Humoristične čestitke za rođendan

U ovoj objavi možete vidjeti neke najljepše humoristične čestitke za rođendan. Te šaljive rođendanske čestitke će posebno razveseliti vaše najmilije. Ukratko, rođendan je dan u godini, kada se slavi obljetnica rođenja. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka, Instagrama itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke hrvatske čestitke za Božić. Ugodna zabava.

Najbolje humoristične čestitke za rođendan

Humoristične čestitke za rođendan
Smiješne rođendanske čestitke

Zaboravi poklon, pa nemam ja novaca za bacanje. Šala mala, znaš da mora biti za tebe. Sretan ti rođendan, uživaj!

Ti što stariji to ode više novaca za brojne svijeće. Znaj da je šala, malo humora neće škoditi. Sretan rođendan, proslavi najmanje 100 rođendana!

Dosta mi je više tvojih rođendana, svaki puta mrmljaš da ti ne valja poklon. Šalim se, samo malo da te zbunim. Neka ti se u životu sve ostvari, sretan ti rođendan!

Šta ima veze što nemaš zube, smij se od uha do uha. Malo humora nikome nije naškodilo, sretan rođendan!

Najljepše šaljive rođendanske čestitke

Možeš li ti bar jednom zapamtiti što sam ti poželio zadnji rođendan? Šalim se, živio ti meni 100 godina u sreći i zdravlju. Sretan rođendan!

Opet tvoj rođendan, daj više reci da ga ne slaviš i da smo dosadni. Šala samo, znaš da smo otkačeni. Sretan ti rođendan!

Svake godine si sve širi, lakše te preskočiti nego zaobići. Šala kao i svake godine, ajmo ludo proslaviti. Sretan rođendan!

Što misliš ti, da nećeš nikada ostariti? To zaboravi. Šalim se, uvijek se osjećaj mlad i doživi puno, puno lijepih godina. Sretan ti rođendan!

NE PROPUSTI  Sobne biljke koje čiste zrak: Korisni savjeti

Nezaboravne humoristične čestitke za rođendan

Sorry, nema poklona, opet sam izgubio novčanik. Ajde, šala mala, smijeha treba pa idemo slaviti. Sretan rođendan!

Stalno čekam da bar jedan rođendan negdje otputuješ pa da odahnem i uštedim nešto. Šalim se, šalim. Samo ti svaki rođendan budi prisutan i da ga ludo proslavimo. Neba ti je sretan!

Ajde, protezu vadi i neka krene luda zabava. Svaki puta ti ispadne. Šala, opusti se i neka krene zabava. Sretan rođendan!

Eto, dođe dan kada na tvojoj torti ima više svijeća nego ti dlaka na glavi. Šalimo se, prije slavlja da se glasno nasmijemo. Sretan ti rođendan!

Dobre smiješne rođendanske čestitke

Šta ti ja mogu, ostari i ti brzo. Šalim se, živio ti 100 godina i uvijek se osjećaj mlad. Sretan rođendan!

Ajde stari, vadi to piće i što manje priče. Sretan rođendan legendo, živio ti nama 200 godina!

Lažemo ti svake godine tako ćemo i ove. Znaš da je samo šala, želimo ti još više uspjeha u životu. Sretan ti rođendan!

Ajde više konačno ostari, dosta nam je više ovih slavlja, svaki puta završimo pod stolom. Šala samo, znaš da ne mislimo ozbiljno. Sretan rođendan!

Koje su vama najljepše humoristične čestitke za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke smiješne i šaljive rođendanske čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: