Najljepše čestitke za vjenčanje

Ispod možete vidjeti najljepše čestitke za vjenčanje. Te čestitke za sklapanje braka će sigurno posebno razveseliti one kojima se upućuju. Ukratko, vjenčanje ili sklapanje braka je ujedno svečani čin i obred, gdje žena i muškarac postaju supružnici. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše rođendanske čestitke. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke za vjenčanje
Prigodne vjenčane čestitke

Samo najljepše čestitke za vjenčanje

Lijepi naši mladenci, tako smo presretni radi vas što ćete se danas vjenčati. Volite jedno drugo cijeli život, čestitamo vam sklapanje braka!

Kako vas je lijepo vidjeti tako mlade i zaljubljene. Hvala vam od srca što ste mi uputili pozivnicu, želim vam oboje svu sreću svijeta, čestitam vam vjenčanje!

Da, pronašli ste jedno drugo i sigurni smo da ćete se dobro slagati, poštivati i voliti do kraja. Primite od nas najljepše čestitke za sklapanje braka!

Brak će vam biti predivan, samo se volite, pomozite jedno drugom i uživajte u zajedničkom životu. Volimo vas puno, čestitamo vam vjenčanje!

Najbolje čestitke za mladence

Mladenci, imajte puno povjerenja jedno u drugo, razumijevanja, velike ljubavi uvijek i sve će biti dobro. Čestitam sklapanje vašeg braka!

Ovo je lijep dan, vaše vjenčanje. Hvala na pozivu i želim vam sve najljepše što se može poželjeti za vašu sreću. Čestitam vjenčanje!

Ovo je sigurno najljepše vjenčanje kojemu smo prisustvovali. Tako nam je drago radi vaše sreće koja je stvarno prejaka. Čestitamo vam sklapanje braka!

Želim vam puno, puno najljepših godina života koje su pred vama dvoje. Volite se i pazite, čestitam vam vjenčanje!

Nezaboravne najljepše čestitke za vjenčanje

Neka vam bude predivno bračno putovanje, eto, to su moje želje za vas dvoje. Čestitam vam sklapanje braka!

Mladenci naši, čuvajte jedno drugo cijeli život, volite se puno i neka vam nitko ne stane na put. Čestitamo vam vjenčanje!

Puno sreće želim u vašem budućem zajedničkom životu, neka vam se događa samo ono najljepše. Čestitam vam sklapanje braka!

Neka vam zajednički život bude savršen, pun ljubavi i razumijevanja. Volimo vas, čestitamo vjenčanje od srca!

Dobre čestitke za brak

Neka vas dragi Bog blagoslovi i ostvari sve vaše želje i snove. Hvala na pozivu za ovaj divni dan, čestitam vam sklapanje braka!

Neka vaša ljubav ne bude ista kao danas, nego neka bude sve veća i veća kako će godine prolaziti. Čestitamo vam vjenčanje!

Mladenci, budite dobro i neka vam se svi snovi ostvare. Čestitamo vam sklapanje braka!

Presretni smo što smo prisutni i predivni ste oboje. Čestitamo vam vjenčanje svim srcem!

Koje su vama najljepše čestitke za vjenčanje u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe vjenčane čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: