Lude čestitke za rođendan koje zabavljaju

Ispod možete vidjeti razne i najbolje lude čestitke za rođendan. Te rođendanske čestitke će sigurno natjerati na razmišljanje one kojima se upućuju. Ukratko, rođendan je dan u godini, kada se slavi obljetnica rođenja. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke lude čestitke za rođendan najboljoj prijateljici. Ugodna zabava.

Lude čestitke za rođendan koje zabavljaju
Rođendanske čestitke za sve generacije

Najbolje lude čestitke za rođendan

Proslavimo ludo i ovaj tvoj rođendan, neka ostane u pamćenju kao i svi rođendani do sada. Volim te puno, sretan ti rođendan!

Umjesto da budemo ozbiljnije mi smo da godinama sve luđe i luđe. Nema veze, bitno je da smo sretne i zdrave, sretan rođendan!

Bsš imaš ludu frizuru na ovaj tvoj dan. Nasmijao si me od uha do uha. Sretan ti rođendan, živio ti meni 100 godina!

Toliko već godina imamo nas dvije a uvijek otkačene od ludosti svakakvih. Sretan ti rođendan draga moja, neka ti se sve želje ostvare!

Najljepše rođendanske čestitke

Uvijek kažeš da neće biti luda proslava rođendana a ono uvijek kontra, svaki tvoj rođendan sve luđi i luđi. Sretan ti rođendan!

Najdraži si mi i najotkačeniji frend, svaki puta prirediš nešto ludo i nezaboravno. Ne može čovjek a da se dobro ne nasmije. Sretan rođendan!

Ma lijepa si, šta se stalno gledaš u ogledalo, pa puknuti će. Volimo te puno, sretan ti rođendan!

Ludo ćemo slaviti i od rođendanskog slavlja nećemo doći sebi 3 dana. Jedva smo dočekali tvoj dan, tvoj otkačeni rođendan. Neka je sretan!

Nezaboravne lude čestitke za rođendan

Ostario si već a i dalje otkačen kao da imaš 20 godina čovječe. Nema veze, bitno je da si nam sretan, sretan ti rođendan!

NE PROPUSTI  Lijepe čestitke za rođendan prijateljici

Daj da malo usporimo sa ludim proslavama tvog rođendana, pa nismo više tako mladi, vrijeme je da se uozbiljimo. Sretan ti rođendan!

Znam da će i ovaj puta biti luda proslava 100 na sat. Toliko mi je falilo da se opustim, sretan rođendan!

Vjerujem da ćemo danas “odlijepiti” svi od ovog slavlja. Tako i treba, mora biti ludo i nezaboravno. Sretan ti rođendan!

Dobre šaljive rođendanske čestitke

Šala velika i ludi smijeh, to nam treba, da sve ispunimo humorom kao i svaki puta. Sretan ti rođendan!

Što bi ti, da vječno budeš mlada? Ajde, učvrsti protezu i možemo krenuti sa ludim slavljem. Sretan ti rođendan!

Ajde, pripremaj slavlje i na smij se puno, da ne vidimo svaki tvoj drugi zub. Sretan rođendan!

Nemoj zbijati više šale kao prije, ne mogu se puno smijati jer fale zubi. Šalim se, želja mi je da bude humora na izvoz. Sretan ti rođendan!

Koje su vama najljepše lude čestitke za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još smiješne rođendanske čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)