Originalne čestitke za rođendan mami

Ispod možete vidjeti najljepše originalne čestitke za rođendan mami. Te rođendanske čestitke će sigurno posebno razveseliti one kojima se upućuju. Ukratko, rođendan je dan u godini, kada se slavi obljetnica rođenja. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše online čestitke za rođendan. Ugodna zabava.

Originalne čestitke za rođendan mami
Rođendanske čestitke

Najbolje originalne čestitke za rođendan mami

Draga majko, za moje bezbrižno djetinjstvo i odrastanje si zaslužna upravo ti. Hvala ti za sve, sretan ti rođendan!

Ti si moja lijepa mama, moja najveća ljubav i sreća. Neću pretjerivati, ali moram priznati da si najbolja mama na svijetu. Sretan rođendan!

Od svih to si mi dala najbolje upute kako da živim i nikada ti to neću moći zaboraviti, nikada. Volim te puno, sretan ti rođendan!

Ti si moje svjetlo draga moja majčice, kada je bilo najgore ti nisi odustala i bila si još jača. Neka ti se sve želje ostvare, sretan ti rođendan!

Najljepše rođendanske čestitke majci

Vrijeme je da ti život bude bezbrižan majko, a ja ću se pobrinuti za to jer si zaslužila. Volim te puno, sretan rođendan!

Draga mama, samo reci što ti je potrebno da budeš sretna i ja ću to učiniti. Koliko si bila dobra prema meni ja ću biti duplo bolja prema tebi, zaslužila si sve najbolje u životu. Sretan ti rođendan!

Najbolja si majka na svijetu i nema ništa ljepše kada te svaki dan vidim. Hvala dragom Bogu što postojiš, sretan rođendan!

Svake godine želim da budeš sretnija voljena moja majko. Volim te, sretan ti rođendan!

NE PROPUSTI  Životne poruke za djecu koje zadivljuju

Nezaboravne originalne čestitke za rođendan mami

Ti si meni sve draga moja mama, ne znam kako bi funkcionirala da nema tebe. Želim ti svu sreću svijeta i da doživiš još jako puno sretnih rođendana!

Ništa ne bi bilo lijepo da nema tebe majko, volim te da se to ne može opisati. Budi sretna jer zaslužuješ, sretan ti rođendan!

Ja ne bi bila ovo što sam danas, sretna žena i uspješna da nije bilo tebe. Neka ti se sve želje ostvare majko, sretan rođendan!

Zatvori oči i zamisli želju majko moja, najljepšu želju i ostvariti će se. Volim te do neba, sretan rođendan!

Dobre rođendanske čestitke mami

Sav izvor moje velike snage si upravo ti majko, sve što sam postigao u životu je tvoja zasluga. Sretan ti tvoj veliki rođendan!

Želim ti beskrajnu sreću i zdravlje draga majko. Volim te puno, sretan ti rođendan!

Ti si sigurno najbolji primjer kakve bi trebale biti sve majke na svijetu. Živi dugo i sretno, sretan rođendan!

Ti si mi veliki uzor mama. Ja sam presretna što si uvijek blizu mene, ti si moja najbolja učiteljica. Sretan ti rođendan!

Koje su vama najljepše originalne čestitke za rođendan mami u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: