Čestitke za Novu godinu za obitelj, prijatelje i druge

Čestitke za Novu godinu za obitelj, prijatelje i druge
Zabavne čestitke za Novu godinu

Ispod možete pročitati još neke čestitke za Novu godinu. Kada dočekate Novu godinu zaželite sve najbolje svojim najmilijima u obitelji, prijateljima i kolegama sa posla. Ako neki od njih nisu u mogućnosti da proslave Novu godinu sa vama, naravno, pošaljite im čestitke putem mobitela. Pogledajte i Božićne čestitke. Ugodna zabava i sretna vam Nova 2020. godina!

Najljepše čestitke za Novu godinu

Doček Nove godine
Doček Nove godine

Želim ti malu vilu na jezeru, mini dvosjed Ferrari, malenu kreditnu karticu sa sumom od svega 2-3 miliončića, malu firmu u vlasništvu i nekoliko malih brilijantskih kamenčića, jer život čine male stvari. Sretna Nova godina!

Puno sreće i lijepih snova neka vam donese godina nova, a sve što te tišti i bol ti stvara, neka odnese godina stara. Sretna Nova godina!

Kada se sklope kazaljke sata i Nova Godina pokuca na vrata, neka vam se ispune sve želje, neka tugu otera veselje! Sretna ti Nova godina!

Sve ružno što ti u knjizi života piše nek se od danas izbriše. A sve lijepo što ti se sniva, nek ti se od ove godine zbiva! Sretna Nova Godina!

U ponoć Nove Godine ja sa tobom biti neću, ali znaj da sam prva koja ti želi sreću. Sretna Nova godina!

Najbolje novogodišnje čestitke

Novogodišnje slavlje
Novogodišnje slavlje

Pogledaj na kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto kao lani. Nije isto godina je nova pa neka ti donese bezbroj bezbrižnih snova. Sretna Nova godina!

Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i ne dozvoli da ti želje netko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!

Puno sreće, zdravlja i ostvarenje onoliko najlepših želja koliko ova Nova godina ima brojeva! Sretna Nova godina!

Želim ti da se svaki dan u Novoj godini budiš pored ljudi koje voliš! Sretna Nova godina!

Neka ti svaki novi dan u Novoj godini bude ispunjen ljubavlju i smijehom, jer ništa manje ni ne zaslužuje! Sretna Nova godina!

Cool čestitke za Novu godinu

Najdraže čestitke za Novu godinu
Najdraže čestitke

Kakva je ova novogodišnja noć, u nama budi čarobnu moć, a moja moć je ova želja provedi život pun veselja i neka ti ova Godina Nova ostvari pregršt najljepših snova. Sretna Nova godina!

Nova godina je poput praznog lista, na kome se ispisuju osjećanja čista, ljubav, zdravlje, sreću i veselje  to su ti moga srca želje. Sretna Nova godina!

Polako se bliži trenutak slavlja, od srca vam želim dobrog zdravlja, želim da sreća u vašem domu cvjeta, i da vam ništa u životu ne smeta. Sretna Nova godina!

I noćas kreće ponovo sve, u krugu cijeli život stane, kao i uvek želim ti sreću, želim ti ljepše, bolje dane. Ništa sreću da ti ne kvari, a sve što želiš da se ostvari. Sretna Nova godina!

Neka ti život samo lijepe stvari donese, duša vječno ostane nježna i mlada, sve što poželiš neka bude tvoje, a suze da pustiš samo od sreće. Sretna ti Nova godina!

Koje su vam najljepše čestitke za Novu godinu iz ove objave?

Možda će vas zanimati i ovo: