Sok od grapefruita i mandarinke

Ispod možete vidjeti recept za sok od grapefruita i mandarinke. Ako vas zanimaju još neki najbolji recepti za slatka ili slana jela, upišete u pretragu npr. “Recept za ratatouille od tikvica i patlidžana” ili “Ratatouille od tikvica i patlidžana” i kliknete “Search”.

Sok od grapefruita i mandarinke
Prirodni sokovi

Brzi recept za sok od grapefruita i mandarinke

Sastojci za 1 osobu:

– 1/2 grapefruita
– 1 sočna mandarinka
– 1 mala žlica meda
– svježe vode po želji
– kockica leda

Priprema

Dobro operite grapefruit i mandarinku te ih osušite. Rezrežite ih popola pa iscijedite sok, a onda sok procijedite i nalijte ga u čašu; zasladite medom pa miješajte sve dok se med potpuno ne otopi. Tada dolijte prema želji svježe vode i kockicu leda.

Da li ste isprobali ovaj recept za sok od grapefruita i mandarinke? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Pročitaj još: Kuhanje

Kuhanje je termička obrada sirove hrane. Kuha se u vodi ili na pari na 100 °C. Osim kuhanja hrana se termički može još pripremati i pečenjem ili pirjanjem. Oba načina hranu termički obrađuju na temperaturi od preko 100 °C, s tim što se pirjanje odvija na nešto nižoj temperaturi, bliže 100 °C.

IZVOR: Wikipedija

Hrana

Hrana je bilo koja tvar koja apsorpcijom u ljudskom organizmu doprinosi očuvanju homeostaze istog. Hranu u užem smislu čine sljedeći sastojci:

– Ugljikohidrati
– Bjelančevine
– Masti
– Vitamini
– Minerali

Ona čovjeku omogućava svakodnevne aktivnosti.

IZVOR: Wikipedija

Sok

Sok je vrsta bezalkoholnog pića koje se dobija ekstrakcijom ili cijeđenjem prirodne tečnosti sadržane u voću i povrću. Obično se za đus smatra sokom od narandže.

IZVOR: Wikipedija

Koliko puta tjedno kuhate? Recite nam u komentarima i koje vam je najbolje jelo koje ste do sada pripremili. Zahvaljujemo unaprijed na vašem komentaru!

Da li vam se sviđaju brojni recepti koji postoje na ovoj našoj web stranici Zabavni NET? recite nam svoje iskreno mišljenje i recite nam ako imate neke svoje savjete za bolje funkcioniranje stranice što se tiče recepata. Hvala još jednom za vaše mišljenje!

NE PROPUSTI  Ananas torta: Najbolji recepti za slatka jela

Možda će vas zanimati i ovo: