Lijepe čestitke za vjenčanje koje oduševljavaju

Ispod možete vidjeti najbolje lijepe čestitke za vjenčanje. Te čestitke će sigurno natjerati na razmišljanje one kojima se upućuju. Ukratko, vjenčanje ili sklapanje braka je ujedno svečani čin i obred, gdje žena i muškarac postaju supružnici. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke lude čestitke za rođendan. Ugodna zabava.

Lijepe čestitke za vjenčanje koje oduševljavaju
Prigodne čestitke za sklapanje braka

Najbolje lijepe čestitke za vjenčanje

Tako sam presretan što ste me pozvali na vaš lijepi svečani dan. Želja mi je da cijeli život imate puno sreće, ljubavi i zdravlja. Čestitam vaše vjenčanje!

Dragi mladenci, neka vaš zajednički život ima puno radosti, neka vam u životu uz Božju pomoć sve bude lijepo. Čestitamo sklapanje braka!

Lijepi ste oboje i neka vam brak bude ispunjen velikom ljubavi i zdravljem. Čestitam vaše vjenčanje od srca!

Mladenci naši, lijepo se volite kako sada tako i u starosti. Želim vam sve ono najbolje što vam se može desiti u životu. Čestitam sklapanje braka!

Najljepše čestitke za sklapanje braka

Da, stvoreni ste jedno za drugo, prelijep bračni par. Želim vam puno sreće i ljubavi, budite zajedno u dobru i zlu. Čestitamo vam vjenčanje!

Imajte jedno u drugo puno ljubavi bez ikakvih uvjeta, poštivajte se puno i želim vam sve ono lijepo što se poželjeti može. Čestitam sklapanje braka!

Ovo je baš lijep dan, te smo presretni što ste i nama uputili pozivnicu za vaše vjenčanje. Neka vam je sa velikom srećom, čestitamo vjenčanje!

Ovo je lijep životni događaj a vas dvoje ste toliko lijepi da vas je ugodno gledati. Mladenci, neka vam brak bude ispunjen predivnim događajima. Čestitamo sklapanje vašeg braka!

NE PROPUSTI  Romantične poruke za dobro jutro

Nezaboravne lijepe čestitke za vjenčanje

Neka ste pronašli ljubav vas dvoje, stvarno ste lijep par da se to ne može opisati. Puno bračne sreće vam želim, čestitam vjenčanje!

Dragi mladenci, neka bude mirno i lijepo vaše bračno putovanje. Volite jedno drugo cijeli svoj život, čestitamo sklapanje braka!

Sve što želim je to da imate lijep zajednički život te da u svakom trenutku uživate u braku, da vam ništa ne nedostaje. Čestitam vaše vjenčanje od srca!

Ljepotani naši, čuvajte jedno drugo, lijepo se volite bez opterećenja. Sretni smo radi vas dvoje što ste se pronašli, čestitamo sklapanje braka!

Dobre čestitke za sklapanje braka

Ti voli lijepo svoju suprugu, a ti svoga supruga. Želimo vam puno bračne sreće dragi mladenci. Čestitamo vjenčanje!

Neka vaša bračna zajednica bude prelijepa, ispunjena velikom ljubavi bez ikakvih uvjeta. Čestitamo sklapanje braka!

Bitno je da se poštivate, razumijete jedno drugo i volite bez granica. Ovo je stvarno lijep dan, hvala vam što ste nas pozvali. Čestitamo vaše vjenčanje!

Lijepi mladenci, neka vaš zajednički život bude ispunjen velikom srećom i neka vam bude dug život. Čestitamo vam sklapanje braka!

Koje su vama najbolje lijepe čestitke za vjenčanje u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke prigodne čestitke za sklapanje braka. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: