Čestitke za godišnjicu braka koje će zadiviti supružnike

Čestitke za godišnjicu braka koje će zadiviti supružnike
Brak

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke za godišnjicu braka. Te čestitke će sigurno zadiviti mlade supružnike a i one koji su duže u braku. Da se podsjetimo, brak je zakonski i društveno uređena zajednica muškarca i žene koja je regulirana zakonima, pravilima, običajima, vjerovanjima i stavovima koji propisuju prava i obaveze partnera. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za prvu pričest. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke za godišnjicu braka

Voljeti je lijepo, voljeti je lako, ali voljeti kao ja ne može svatko. Koliko te volim, to se teško piše, jer svaki trenutak ja te volim sve više! Sretna nam godišnjica braka!

Volim te, kao skitnica daljine, volim te kao sanjar snove, volim te kao jutro sunce, volim te kao pjesnik kiše, reci draga jel’ te netko volio više od mene?

Noćas sam sanjala anđela kako ljubi moje usne na kiši, noćas sam se vidjela u zagrljaju daleko odavde, noćas sam sanjala tebe. Sretna nam godišnjica braka!

Najljepšem bračnom paru želimo sve najbolje za godišnjicu braka. Sretni ste kada imate nekog da vas prati na vašem životnom putu i koji vas prima za ruku kad je najteže.

Koliko ste vas dvoje sretni, jer jedno drugom život činite kompletnim. Sretna 10-ta godišnjica braka!

Super čestitke

Ne prođe niti jedan dan a da se ne zahvalim dragom Bogu što te je poslao i naše životne staze spojio u jednu. Volim te najviše na svijetu!

Cijeli život sam tražio. Razmišljao sam da odustanem, bojao se da ne zalutam. Prije točno godinu dana pronašao sam tebe. Sretna godišnjica ljubavi!

Ti si se pojavio i pokazao mi kako se voli, kraj tebe sam otkrila šta je prava ljubav, zauvijek ćemo biti zajedno. Sretna godišnjica najdraži moj!

Volim te, to su dvije riječi koje mi puno znače. To je ono što želim da kažem, to je ono što živi u mom srcu i tamo će vječno i ostati. Sretna godišnjica braka!

Niste se ni osvrnuli, a već je godina prošla, zato vam želim da sve ide lako i proljeće kao prva godišnjica, ali oni najljepši trenuci, trenuci ljubavi i sreće neka vam traju vječno! Sretna godišnjica braka!

NE PROPUSTI  Imena za lažne profile koja mogu biti dobar izbor

Najbolje čestitke za godišnjicu braka

Kažu da je najljepša prva godina braka, a ja vam želim da vam svaka sljedeća bude kao ta prva! Sretna vam godišnjica!

Morate malo dati, malo uzeti, malo izabrati. U tome je sva priča i u tome je sva veličina ljubavi. Sretna vam godišnjica braka!

I nakon svih ovih godina, naša ljubav mi donosi sreću i radost. Znam da će tako ostati zauvijek, i da ćemo zajedno proslaviti još puno godišnjica.

Najljepša stvar koja mi se desila u životu je to što si odabrala mene. Moja ljubav je svakim danom sve veća. Volim te zauvijek!

Sretna nam godišnjica braka, volim te najviše, koliko je moguće voljeti, pa čak i više od toga.

Zanimljive čestitke

Volim te draga, i želim ti sretnu godišnjicu braka, ovu sada i još tisuće njih, dok naša srca kucaju kao jedno.

Volim te isto kao i prvog dana, volim te od sumraka do svanuća, od početka do kraja, oduvijek i baš i zauvijek jedina moja.

Sretna nam godišnjica našeg braka najdivnija ženo, savršenstvo koje je samo moje!

Sretna nam godišnjica braka draga moja, ljubavi jedina i tajno moga postojanja i trajanja.

Dragi, volim te najviše na svijetu, sretna nam godišnjica braka i neka nam sve bude kao i do sada!

Zakon čestitke za godišnjicu braka

Sretna nam bračna godišnjica draga, hvala ti što si uvijek uz mene bila!

Sretna nam godišnjica braka, hvala ti što si bila i ostala savršena supruga i majka!

Hvala ti što me voliš i ja tebe volim jednako, sretna nam godišnjica ljubavi, i dragi i jedini moj!

Volim te i želim da zajedno ostarimo, i da slavimo još jubilarnih trenutaka zajedno, kao jedno! Sretna nam još jedna godišnjica.

Najljepša ljubav je ona koja probudi dušu, pa duša pjeva dok je živa! Sretna nam godišnjica braka, muškarac moj jedini!

Dobre čestitke

Hvala ti što si uvijek bio i ostao moja duga poslije kiše! Sretna nam godišnjica, voljeni!

Sa tobom, ja sam bolja osoba. Bez tebe, moj život nikada ne bi bio kompletan. Hvala ti što si me izabrao za svoju bolju polovinu. Sretna nam godišnjica braka!

NE PROPUSTI  Posljednji pozdrav: Primjeri za oproštaj od preminulih

Nitko me nikada neće shvatiti kao što me ti shvaćaš! Nitko me nikada neće voljeti, kao što me voliš ti! Radi toga i jesi moj muž! Sretna nam godišnjica!

Prava sam sretnica što si moj muž! Ovaj dan je najbolji dan u životu jer sam ti na ovaj dan rekla “da” i niti jednog trenutka se nisam pokajala! Sretna nam godišnjica braka!

Sretna godišnjica divnoj ženi koja je meni rekla “da” na ovaj poseban dan! Hvala ti na tome, vječno!

Nezaboravne čestitke za godišnjicu braka

Danas je dan kada su se dva srca spojila u jedno. Hvala ti na svoj ljubavi koju si unijela u moj život! Sretna nam godišnjica braka.

Ti si moja jedina ljubav, cijelog mog života, moja ljubljena ženo! Sretna ti godišnjica braka.

Vi ste pravi uzor drugima jer ste ostali jedno uz drugo svih tih godina, unatoč svim problemima! Čestitamo godišnjicu braka!

Čak i nakon toliko godina zajedničkog života, niste se umorili jedno od drugog. Želimo da i dalje ostanete isti. Sretna 20-ta godišnjica.

Čestitamo na još jednoj divnoj godini zajedništva od kako ste se zaljubili jedno u drugo! Sretna vam godišnjica!

Čestitke za pamćenje

Život je čudesan. Ako pronađeš pravu ljubav, postaje još čudesniji. Sve najbolje za vašu godišnjicu divnog braka!

Neka vam brak bude ispunjen ljubavlju i poštivanjem, da se volite cijelog života kao na dan vašeg vjenčanja. Sretna vam godišnjica.

Sretna godišnjica braka najboljem i najskladnijem paru kojeg poznajemo!

Hvala ti što me voliš onakvog kakav zaista jesam. Hvala ti što sam radi tebe postao bolja osoba. Sretna nam godišnjica braka!

Prije pet godina, dogodilo se nešto što je moj život promijenilo iz temelja, nešto o čemu sam samo sanjala. Nikada neću zaboraviti taj trenutak. Sretna nam godišnjica, dragi moj!

Koje su vam najljepše čestitke za godišnjicu braka u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: