Molitve za alkoholičare koje će sigurno pomoći

Molitve za alkoholičare koje će sigurno pomoći
Molitve

U ovoj objavi možete vidjeti neke molitve za alkoholičare. Te posebne molitve će sigurno pomoći vama i vašim bliskim ljudima koji pate od alkoholizma. Da se podsjetimo, molitva je religijsko obraćanje Bogu, moljenje Boga za nešto, zahvaljivanje i razgovor s Bogom. Ako vas zanima, pogledajte neke molitve za Veliki petak.

Svete molitve za alkoholičare

Bože moj, oslobodi (ime) koji robuje pijanstvu, prizivam Tvoje milosrđe da mu pomogneš i spasiš ga. Ozdravi ga i Duhom Svetim preobrazi, Gospodine, ispuni ga svojom milosrdnom ljubavi. Amen

Isuse milostivi koji širiš ruke bolesnima pomozi mi jer ne želim umrijeti niti štetiti svojoj okolini i ljudima koje volim. Isuse daj mi puno snage da mogu postići da sa radošću živim u stvarnosti. Svoje tijelo prepuštam u tvoje svete ruke da ga ozdraviš i prosvijetliš sjajnim svjetlom. Pomozi mi Isuse da izdržim proces odvikavanja od alkohola. Želim bit sretna i zdrava osoba koja može da uđe u novi život. Hvala ti Isuse.

Primjerene molitve

Bože, mladost se danas okreće pogrešnim ponudama ovoga svijeta. Ovisnost brzo preuzima sve više života. Alkohol tjelesno i psihički uništava mlade koji tek razvijaju svoj svijet, a već su zatrovani lošim primjerima življenja. Prosvijetli njihove pameti da napokon shvate štetnost onoga čemu su podali svoje živote. Daruj im mudrost da shvate pogibelj koja im prijeti i snagu da se svim silama odupru opakoj bolesti. Amen

Gospodine, oslobodi me ovisnosti od alkohola. Pomozi mi da shvatim kako je sve počelo, da prihvatim pogreške i da ih ispravim. Molim te za oprost jer drugima nanosim bol, daj da ojačam i krenem pravim putem. A ti budi moja sigurnost i daj da sav mir pronalazim u tebi. Neka padovi ostanu iza mene, otvori me za povjerenje i ljubav… Ozdravi me i smiluj mi se.

NE PROPUSTI  Religija budizam i dug put u nirvanu

Kršćanske molitve za alkoholičare

Bože, sve je više mladih ljudi koji svoju prazninu pokušavaju liječiti alkoholom. Sve je više onih koji ne žele govoriti o svojim problemima, savjetovati se s prijateljima i svojim bližnjima, već piju alkohol kako bi bili sretni. Kakva je to sreća? Trenutno stanje radosti koje nekoliko sati kasnije, kada alkohol prestane djelovati, naglo nestaje.

Daruj nam, Gospodine, poletan duh, da svaki problem pobijedimo osmjehom, svaku tugu izliječimo zagrljajem i svaku bol uništimo lijepom riječi. Daruj nam mudrosti da svoju zabavu usmjerimo prema istinskim vrijednostima, a štetni sadržaj naše radosti uništimo u samome početku. Molim te, Gospodine, za sve one koji su postali podložni utjecaju alkohola.

Pokaži im da radost i veselje ne dolaze od alkohola, već da je izvor svake radosti naše srce, koje traži Gospodina. Svaki je problem rješiv. Ali, pravi lijek je naša volja i vjera u tvoju veliku moć ozdravljenja. Pokaži nam pravi put do ispunjenja potpunom radosti i istinskom srećom. Amen

Da li ste molili molitve za alkoholičare? Možete nam reći u komentarima ove objave i navesti još neke molitve. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.