Najljepše slike mora i plaža i destinacije za odmor

Najljepše slike mora i plaža i destinacije za odmor
Najljepše slike mora koje će vas oduševiti

Ispod su neke najljepše slike mora i plaža na svijetu. Slike vam mogu pomoći da si izaberete neke destinacije za odmor. Za godišnji odmor ljudi najviše vole otići na more, naravno, oni koji mogu, ovisno koliko imaju novaca. Česte destinacije za odmor su odlazak na Jadransko more. Možda u životu, ako niste nikada bili, posjetite lijepa mora i plaže u svijetu.

NAPOMENA: Navedene najljepše slike mora i plaža su samo informativnog karaktera i zabave. To nisu turističke ponude.

Najljepše slike mora na svijetu

Prelijepa slika mora, te zalazak sunca. Tko ne bi poželio ovdje provesti godišnji odmor?

Najljepše slike mora i zalaska sunca
More i zalazak sunca

More i pješčana plaža na Maldivima. Maldivi su država na otoku u Indijskom oceanu. Ovo je raj na zemlji!

Destinacije za odmor - Maldivi
Maldivi

Prelijepa plaža i more u Kaliforniji. Kako bi bilo lijepo ovo posjetiti i uživati. Kalifornija je država u SAD-u a proteže se uz obalu Tihog oceana.

Godišnji odmor u Kaliforniji - obala Tihog oceana
Tihi ocean Kalifornija

Predivna plaža i more u Polineziji. Ovo se ne viđa često. Godišnji odmor ovdje bi posebno liječio i dušu i tijelo! Polinezija su skupine otoka u Tihom oceanu a ima ih preko 1000.

Najljepše slike plaža i otoka - Polinezija
Prelijepa Polinezija

Zanimljiva i lijepa plaža na Karibima – Dominikanska republika. Preporuka za posjetiti. Za Karibe se koriste i imena Antili i Zapadnoindijski otoci.

Destinacije za odmor - Karibi
Plaža Karibi

Prelijepe plaže za godišnji odmor

Divna plaža u Panami – Karibi. Predivno izgleda na slici, a uživo da se ne govori. Panama je najjužnija država u Srednjoj Americi.

Destinacije za odmor - Panama
Panama

Plaža i more u Grčkoj. Kažu da je u Grčkoj more prelijepo, a cijene jako pristupačne. Pa, što čekate? Uputite se u Grčku i provedite lijep godišnji odmor! Grčka ili Helenska Republika je država u jugoistočnoj Europi.

Najljepše slike mora i plaža - Grčka
More u Grčkoj

Prelijepo more u Cipru. Cipar je otočna država u istočnom Sredozemlju.

Destinacije za odmor - Cipar
More Cipar

Prelijepa plaža u Sjevernom moru. Sjeverno more je more u Atlantskom oceanu a nalazi se na sjeverozapadu Europe.

Najljepše slike plaža - Sjeverno more
Sjeverno more

Prelijepa i netaknuta plaža u Vijetnamu. Vijetnam je država u jugoistočnoj Aziji na obali Južnog kineskog mora i Tajlandskog zaljeva.

Godišnji odmor u Aziji - Vijetnam
Vijetnam

Najljepše slike plaža i mora koje oduševljavaju

Lijepa plaža u državi Fiji. Fiji je otočna država smještena u Tihom oceanu.

Destinacije za odmor - Fiji
Fiji

Prelijepa plaža i more u Škotskoj. Bez obzira što je tamo more nepogodno za kupanje radi hladnoće, svejedno je lijepo za vidjeti. Škotska je dio Ujedinjenog Kraljevstva i najsjeverniji dio otoka Velike Britanije.

Preporuka za godišnji odmor - Škotska
Škotska

More u Engleskoj. Engleska je država koja je dio Ujedinjenog Kraljevstva.

Najljepše slike prirode i mora - Engleska
Engleska

Lijepa plaža Ipanema u Rio De Janeiru. Rio de Janeiro (Siječanjska rijeka na portugalskom) je ime grada u državi Rio de Janeiro u jugoistočnom Brazilu.

Destinacije za odmor - Plaža Ipanema Rio De Janeiro
Ipanema Rio De Janeiro

Prelijepa plaža natkrivena stijenom u Portugalu. Tko može, ovu plažu bi trebao obavezno posjetiti! Portugal je država na zapadu Europe, na istoku i sjeveru graniči sa Španjolskom, a na zapadu i jugu izlazi na Atlantski ocean. Ovo spada u top najljepše slike plaža i mora!

Lijepe destinacije za odmor - Portugal
Portugal

Prelijepe destinacije za odmor

Prelijepa priroda i plaža na Novom Zelandu. Novi Zeland je otočna država u jugozapadnom Tihom oceanu, jugoistočno od Australije. Ovo spada među najljepše slike plaža i mora koje oduševljavaju.

Najljepše slike mora - Novi Zeland
Novi Zeland

Ugodno more i plaža na Sejšelima. Sejšeli su otočna država u zapadnom Indijskom oceanu, udaljena oko 1.600 km od obale Afrike, sjeveroistočno od Madagaskara.

Godišnji odmor na Sejšelima
Sejšeli

Plaža, more i prelijepa Aurora Borealis u Norveškoj.

Super destinacije za odmor - Norveška
Aurora Borealis u Norveškoj

Pješčana plaža u Baltičkom moru. Baltičko more koje se još naziva i Istočno more i Zapadno more, nalazi se na sjeveru Europe i sa Sjevernim morem povezano je tjesnacima: Sunda, Veliki Belt, Mali Belt, Skagerrak, Kattegat i Kielskim kanalom.

Najljepše slike plaža - Baltičko more
Baltičko more

Prelijepa plaža i more u Normandiji. Normandija je bivša država u Europi i povijesna pokrajina u Francuskoj na obali La Mancha.

Godišnji odmor u Francuskoj
Normandija

Najljepše slike mora za sjećanje

Prelijepa plaža i more u meksičkom Cancunu. Fotografija sigurno spada u najljepše slike prirode. Naravno, ako ikada budete u mogućnosti, trebate posjetiti Cancun. Cancun je grad u Meksiku koji se nalazi na poluotoku Yucatán, u najistočnijoj meksičkoj državi Quintana Roo. Grad je smješten na kanalu Yucatán koji dijeli Meksiko od otoka Kube.

Najljepše slike plaža - Cancun
Cancun Meksiko

Nostalgična plaža i more u lijepom San Franciscu. San Francisco je četvrti najveći grad u Kaliforniji i dvanaesti u SAD-u.

Destinacije za odmor - San Francisco
San Francisco

Raj na zemlji u Albaniji. Ako niste bili i odmarali se u Albaniji, svakako iskoristite godišnji odmor i otiđite. Ovo je more iz snova, te svakako spada u najljepše slike mora i plaža na svijetu. Albanija (albanski: Shqipëria, znači Zemlja orlova) sredozemna je država južne Europe.

Najljepše slike mora - Albanija
Albanija

Plaža i more kao iz bajke u Turskoj. Neki koji su “potrošili” godišnji odmor u Turskoj kažu da su prezadovoljni ljepotom mora, plaža i posebno niskih cijena. Republika Turska je euroazijska država smještena u jugoistočnoj Europi (Istočna Tracija) i jugozapadnom dijelu Azije (Mala Azija).

Godišnji odmor u Turskoj
Plaža u Turskoj

Plaža i more – Korzika. Korzika (fra. Corse, tal., kor. Corsica) četvrti je po veličini otok u Sredozemnom moru i pokrajina Francuske.

Destinacije za odmor - Korzika
Korzika

More i plaže za extra godišnji odmor

Plaža i more u Cape Townu, Južna Afrika. Cape Town (afr. Kaapstad, kos. iKapa) je grad u Južnoafričkoj Republici.

Najljepše slike mora i plaža - Cape Town
Cape Town

Acapulco spada u predivne destinacije za odmor. Lijepa plaža i more koje mami. Acapulco (službeno Acapulco de Juárez) je grad na tihooceanskoj obali Meksika. Nalazi se u saveznoj državi Guerero 300 km od glavnog grada Mexico Cityja. Acapulco je značajna luka i turistički centar.

Najljepše slike mora - Acapulco
Acapulco

Plaža i more u Nizozemskoj. Nizozemska je zemlja koja čini dio Kraljevine Nizozemske. Nalazi se u Zapadnoj Europi a graniči s Njemačkom na istoku i Belgijom na jugu.

Destinacije za godišnji odmor - Nizozemska
Nizozemska

Raj na zemlji u Italiji. More koje se mora vidjeti. Italija (tal. Italia), službeno Talijanska Republika (tal. Repubblica Italiana), država u južnoj Europi.

Godišnji odmor na moru - Italija
Italija

Plaža i more u Da Nangu. Je da je daleko, ali privlači za posjetiti i provesti lijep godišnji odmor. Ova plaža spada u top najljepše slike. Da Nang je gradić u Vijetnamu, u pokrajini Da Nang.

Najljepše slike prirode i mora - Da Nang
Plaža Da Nang

Najljepše slike prirode, mora za vječnost

Predivno i čisto more – Mallorca. Mallorca je najveći otok u Španjolskoj. Nalazi se u Sredozemnom moru i dio je arhipelaga Balearskih otoka (katalonski: Illes Balears, španjolski: Islas Baleares).

Godišnji odmor - Mallorca
Mallorca

Sjeverno more – Danska. Prelijepa fotografija plaže i mora. Danska – najmanja nordijska zemlja. Danska je dio Skandinavije, na sjeveru Europe, graniči s Njemačkom.

Destinacije za odmor - Danska
Danska

Prelijepo more na Tajlandu. Tko nije bio, vrijeme je da posjeti. Tajland ili Taj, službeno Kraljevina Tajland (staro ime ove države je bilo Sijam) je država u jugoistočnoj Aziji.

Godišnji odmor na Tajlandu
Tajland

More i plaža San Sebastian – Španjolska.

Destinacije za odmor - San Sebastian
San Sebastian

Divno more i plaža u Walesu. Wales je jedna od četiri države koja čini Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske. Nalazi se na jugozapadu britanskog otoka i ima izlaz na Irsko more.

Najljepše slike prirode i mora - Wales
Wales

Koje su vam najljepše slike i plaže u ovoj objavi? Vjerojatno smo neke i izostavili, ali vi možete reći u komentarima koje su to. Da li ste bili na odmoru na nekim najljepšim plažama svijeta?

Možda će vas zanimati i ovo: