Molitve Svetom Antunu koje će vam sigurno pomoći

Molitve Svetom Antunu koje će vam sigurno pomoći
Vjera i religija: Razne molitve pomoći

Ispod možete vidjeti neke molitve Svetom Antunu koje će vam sigurno biti od pomoći. Te molitve za posebnu milost, za obraćenje grešnika i molitve nakane možete moliti svaki dan za sebe i druge.

Posebne molitve Svetom Antunu

O Bože, dobri i milosrdni Oče! Ti si odabrao sv. Antuna za svjedoka Evanđelja i glasnika mira u svojem narodu. Čuj molitvu koju Ti upravljamo po njegovu zagovoru. Posveti svaku obitelj, pomozi joj da raste u vjeri, očuvaj je u jedinstvu, miru i radosti. Blagoslovi našu djecu, štiti naše mlade. Pomozi onima koje iskušavaju razne bolesti, trpljenje i osamljenost. Podrži nas u naporima svakog dana, darujući nam svoju ljubav. To Te molimo po Kristu, Gospodinu našemu. Amen.

Svetom Antunu za posebnu milost

Tebi se, o moćni čudotvorče, utječemo; tebi, u čijim je grudima tako vruće plamtjela vatra ljubavi prema Bogu i siromasima da si po njoj zavrijedio nositi u naručju djetešce Isusa koji se htio roditi u siromaštvu. Tebi se potpunim pouzdanjem obraćamo da moliš dobroga Spasitelja neka nam se u ovoj nevolji smiluje. Daj, izmoli nam milost (izreci svoju nakanu) što ponizno prosimo. Ako nam je izmoliš, tebi ćemo na čast, o slavni sveti Antune, udijeliti kruh siromasima koje si na zemlji tako ljubio. Amen.

Molitve Svetom Antunu za obraćenje grešnika

Veliki sveče! Ti si posvetio svoj život i istrošio svoje snage za spas kršćana i povratak nevjernika k Bogu. Ti si i sada posrednik Božjega milosrđa za obraćenje grešnika. Molim te, posreduj kod Gospodina za (reci ime osobe), meni vrlo dragu osobu, koja, na žalost, ne živi po evanđeoskoj nauci niti prema svom krsnom pozivu. O dragi sveče, neka ta osoba nađe izgubljenu vjeru, neka počne živjeti pravim kršćanskim životom i neka nađe mir i radost Božjega prijateljstva! Ne dopusti da upropasti svoju vječnu sreću, već posreduj da opet postane Božje dijete i osjeti Božju milost u ovom životu i neizrecivu radost na drugom, u nebesima. Amen.

Da li ste molili ove molitve Svetom Antunu i da li su vam pomogle? Možete nam reći u komentarima. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: