate na vrijeme da su dovoljno različiti, i da ne mogu uživati u istim stvarima, ali da se savršeno dopunjuju, veza ima izgleda za uspjeh.

KAKO SE SLAŽU JARAC I RAK

Rak i jarac su suprotnih shvaćanja u mnogim aspektima, ali to je i ono što ih međusobno privlači. Oba partnera su okrenuta tradicionalnim vrijednostima i obiteljskom životu, tako da ima izgleda za uspješnu vezu, ali i brak. Problem može biti u tome što će jarac često biti suviše okupiran drugim stvarima da bi posvećivao pažnju partneru, koja je raku potrebna, ali jarac je vjeran, i to će zadovoljiti raka. Jarac je zaokupljen karijerom, dok je rak prilično nezainteresiran na tom planu, ako se razumiju potpuno na tom planu, sve ostalo je manje bitno.

KAKO SE SLAŽU JARAC I LAV

Lav i jarac se često neće razumjeti, jer oboje teže da steknu moć, ali na drugačije načine. Mogući su sukobi oko novca, jer lav voli da troši, dok jarac voli da štedi. Takođe, lav voli da odmara, jarac voli da radi. Oba znaka vole da dominiraju, i teško da će prihvatiti da je drugi partner u pravu. Ako su ipak dovoljno svjesni svojih vrlina i mana, i ako su spremni na kompromise, veza može uspjeti.

KAKO SE SLAŽU JARAC I DJEVICA

Ovo je dobra veza koja može da potraje, jer se oba znaka dobro slažu. Realni su, praktični i konzervativni, i znaju šta žele od života. Takođe oboje su štedljivi, i vole planirati stvari unaprijed, tako da će rijetko dolaziti do konflikta. Okrenuti su obitelji i ne prija im veliko društvo, i znaju kako da provedu vrijeme sami. Ponekad će nedostajati romantike u ovoj vezi, jer nijedan znak nije pretjerano emotivan, ali nikom to neće smetati, i imaju odličnu bazu za sretnu budućnost.

Kako se slažu horoskopski znakovi JARAC I VAGA

Jarac će jako brzo osvojiti vagu, jer će vaga pasti na njegove ambicije i atraktivan izgled, a također i vaga će jako privlući jarca. Međutim, lijenost vage će nervirati jarca koji je navikao da stalno radi, nekad čak i previše, pa će vaga postati jako kritična prema njemu, i optuživati ga što više vremena posvećuje poslu nego njoj. Vaga ima potrebu za stalnih osvajanjem, a konzervativan jarac će teško moći to da prihvati. Suviše su različita ova dva znaka, da bi brak bio uspješan.

KAKO SE SLAŽU JARAC I ŠKORPION

Ova kombinacija obećava mnogo, ali samo pod uvjetom da jedan od znakova prepusti dominantnost svom partneru. Kako jarac ne voli flert van veze, škorpion će biti zadovoljan sve dok ne shvati da je jarcu nekad bitnija karijera nego njihova veza. Jarcu će ponekad prijati škorpionovo pokazivanje ljubomore, jer će mu to biti dovoljan dokaz ljubavi, a za uzvrat će i on promijeniti neke stvari kod sebe. Veza im je jako strastvena, a brak često vrlo uspješan.

KAKO SE SLAŽU JARAC I STRIJELAC

Jarčeva obazrivost i konzervativnost će u ovoj vezi izbiti na površinu, jer je strijelac sve, samo ne konzervativan. Strijelčeva neodgovornost i nemarnost će često iritirati jarca. Jarac neće davati dovoljno prostora i slobode jarcu, pa ako netko od partnera nije spreman na kompromise, bolje je da se ova dva znaka ne upuštaju u ozbiljniju vezu.

KAKO SE SLAŽU JARAC I JARAC

Ova veza je realna, ali nije mnogo zanimljiva. Dva jarca će se razumjeti na poslovnom i financijskom planu, ali neće imati pretjeranu potrebu za izražavanjem emocija, jer se one po njima podrazumijevaju. Problem se može javiti kada budu imali različite stavove oko nekih bitnih stvari, jer su jarčevi jako tvrdoglavi i riješeni da do kraja istjeraju pravdu. Iako se dobro razumiju zbog sličnih pogleda na svijet, neće im biti najinteresantnija veza, pa ako se jave problemi, bolje je da svako krene svojim putem.

KAKO SE SLAŽU JARAC I VODENJAK

Ovo je veza koja se često pretvori u prijateljstvo, jer je jarcu teško da se izbori sa vodenjakom u ljubavnom odnosu. Vodenjak je nestalan, i stalno u pokretu, dok će jarac stalno pokušavati da mu nametne strogu kontrolu. U ovoj vezi nijedan partner neće biti zadovoljan, iako van ljubavnog odosa ovi znaci dijele mnoštvo sličnih ideja. Veza će često zahtijevati puno napora, a brak je gotovo nemoguć.

KAKO SE SLAŽU JARAC I RIBE

Ribe od svog partnera očekuju potpunu predanost, ali jarac, iako vjeran, nekad neće moći da odoli svojoj karijeri, i često će ako mora da bira između partnera i karijere, izabrati ono drugo. Ribe su nježne, i prilagodljive, i ako jarac ne bude previše grub u svojim zapovjedima, veza ipak može opstati. Iako dve različite prirode, često se jarac i ribe lijepo nadopunjuju, iako ne razumiju mnogo jedan drugog.

Kako se slažu horoskopski znakovi: VODENJAK (20. siječanj – 19. veljača)

KAKO SE SLAŽU VODENJAK I OVAN

Ova dva znaka se nekad mogu privući jako brzo, ali nijedno od njih neće biti spremno da se upusti u dužu vezu. Ponekad će biti u napetim situacijama, i rijetko kada će se oboje opustiti i bezbrižno uživati u ljubavi. Ovan će ostvariti svoju želju za dominantnošću, ali ponekad će ga nervirati vodenjakova pasivnost i nepredvidivost. Vodenjak nije toliko seksualno aktivan, i jako rijetko pokreće inicijativu na tom planu, što to može zasmetati ovnu. Veza može postati jako posebna, ako oboje imaju dosta razumijevanja i ako su strpljivi i žele da udovolje drugoj strani ponekad.

KAKO SE SLAŽU VODENJAK I BIK

Ovo je jako rijetka veza, jer bik teško da može da podnese vodenjakovu ravnodušnost i želju za slobodom. Vodenjak međutim na to gleda drugačije, i njemu smeta bikova posesivnost. Bik je ljubomoran na vodenjakove interese, prijatelje i sve što odvlači pažnju svestranom vodenjaku. Bik traži stabilnost u osjećanjima, i ne voli da se igra sa emocijama. Također vodenjak ne uživa pretjerano u seksualnom odnosima generalno, a bik se sa time skoro nikad neće pomiriti. Ova veza može uspjeti samo uz veliko žrtvovanje jednog ili oba partnera.

KAKO SE SLAŽU VODENJAK I BLIZANCI

Ovo je jako dobra kombinacija, jer se blizanci i vodenjak savršeno razumiju, i nikad im neće biti dosadno. Misterioznost blizanaca će privući vodenjaka, dok je otvorenost i inovativnost vodenjaka neodoljiva blizancima. Kako su oba znaka individualci, neće gušiti jedan drugog, a to je i jednom i drugom znaku jako bitno u vezi. Pored svega, biti će i jako dobri prijatelji, i kako se dobro razumiju, postoji mogućnost da iz ove veze ispliva veoma uspješan brak.

KAKO SE SLAŽU VODENJAK I RAK

Vodenjak je previše ravnodušan za emotivne rakove, a vodenjaku je nekad i smiješna tolika osjećajnost njegovog partnera. Vodenjak nikad neće razumjeti zašto rak svakodnevno ima potrebu da mu izjavljuje ljubav, dok će rak zbog toga biti jako nesiguran u osjećanja svog partnera. Rak voli dosta vremena da provodi kod kuće, dok nezavisni vodenjak voli bogat društveni život, pa će nekad više vremena provoditi sa društvom nego sa partnerom. Rak će u ovoj vezi biti često povrijeđen reakcijama vodenjaka, pa se ne savjetuje da se upuštaju u dublji odnos, ako nisu spremni na kompromise.

KAKO SE SLAŽU VODENJAK I LAV

Ova veza može funkcionirati, ali neće biti pretjerano strastvena, jer vodenjak važi za ravnodušan znak, a lav za rezerviran. Lavu je potrebna pažnja, a vodenjak mu to ne može priuštiti. Imaju i različite poglede na nezavisnost – vodenjak voli da istražuje nepoznato, a lav voli luksuzan i stabilan život. Ova dva znaka teško mogu uspostaviti dobar odnos, iako privlačnost postoji.

KAKO SE SLAŽU VODENJAK I DJEVICA

Ova veza može opstati samo uz puno truda i popuštanja, prvenstveno od strane djevice. Na početku će se složiti, i jako uživati u vezi, ali sve do trenutka dok veza ne preraste u nešto ozbiljnije. Tada će se ispoljiti njihove različitosti, naročito na materijalnom planu. Djevica voli materijalnu sigurnost i novac, dok vodenjaku novac nije na listi prioriteta. Vodenjaku je potreban širok krug prijatelja, dok djevica uživa u društvu nekoliko bliskih prijatelja. Ne postoji snažna seksualna privlačnost među njima, i veza zbog toga nema velikih izgleda za uspjeh.

KAKO SE SLAŽU VODENJAK I VAGA

Ovo je jako uzbudljiva kombinacija, jer oba znaka vežu slične potrebe: stalno upoznavanje novih ljudi i bogat društveni život. Vaga i vodenjak će se lako dogovoriti i oko stvari koje im nisu zajedničke, i uvijek će imati razumijevanja za partnera. Oboje će imati nekad potrebu za samostalnošću, ali kako se razumiju u toj potrebi, to im neće predstavljati nikakav problem. Njihova veza često preraste u uspješan brak.

Kako se slažu horoskopski znakovi VODENJAK I ŠKORPION

Ovo je jako strastvena kombinacija, ali uz puno uspona i padova. Vodenjaku ne prija škorpionova ljubomora, a škorpiona uznemiravaju vodenjakova nepredvidiva raspoloženja i želja za slobodom. Vodenjak je izrazito društven, i uživa da bude okružen prijateljima, dok je škorpionu potrebno više intimnosti sa partnerom. Seks im je jako maštovit i neobičan. Da bi veza opstala potrebno je mnogo truda, kompromisa i odricanja.

KAKO SE SLAŽU VODENJAK I STRIJELAC

Ovo je kombinacija koja ima velikih izgleda za uspjeh. Oba znaka uživaju u svojoj slobodi, i imaju želju za razvijanjem individualnosti. Čak i ako zadrže tu samostalnost, strijelac i vodenjak često nađu zajednički jezik u mnogim stvarima. Oba znaka vole da su u centru pažnje, a nijednog partnera neće mučiti ljubomora, čak ni onda kada jedan od njih bude imao potrebu za slodobom. Veza je dugotrajna, ali teško da će ijedan od znakova biti inicijator za bračni život.

KAKO SE SLAŽU VODENJAK I JARAC

Ovo je veza koja se često pretvori u prijateljstvo, jer je jarcu teško da s izbori sa vodenjakom u ljubavnom odnosu. Vodenjak je nestalan, i stalno u pokretu, dok će jarac stalno pokušavati da mu nametne strogu kontrolu. U ovoj vezi nijedan partner neće biti zadovoljan, iako van ljubavnog odosa ovi znaci dijele mnoštvo sličnih ideja. Veza će često zahtijevati puno napora, a brak je gotovo nemoguć.

KAKO SE SLAŽU VODENJAK I VODENJAK

Dva vodenjaka se uvijek dobro razumiju, ali ne postoje neka dublja osjećanja između njih jer su oboje racionalni i ograničeni za duboka osjećanja. Svatko ima previše svojih interesa, ali što se duže budu upoznavali, veza će im postati dublja. Generalno, ovo može biti lijepa veza, sa velikim izgledima za miran brak.

Kako se slažu horoskopski znakovi VODENJAK I RIBE

Ribe će stalno zahtIJevati dokaz vodenjakove ljubavi, i to može početi da opterećuje vodenjaka. Ribe uvijek moraju biti centar svijeta svom voljenom, ali vodenjak ima uvijek još 100 drugih stvari na umu, a i jako je posvećen sebi, na prvom mjestu. Vodenjak hladno reagira na izljeve emocija, i depresivna stanja kod riba, i ako netko ne napravi korak ka rješavanju ovog problema, veza nema mnogo izgleda za uspjeh, iako među njima postoji jaka privlačnost.

Slaganje horoskopskih znakova: RIBE (20. veljača – 20. ožujak)

KAKO SE SLAŽU RIBE I OVAN

Ova dva znaka se jako privlače. Ovnovi vole da dominiraju, a ribe su povodljive i prilagodljive, i savršeno će im odgovarati netko tko uživa u dominantijoj ulozi. Problem može izbiti kada ribe shvate da je ovan uvijek sam sebi na prvom mjestu, jer ribama treba netko da se brine o njima. Imaju jako velike mogućnosti da ostvare jako lijep odnos u braku, ali moraju u startu početi da rade na prevazilaženju njihovih razlika u temperamentu.

KAKO SE SLAŽU RIBE I BIK

Ovaj spoj se na početku veze može činiti savršenim, ali će vremenom slabiti i partneri će se udaljavati jedan od drugog bez nekog specijalnog razloga. Ako se jedan od znakova potrudi da vrati vezu na početni nivo, onda veza može biti dugovječna. Autoritativan bik će imati zadatak da pomaže kolebljivim ribama kojima je uvijek potrebna podrška i poticaj, i uživati će u toj ulozi, a od riba će zauzvrat dobiti sve što im je potrebno u vezi.

KAKO SE SLAŽU RIBE I BLIZANCI

Ovo i nije tako dobra kombinacija, kako nekad u početku veze može izgledati. Blizancima smeta jako posesivnost riba, a ribe nikad neće shvatiti stalnu potrebu blizanaca da se udvaraju i da se svide drugim ljudima. Ribe se jako uvrijede, i sve shvaćaju osobno, a blizanci su nepromišljeni, i vrlo često će nesvjesno povrijediti ribe. Iako će biti strasti, ovo je jako nestabilna veza puna nepovjerenja i sumnje.

KAKO SE SLAŽU RIBE I RAK

Ovo je jako dobra kombinacija, i rak i ribe predstavljaju skladan par. Rakovi su kreativni, dok su ribe sanjari, i zajedno mogu da dođu do ispunjenja snova. Za oba znaka emotivna sigurnost je bitna, i kako pružaju dovoljno ljubavi jedno drugom, zadovoljstvo je obostrano. Problem može izbiti ako riba upadne u depresivno raspoloženje, jer emotivni rak neće biti u stanju da ribe izbavi iz tog stanja. Srećom, ovakvi periodi neslaganja su kratkotrajni, i ako lako prebrode te sitne probleme, smiješi im se jako uspješan brak pun razumijevanja.

KAKO SE SLAŽU RIBE I LAV

Lavu odgovara to što će riba uvijek imati razumijevanja za njega, i što će uvijek imati potrebnu pažnju. Ribe privlače dominantni partneri, ali lav nekad neće moći da tolerira pretjeranu osjetljivost ribe. Kada pažnja i razumijevanje budu potrebni ribama, lav će često pobjeći, jer mu ponos ne dozvoljava da pomogne partneru kada je u nevolji. Veza može biti jako komplicirana, i obično je lav taj koji pobjegne iz veze.

KAKO SE SLAŽU RIBE I DJEVICA

Ribe važe za jedan od najosjećajnijih znakova, i kao takve mogu i u hladnoj djevici probuditi skrivene emocije. Djevica voli sve unaprijed da isplanira, dok ribe vole da slušaju intuiciju, i da rade ono što im se u tom trenutku radi, pa često neće ni provoditi vrijeme zajedno. Kada se projave problemi, ribe se povlače u sebe, dok djevice vole otvoreno da razgovaraju. Ova veza će biti puna briga i nerazjašnjenih pitanja.

Kako se slažu horoskopski znakovi RIBE I VAGA

Iako se na prvi pogled privlače, veza vage i ribe nema puno izgleda za uspjeh. Vage su po prirodi neodlučne, ribe također, i oba znaka karakterizira promjenljivo raspoloženje. Često će ih međusobno iritirati to što su toliko slični. Vaga često postane umorna od potrebe riba da se oslanjaju na nekoga, a ona sama neće biti u stanju to da im priušti. Iako naizgled dosadna i melankolična veza, ima izgleda da se brak ostvari, ako su emocije jake.

KAKO SE SLAŽU RIBE I ŠKORPION

Ovo je jedna od najboljih kombinacija, i kad se jednom nađu ova dva znaka, ako postoji ljubav među njima, nitko i ništa ih ne može razdvojiti. Lako se razumiju, i nekad nije ni potrebno da naglas izražavaju svoje želje. Ribe se oslanjaju na škorpiona, jer su često neodlučne, a škorpion će sa zadovoljstvom prihvatiti ulogu dominantnijeg. Ribama neće smetati škorpionova dominantnost i posesivnost, čak će im i prijati, jer će se tako osjećati voljenim. Oba znaka su odana i istrajna, tako da će im brak biti jako lijep i interesantan.

KAKO SE SLAŽU RIBE I STRIJELAC

Ribe traže pouzdanog partnera, i čvrst oslonac u životu, ali strijelac to nije. Strijelčeva potreba za slobodom neće prijati ribama ni malo, i to će shvatiti kao nedostatak partnerove ljubavi, i ujedno će biti povod za udaljavanje. Strijelac neće biti tu kada ribama bude najpotrebniji, a često će ih i njegov oštar jezik povrijediti. Nijedan od partnera nema poštovanja za potrebe onog drugog, pa je uspješna veza gotovo nemoguća.

KAKO SE SLAŽU RIBE I JARAC

Ribe od svog partnera očekuju potpunu predanost, ali jarac, iako vjeran, nekad neće moći da odoli svojoj karijeri, i često će ako mora da bira između partnera i karijere, izabrati ono drugo. Ribe su nježne, i prilagodljive, i ako jarac ne bude previše grub u svojim zapovjedima, veza ipak može opstati. Iako dve različite prirode, često se jarac i ribe lijepo nadopunjuju, iako ne razumiju mnogo jedan drugog.

KAKO SE SLAŽU RIBE I VODENJAK

Ribe će stalno zahtijevati dokaz vodenjakove ljubavi, i to može početi da opterećuje vodenjaka. Ribe uvijek moraju biti centar svijeta svom voljenom, ali vodenjak ima uvijek još 100 drugih stvari na umu, a i jako je posvećen sebi, na prvom mjestu. Vodenjak hladno reagira na izljeve emocija, i depresivna stanja kod riba, i ako netko ne napravi korak ka rješavanju ovog problema, veza nema mnogo izgleda za uspjeh, iako među njima postoji jaka privlačnost.

Kako se slažu horoskopski znakovi RIBE I RIBE

Ova dva partnera se vrlo dobro razumiju, ali kada se oko nečega ne slože, točno znaju u koju točku da ubodu, ne bi li povrijedile partnera. Ako pak odluče da žive skladnim životom, onda si mogu ostvariti jako lijepu i osjećajnu vezu, jer znaju uvijek šta je potrebno ovom drugom. Kako vole da sanjare, nekad odlutaju jako daleko, pa zaborave na životne obaveze. U krevetu se jako dobro slažu, a i interesantan brak im je zagarantiran.

IZVOR: horoskop-horoskop-horoskop.blogspot.com

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)