Mali online horoskop: Zvijezde vam pomažu

Pozdrav dragi čitatelji i pratitelji ove web stranice. U nastavku možete pročitati mali online horoskop. Nadamo se da će vam horoskop biti zanimljiv.

Mali online horoskop: Zvijezde vam pomažu
Osjećati znači postojati. Vi mislite kako ste previše osjećajni ili vam drugi stalno govore da ste sasvim bezosjećajni. Da li patite od viška ili manjka osjećaja? Možda su vaši osjećaji krivi za sve, a možda nisu.

Zanimljivi mali online horoskop: Jeste li osjećajni?

OVAN 21. 3. – 19. 4.

Kad Ovan nešto osjeća onda to osjeća jako, s puno strasti, ali nažalost osjećaji Ovna su najčešće kratkotrajni. Ovan će u vezi pokazati što osjeća, ali samo kad zaista i misli, a to znači da su osjećaji Ovna prije svega iskreni. Kod Ovnova gotovo uvijek prevladavaju osjećaji prije razuma.

BIK 20. 4. – 20. 5.

Bikovi osjećaju također iskreno, ali na duže vrijeme. Njihovi osjećaji se teško zadobivaju, ali kad ih netko dobije onda će se uvijek moći osloniti na njih, odnosno na povjerenje i ljubav Bika. Kod bikova su u ravnoteži razum i osjećaji, ali dogodi se da razum prevladava, a osjećaji su uvijek prisutni, bili oni izraženi ili ne.

BLIZANCI 21. 5. – 21. 6.

Vjetropirasti Blizanci imaju osjećaja i pokazat će ih ako treba, samo su i u njima, kao i u svemu, površni. Kad osjećaje treba dokazati i iskazati riječima, nema onog tko će to bolje napraviti od Blizanca, ali kad osjećaje treba dokazati djelima, Blizanci se jednostavno izgube.

RAK 22. 6. – 22. 7.

Rakovi uvijek stavljaju osjećaje ispred razuma i to pravilo nikad ne krše, što naravno, nije dobro, bar onda kad su oni u pitanju, jer znamo da je Rakove, odnosno njihove osjećaje lako povrijediti. Njihovi osjećaji su iskreni, dugotrajni i duboki, a to nije dobra kombinacija pogotovo ne ako se poklone osobi koja to neće znati cijeniti.

LAV 23. 7. – 23. 8.

Lavovi se više nego itko mogu podičiti iskrenim osjećajima. Oni se nikad ne zavaravaju osjećajima ili misle da za nekog nešto osjećaju, oni jednostavno znaju kad nešto osjećaju. Osjećaje Lavova i nije baš lako dobiti, treba proći vrijeme da vas Lav upozna i što je važnije da se svidite Lavu.

NE PROPUSTI  Ateizam u Hrvatskoj, ateizam u Europi a i svijetu

DJEVICA 24. 8. – 22. 9.

Kod Djevica su osjećaji kao uostalom i sve, složeni i ne mogu proći bez analize. Gotovo uvijek Djevice stavljaju razum ispred osjećaja, jer misle da je tako najbolje. Čak i kad je Djevica u dugoj vezi dogodi se da joj je teško pokazati što osjeća.

VAGA 23. 9. – 23. 10.

Vage dosta često osjećaju i to iskreno, bar u tom trenutku. Jedini njihov problem je u tome što nisu nikad do kraja sigurne da li su u pitanju pravi osjećaji ili nešto drugo. Vage svoje osjećaje iskazuju na pažljiv i profinjen način, kao npr. nježnošću, lijepim poklonima, romantikom i slično.

ŠKORPION 24. 10. – 21. 11.

Osjećaje Škorpiona je malo teže dobiti. Ako želite baš vi biti onaj sretnik/ca koji će postići da Škorpion nešto osjeća, onda morate biti iskreni, dosljedni i povjerljivi. Škorpionski osjećaji su najdublji i najčvršći, a Škorpion ih najbolje pokazuje u krevetu.

STRIJELAC 22.11. – 21. 12.

Strijelci obično osjećaje poklanjaju osobama koje ih fasciniraju, osobama koje su originalne i po mogućnosti koje su izdaleka, bilo u napredno-umnom ili zemljopisnom smislu. Kod Strijelaca nema suzdržavanja kad su osjećaji u pitanju, jer samo se jednom živi, a tko zna kad će opet nešto osjećati za nekoga.

JARAC 22. 12. – 20. 1.

Jarcima najviše, odnosno najčešće, zamjeraju da nemaju osjećaja, upravo zato jer se takvima prikazuju, a da li Jarci imaju i koliko imaju osjećaja to samo oni znaju, no sigurno je da ih neće pokazati. Zbog nekog straha ili nesigurnosti Jarac će se uvijek odlučiti prije za razum, nego za osjećaje. Pravi Jarac nikad se neće do kraja predati osjećajima.

NE PROPUSTI  Atlantida je prema Platonu bila veliki otok

VODENJAK 21. 1. – 18. 2.

Vodenjaci su doista velikodušni u poklanjanju svojih osjećaja. Kad je Vodenjak u vezi, svoje osjećaje će vjerojatno iskazivati na podosta čudne načine, kao npr. skočiti u more obučen, dubiti na trepavicama, i sl. To je osnova Vodenjačkog šarma, a može se lako zaključiti da se Vodenjak neće suzdržavati od pokazivanja osjećaja.

RIBE 19. 2. – 20. 3.

Ribe su obdarene velikom osjećajnošću. Njima su ljubav i osjećaji uvijek na prvom mjestu i ništa ne može biti ispred njih. Ribe se uvijek predaju osjećajima, a njihove osjećaje je lako zadobiti. No, često drugi vide da su osjećaji Ribama slabe točke, pa ih iskoriste i povrijede.

Da li vas je zabavio ovaj mali online horoskop? Recite nam u komentarima. Hvala!

Možda će vas zanimati i ovo: