Molitve za anksioznost koje će vam sigurno pomoći

Molitve za anksioznost koje će vam sigurno pomoći
Svete molitve

U ovoj objavi možete vidjeti neke molitve za anksioznost. Te posebne molitve će sigurno pomoći vama i vašim bliskim ljudima koji pate od tjeskobe. Da se podsjetimo, molitva je religijsko obraćanje Bogu, moljenje Boga za nešto, zahvaljivanje i razgovor s Bogom. Ako vas zanima, pogledajte neke molitve za alkoholičare.

Svete molitve za anksioznost

Bože, ponekad se osjećam tako tjeskobno da nisam u stanju moliti. Molim te, oslobodi moju dušu iz ovih okova. Zahvaljujem ti na tvojoj oslobađajućoj moći i u Isusovo ime želim odbaciti od sebe zao duh tjeskobe, mržnje, straha, samosažaljenja, nasilja, krivnje, nepraštanja i svaku drugu negativnu silu koja mi prijeti.

Molim te Gospodine, prekini lance koji me drže okovanim. Oslobodi me ovoga velikog zla, izliječi sva bolna sjećanja, ispuni svojom ljubavlju, mirom i radošću. Obnovi u meni radost otkupljenja. Hvala ti, što slušaš moje molbe i vodiš me kroz život. Amen

Molitve pomoći

Zahvaljujem ti, svemogući Bože, na Tvojoj oslobađajućoj moći i u Isusovo moćno ime odbacujem od sebe zli duh tjeskobe, mržnje, straha, nasilja, krivnje, nepraštanja, i svaku drugu zlu silu koja mi prijeti. Sve ovo skupljam i odbacujem u ime Isusovo. Gospodine, prekini lance koji me drže zarobljenim.

Isuse, vrati se sa mnom do trenutka kada me napala ova velika tjeskoba i oslobodi me u srži ovoga zla. Izliječi sva bolna sjećanja. Ispuni me svojom ljubavlju i mirom. Obnovi u meni radost otkupljenja. Milostivi Isuse, neka me preplavi rijeka radosti. Ja te ljubim, Isuse. Slavim Te. Pomozi mi da se prisjetim svega za što ti trebam zahvaliti. Bože, pomozi mi da Ti se približim i dotaknem Te. Usmjeri moj pogled na Tebe, a ne na probleme. Hvala Ti, Bože, što me vodiš u život. Amen.

Dobre molitve za anksioznost

Oslobodi me, Isuse, od svih vrsti strahova. Oslobodi me straha da sam bezvrijedan i da sam nesposoban. Oslobodi me od straha da ću biti nevoljen ili da ću biti odbačen i ne prihvaćen. Oslobodi me straha od samoće, bolesti i smrti.
Molim Te Isuse, oslobodi me straha od ljudi
i straha da sam lošiji od drugih.

Oslobodi me straha da ću nešto loše doživjeti i da neću uspjeti u svojim poslovima. Oslobodi me straha od progonstva radi svjedočenja i vodi me po Duhu Svetom da živim po Tvojoj volji. Daj mi hrabrosti da odbacujem laži, da se ne bojim istine i da je uvijek govorim. Amen

Primjerene molitve

O Bože, vapaj mi poslušaj, s kraja zemlje vapijem k Tebi jer mi srce klonu. Dignut ćeš me na liticu i pokoj mi dati, jer Ti si moje sklonište, utvrda čvrsta protiv dušmana. (Psalam 61, 1 – 4)

Ti si moj zaklon, utvrda moja, Bože moj u koga se uzdam! (Psalam 91,2)

Bože, Ti si mi svjetlost i spasenje, koga da se bojim? Ti si štit života moga, pred kime da strepim? Kad zlotvori navale na me da mi tijelo žderu, protivnici moji i dušmani moji posrću i padaju. Neka se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji! (Psalam 27,1 – 3)

Da li ste molili molitve za anksioznost? Možete nam reći u komentarima ove objave i navesti još neke molitve. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: