Film San Andreas Mega Quake (2019): Pustolovni filmovi

Film San Andreas Mega Quake (2019): Pustolovni filmovi
Photo: YouTube Movie Coverage

Ispod možete pročitati kratak opis za dramu, akciju i avanturistički film San Andreas Mega Quake, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film San Andreas Mega Quake

Godina filma: 2019

Filmski žanr: Akcija, drama, avantura

Režija: H.M. Coakley

Uloge: Christie Nicholls, Liz Fenning, Joseph Michael Harris i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Znanstvenici dolaze do užasnog otkrića: “Veliki” dolazi za dva dana, s njim će Kalifornija potonuti u ocean. Njihova jedina nada je razbiti vulkan koji će istisnuti energiju potresa i izgraditi novu koru na površini.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Drama

Drama znači radnja. Ona obuhvaća sve književne vrste namijenjene izvođenju na pozornici, a koje svoj pravi smisao dobivaju u kazališnoj predstavi.

NE PROPUSTI  Bugsy (1991): Filmovi Warrena Beattyja

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film San Andreas Mega Quake i ako jeste, koja je vaša ocjena filma? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.